inzerce, prodej, prodám, bazar

Respondéry LELY

Kategorie: Zemědělská technika

Z důvody změny technologie prodáme respondéry značky Lely. Používány u dojících robotů Lely A2. 500,-Kč/ks použitý, 1000,-Kč/ks nový... včetně obojků.
Respondéry LELY
Podobné inzeráty
Prodám ovladač k lisu Lely Welger
Prodám ovladač Balercontrol E k lisu Lely Welger 220 až Lely 445 plně funkční
3,0m Secí kombinace LELY TERRA POLYMAT- diskové botky
Prodám secí kombinace s zaběrem 2,5m, nizozemský secí stroj Lely Polymat + nizozemské rotační brány Lely Terra 300-33 s prutovým valcem. Mikrovyev, vysevní jednotka licenze Kverneland Accord a Pneusej. Diskové vysevní botky- oboustraníí kotouče. Počítač pro kolejove řadký. Hydraulické znaměnaky. Perfektní stav. Všechny naše sečky jsou připravené k sezonu: - zkontrolovali jsme oleje v liště a převodovce - založene nové ložiska a gufera rotačních bran - uklízeli jsme domky rotoru V ceně orignilaní kardan Walterscheid se spojkou, uživatelský manuál a tabulky. Možnost dopravy (7,5Kč/km), tel.:
prodám secí kombinaci Lely +Nordsten
Prodám kombinaci sečky Nordsten a rotačních bran Lely. sečka záběr 2,5m Lely záběr 3m Ročně sejeme 30ha, vše v dobrém a funkčním stavu. Při rychlém jednání sleva
Lely Welger RP 445 svinovací lis na kulaté balíky
Prodám lis na kulaté balíky Lely Welger RP 445 v TOP STAVU. Rok výroby 2013. 23055 balíků, řezání, odklápěcí dno, vzduchové brzdy. Cena k jednání 639 000 Kč bez DPH. Při rychlém jednání sleva. Tel:
Lely welger rpc 445 tornado
Koupím lis lely welger rpc 445 tornado.
Rozmetadlo průmyslových hnojiv LELY
LELY SUPERLAPGE 3225 záběr 18 až 24m Objem 1600l + dřevěná nástavba (celkem 1,8t ledku se vejde) Hraniční hnojení pomocí naklopení celého rozmetadla Dohoda o ceně možná Více foto e-mail, nebo WhatsApp mesenger