inzerce, prodej, prodám, bazar

Replika starožitné soupravy 3+2+1

Kategorie: Sedací soupravy

Souprava je v kombinaci se dřevem - foto odpovídá, nepoškozená, vnitřní výplně jsou nové, nutno vyčistit. 3/š210,2/165,1/82, výška 102, hl.sedu 58, měřeno v nejširších místech.Původní cena 58 900,- nyní 24 000,-vlastní odvoz Praha 10 Prosím pouze volat 051870
Replika starožitné soupravy 3+2+1
Podobné inzeráty
Nové vzorkové sedací soupravy NICOLE - výběr barev
Nové pohodlné sedací soupravy Nicole ihned k odběru. LZE VYROBIT NA MÍRU, VELKÝ VÝBĚR LÁTEK !!! Souprava je účková, rozkládací s úložným prostorem. Rozměry soupravy 212 x 330 x 160 cm. Soupravy a mnoho dalších k vidění v Králově Dvoře-Popovicích, ul.B.Hájka, vedle parkoviště Zahradnictví Lisý. Pro více informací prosím volejte, pište. Dopravu výhodně zajistím po celé ČR, nebo osobní odběr.
Vzorkové sedací soupravy NICOLE
Vystavené pohodlné sedací soupravy Nicole ihned k odběru. LZE VYROBIT NA MÍRU, VELKÝ VÝBĚR LÁTEK !!! Souprava je účková, rozkládací s úložným prostorem. Rozměry soupravy 212 x 330 x 160 cm. Soupravy a mnoho dalších k vidění v Králově Dvoře-Popovicích, ul. B. Hájka, vedle parkoviště Zahradnictví Lisý. Pro více informací prosím volejte, pište. Dopravu výhodně zajistím po celé ČR, nebo osobní odběr.
Nové vzorkové rohové sedací soupravy NESTOR- výběr barev
Nové prostorné sedací soupravy Nestor ihned k odběru. VELKÝ VÝBĚR LÁTEK ! Souprava je s úložným prostorem a rozkládací. Rozměry soupravy 300 x 210 cm. Soupravy k vidění v Králově Dvoře-Popovicích, ul. B. Hájka vedle parkoviště Zahradnictví Lisý. Pro více informací prosím volejte, pište . Dopravu výhodně zajistím po celé ČR, nebo osobní odběr.
Vzorkové rohové sedací soupravy Vegas
Vystavené sedací soupravy Vegas účkové i rohové. Cena již od 14.990,-Kč Cena rohových 14.990,-Kč-rozměry soupravy : 275 x 185 cm Cena účkových 19.990,-Kč-rozměry rozměry : 185 x 350 x 185 cm Velký výběr potahových látek. Lze vyrobit i na míru. Více info mohu zaslat e-mailem. Soupravy a mnoho dalších k vidění v Králově Dvoře - Popovicích, ul. B. Hájka, vedle parkoviště Zahradnictví Lisý. Dopravu mohu výhodně zajistit po celé ČR, nebo osobní odběr.
Vzorkové sedací soupravy ABBY BIS - velký výběr barev
Nové sedací soupravy Abby bis účkové s TABURETEM V CENĚ ! - rozměr : 220 x 325 x 170 cm. - vsunutím taburetu vznikne spací plocha - úložný prostor Velký výběr potahových látek. Lze vyrobit i na míru. Více info mohu zaslat e-mailem. Soupravy a mnoho dalších k vidění v Králově Dvoře - Popovicích, ul. B. Hájka, vedle parkoviště Zahradnictví Lisý. Dopravu mohu výhodně zajistit po celé ČR, nebo osobní odběr.
Vystavené sedací soupravy KAI
Vzorkové rohové sedací soupravy KAI LZE VYROBIT NA MÍRU A DO ÚČKA ! Rozměry soupravy 292 x 195 cm. SOUPRAVA JE ROZKLÁDACÍ S ÚLOŽNÝM PROSTOREM. Osobní odběr nebo dopravu zajistím výhodně po celé ČR. Pro ostatní dotazy prosím pište nebo volejte.