inzerce, prodej, prodám, bazar

Retizek Swarowski

Kategorie: Doplňky

Nevynosim, jednou pouzity.
Retizek Swarowski
Podobné inzeráty
Skleněné pilníky Mont Bleu s krystaly Swarowski
Dárková sada nikdy nepoužitych skleněných pilniku s ručně lepenými krystaly Swarowski. Oblý na nohy 19,5 cm, spicaty na nehty 13,5 cm. Balikovna v říjnu 10 Kč, mám více inzerátů.
MODERNÍ  NÁUŠNICE SWAROWSKI - LEVNĚ
Prodám elegantní náušnice Swarowski, nové, nepoužité, 100% stav. Nákupní cena byla 1490 Kč, nyní prodám za 1/5 pořizovací ceny, tedy za pouhých 290 Kč, protože velmi spěchá. Ušetříte 1200 Kč. Předám v Praze nebo zašlu levně poštou.
BIŽUTERIE Náhrdelník - kamínky Swarowski
Prodám nevyužitý náhrdelník modravé barvy, s kamínky Swarowski, zapínání na magnet, délka 40 cm - viz foto Cena 55 Kč, při nákupu dalšího zboží z mých inzerátů sleva na 35 Kč. Upřednostňuji osobní odběr, při zasílání bude připočteno poštovné (61 Kč, míněno při platbě předem)
Náhrdelník // prstýnky Swarowski
Řetízek s růžovým přívěškem Prstýnek s růžových / čirým kamenem. Cena: Náhrdelník (199,-), prstýnky (99,-/ks)
Řetízek s Andělíčkem
Nabízím krásný řetízek s andělíčkem. Řetízek materiál chirurgická ocel(délka 45cm) přívěšek cca 4cm. Andělíček růžový - Růženín (mám už jen 1ks) Andělíček fialový - Ametyst (mám už jen 6ks) v květnu je den Matek nezapomeň te. Cena 180kč včetně dárkové krabičky. Mám více různých výrobků, v případě zájmu zašlu více info. Moc pěkný dáreček pro ženu či dívku, který určitě potěší. Osobní převzetí ve Vrchlabí anebo mohu poslat přes Zásilkovnu anebo Balíkovnu. Podívejte se na další mé inzerované zboží ať popřípadě ušetříte poštovné
Stříbrný řetízek Pancíř 8mm šířka
Stříbrný řetízek Pancíř 8mm šířka, délka 60cm, váha 43,60g 925/1000. Řetízek bych rád prodal společně i s přívěškem, ale je možnost se domluvit. Cenu bych viděl kolem 2500kč bez přívěšku a 3000kč s přívěškem. Přívěšek je ze stříbra a zirkonů a váží zhruba 10g - v přívěšku jinak chybí asi 2 kamínky (lze nechat opravit ve zlatnictví).