inzerce, prodej, prodám, bazar

retro box penál pouzdro

Kategorie: Doplňky

délka 20 cm vhodný např. jako doplněk na pracovní stůl
retro box penál pouzdro
Podobné inzeráty
VÝPRODEJOVÁ AKCEŮLOŽNÉ BOXY PŘÍRODNÍ,MACRAMÉ ZÁVĚSY
Prodám krásné ůložné praktické boxy.Dají se postavit nebo zavěsit.Vhodné jako ůložný box na časopisy ,noviny ůložný box na hračky ůložný box na papuče ůložný box na ručníky do koupelny ůložný box na čepice ,rukavice do chodby ůložný box na tašky,sáčky atd,do kuchyně ůložný box na věci do auta ůložný a zároven lehounký přenosný praktický box ůložný box na doklady a papíry do kanceláře či provozovny Celý box je podšitý režnou látkou s boční kapsičkou na drobnosti na zapínání na zips viz foto ,Díky tomu se jemné věci nezachytávají takže vhodný i jako ůložný box na pletení ůložný box na vyšívání ůložný box na spodní prádlo ůložný box na silonky,punčocháče ůložný box do prodejen a provozoven na dekorace či aranžování Tento přírodní box je ručně pletený celý podšitý s boční kapsou na zapínání vel.šířka 33,výška 26,hloubka 13...díky materiálu celkem přizpůsobivé na velikost.Cena výrobku 790kč nyní 390kč kus.Při odběru většího množství možnost slevy.Doklad samozřejmostí.Tuhle akci najdete pouze v mé nabídce pouze do vyprodání zásob.Jedná se o praktický přírodní výrobek nadčasového desingu,nádherná a precizní ruční práce viz foto detail,zcela využitelného dle vaši nápaditosti ,kreativity a potřeb.Hand made a eco.Výrobky balím a zasílám v recyklovatelných obalech.Možnost osobního vyzvednutí v Příboře nebo zasílám poštou,dodání do druhého dne,Dotazy a info do sz.nebo ,je to rychlejší.Děkuji a přeji krásný den všem K.......Doporučuji jako pěkný a praktický a nápaditý dárek.DÁLE V AKCI!!!PRODÁM ZÁVĚSY KRÁSNÉ,SKVĚLE VYPRACOVANÉ,BAVLNĚNÉ STYL MACRAMÉ.CENA 3990KČ NYNÍ 790KČ SLEVA NA VYSTAVENÉ KUSY Z VÝSTAVNÍ PREZENTACE,MÁM VOLNÉ POSLEDNÍ KUSY JEDEN BÍLÝ VLEVO,DVA BAREVNÉ V PRAVO.CENA ZÁVĚSU JE I S TYČÍ A POUTKY NA ZAVĚŠENÍ VIZ .FOTO,SKVĚLÉ DO DVEŘÍ,DO OKEN,NA BALKON,ČI DOPLNĚK RELAXAČNÍ NÁLADY DO PERGOLY....
Nový šedivý penál / pouzdro / case na zip
Nový penál / pouzdro na zip Dakine, šedý károvaný s fialovou. Délka 23cm, výška 13cm, hloubka 6cm. Vhodný jako školní penál na tužky a další příslušenství, na kancelářské potřeby, jako kosmetická taška, obal na menší věci. Polyester. Crossbody taška Husky modrá 230 Taška Ferrari official 355 Batoh Ferrari červený official 550 Pasek Ferrari červený, délka 105,115 cm- 185 Kč Klíčenka Ferrari stribrna 80 Přívěsek na klíče holka/kluk 80 Kč /2 kusy Možno zaslat ppl (v breznu za 40 Kč), balikovnou, zasilkovnou.
Nový černý penál s kytkami Dakine
Nový černý penál s kytkami Dakine. Nový penál na zip Dakine, černý s modrými kytkami. Délka 23cm, výška 13cm, hloubka 6cm. Možno zaslat.
Retro stylový kávomlýnek
Nabízíme Vám tento nový "retro" kávomlýnek s originální krabicí a návodem. Popis: Ruční mlýnek na zrnkovou kávu v retro stylu s možným nastavením hrubosti mletí. Funkční dekorace vhodná do interiéru. Hnědý box má vyjímatelnou zásuvku na namletou kávu. Retro mlýnek na kávu do jídelny či kuchyně. Luxusní dekorace pro všechny milovníky retro dárkových předmětů. Čerstvě namletá káva více voní i chutná. Při mletí kávových zrn se uvolňují éterické oleje, díky kterým káva příjemně a výrazně voní a získává neodolatelné aroma. Ruční mlýnek na kávu je ideální, pokud si připravujete jednu až dvě kávy denně nebo poslouží i jako stylová dekorace. Ruční mlýnek na kávu má jednoduché ovládání, snadno se čistí. Stabilní litinové tělo. Vlastnosti : Výška - 25cm Šířka - 11,5cm Hloubka - 11,5 cm Váha - 595 g Materiál - kov, litina, keramika, masiv dřevo Barva - tmavě hnědá vs černá Osobní převzetí v Ostravě nebo zaslání poštou.
Náhrdelník Nike
Nike náhrdelník (unisex), délka: 50 cm (nastavitelné zapínání), materiál dle dodavatele: stříbro, 100% hypoalergenní, krabička v ceně. Ondřej Rýc, Olomouc 77900, Česká republika – Sklad: Olomouc – Kontakt: ◦ Mail: rycondra@ ◦ Whatsapp: Ondřej Rýc () ◦ Sms zprávy: (Telefonní hovory nepřijímáme) Doprava: – Zásilkovna (Doprava na adresu/výdejní místo) ◦ Doprava: 79 Kč ◦ Doručení na výdejní místo: +0 Kč ◦ Doručení na adresu: +30 Kč – Dpd (Doprava na adresu/pobočku/box) ◦ Doprava: 89 Kč ◦ Doručení na pobočku/box: +0 Kč ◦ Doručení na adresu: +40 Kč – Ppl (Doprava na adresu/parcelshop/box) ◦ Doprava: 69 Kč ◦ Doručení na pobočku/box: +0 Kč ◦ Doručení na adresu: +40 Kč
Kožené pouzdro/klíčenka na zip - nové z pravé kůže
Nové kožené pouzdro z kvalitní pravé kůže. Pouzdro vhodné na platební karty, mince, klíče. Velmi kvalitní zpracování, doporučuji!! zasílám poštou/zásilkovnou. Možnost os převzetí v Praze.