inzerce, prodej, prodám, bazar

Renovace koupelnových van

Kategorie: Ostatní

Provádím renovace koupelnových van akrylátovou vložkou,práce trvá asi 3 hod.a máte novou vanu bez bourání.
Renovace koupelnových van
Podobné inzeráty
Dětská sada koupelnových doplňků - NOVÁ
Prodám sadu koupelnových doplňků pro děti s roztomilým motivem žlutých kačenek a zelené tekutiny. Sada se skládá z dávkovače tekutého mýdla, mýdelníku a kartáčku. Nová, nepoužitá.
Sada koupelnových doplňků
Prodám úplně novou sadu koupelnových doplňků, 6 dílů, lehce poškozená krabice, skladováno několik let v suchu, nikdy nepoužito. Osobní odběr Brno Černá Pole, popřípadě Zásilkovna.
Tužka na opravu emailu a laku zn. Wenko
Tužka na opravu emailu a laku zn. Wenko, bílá tužka k opravě poškození emailu a laku (u koupelnových a sprchových van, chladniček, sporáků a ostatních domácích spotřebičů, nové, předání Poděbrady, případně zašlu Zásilkovnou.
Walther Nohl - LUDWIG VAN BEETHOVEN
Kniha z r. 1943 - pěkný stav. Popis života a díla Ludwiga van Beethovena, který byl vydán v roce 1943, v rámci edice nazvané Duch a dílo.
Lakování,renovace,drobne opravy,vymeny
Nabizim predevsim lakovani ,ale i kompletni renovace,svareni,vyvarovani a drobne opravy veskere zemedelske , stavebni i jine techniky urcene do provozu i jako muzejni ci vystavni kusy-autobusu,minybusu,kamionu,tahacu,navesu, privesu,bagru,nakladacu,hasicskych vozu,dodavek,lodi,tlakovich nadob,stavebnich bunek,kontejneru,radiatoru,leseni,dveri,vrat plotu,proste vseho co budete chtit a potrebovat vse zalezi na domluve,i podvozky osobnich ci užitkových nebo nakladnich vozu specialnim atikoroznim nastrikem,drobne opravy nebo vymeny osobních i nakladnich vozu,napiste nebo zavolejte a muzeme se sejit klidne primo u konkretniho vozu ci jine veci a vse probereme a udelame individuálně jak bude každý chtít a potřebovat JDE VŠECKO dopravu po domluve mohu zaridit na cokoli.
Renovace písma na náhrobcích
Nabízíme: - obnova starého a zašlého písma na náhrobcích -provádí se speciálními barvami určené na kámen, jsou vodě a povětrnostním vlivům odolné více info na stránkách: