inzerce, prodej, prodám, bazar

Řemenový Trojan a Nágl

Kategorie: Veteráni

Trojan a Nágl originální řemenový motor cca z roku 1904.
Motor ještě nemá výrobní číslo a nemá nápis, který není vybroušen. Pravděpodobně jeden z prvních kusů.
Cenu nabídněte.
Řemenový Trojan a Nágl
Podobné inzeráty
Řemenový Trojan a Nágl
Trojan a Nágl originální řemenový motor cca z roku 1904. Motor ještě nemá výrobní číslo a nemá nápis, který není vybroušen. Pravděpodobně jeden z prvních kusů. Cenu nabídněte.
Řemenový motocykl
Vyměním původní přední vidlici na řemenový motocykl pravděpodobně výrobce Torpedo firmy Trojan Nágl Kolín (mám), za vahadlovou skřínku motoru Jawa 350 OHV odkrytý ventil nebo koupím.
Skládaný klínový řemen na řemenový motocykl
Prodám skládaný klínový řemen na řemenový motocykl. Řemen je vyroben z pravé přírodní hovězí kůže se zalisovaným pevnostním prvkem z polyamidu.(působením vlhkosti nemění délku) odkaz na zkoušku tahové síly na trhacím stroji:
řemenový motocykl
Prodám neúplný francouzský řemenový motocykl Alcyon. R.v. 1923. Obsah 175 ccm. Kola nepůvodní, nádrž z jiného typu, magneto dává jiskru. Ostatní viz foto.
Heinkel Trojan 1958
Velmi dobrý stav Zrenovovaný v roce 2006 Vystavený jako dekorace ve firmě Platné doklady
MOTOCOMFORT B1 1929
Prodám řemenový motocykl motocomfort r.v. 1929 Stav je patrný z fotek, karbidové osvětlení, brzda na zadní ráfek, motor 100ccm, bez pneu nádrž nevyrezlá,motor má kompresy, jinak celkem kompletní určený k renovaci. Info na tel nebo email. Volat prosím po 17té hodině nebo sms a zavolám zpátky