inzerce, prodej, prodám, bazar

Rehabilitační molitanový válec 80x25 cm

Kategorie: Ostatní

Rehabilitační molitanový válec 80x25 cm pořizovací cena 1700kc (molitan, relax, gauč, pohovka) ...
Rehabilitační molitanový válec 80x25 cm
Podobné inzeráty
Molitanový bazén
Prodám terapeutický molitanový bazén 200x200 cm. Potahová látka omyvatelná, jde to celé sundat a vyprat. Spodní žíněnka zakoupena nová z drceného molitanu vysokého 5 cm. Zapínání jednotlivých dílů je na spirálový zip a spojené díly k sobě jsou s chlopněmi na suchý zip. 3 pytle míčků výška panelu – 40 cm hloubka panelu – 20 cm
rehabilitační podložka
Prodám rehabilitační podložku pro cvičení Vojtovy metody s kojenci. Svými rozměry a použitým materiálem umožňuje správné provedení cviků například Vojtovy metody. Obal je omyvatelný, výplň tvoří tuhý molitan. Na jedné straně potahu jsou dvě čáry od fixy, které se nepodařily vyčistit, nemá vliv na funkci. Rozměr: 100×70×5 cm Potah: omyvatelný Komunikace prosím sms/email. Pouze osobní převzetí v Praze. Děkuji
Rehabilitační stůl
Prodám bytelný rehabilitační stůl rozměr 90 x 190 cm s ovládáním polohy stolu klikou. Rozsah výše stolu od 63 cm do 93 cm. Povolené zatížení 160 kg.
Rehabilitacni choditko Meyra Ambona
Prodám rehabilitační chodítko čtyřkolové předloketní pro seniory a zdravotně postižené s podpůrnou deskou Meyra Ambona, viz foto. Ocelový rám, snadno nastavitelná výška polstrované podpůrné desky, snadno nastavitelná výška a úhel madel, nastavitelné rozpětí područek, zadní kolečka s brzdami. Výborné pro rehabilitaci, otce pomohlo chodítko rozchodit. Používal jej ve fázi ležícího pacienta a na lehátko jsme jej nejprve „nandávali“, postupně trénoval sám. Nosnost 120 kg, dospělý se na chodítko může plně položit. Šířka 64cm, výška madel nastavitelná 109 -152 cm, hmotnost 10 kg.
Rehabilitační lehátko
Prodám funkční rehabilitační lehátko. Ovládání je manuální.
Válec na trávníkový substrát - zahradní válec
Prodám nový válec na substrát. Nástroj pro snadné a rychlé rozrovnání substrátu. Substrát rozprostře rovnoměrně. Šetří materiál i práci. Použití: Rozmetadlo je určeno k rovnoměrnému rozrovnání kompostu, hnoje, hlíny, substrátu aj. Pravidelným rozložením substrátu se zlepšuje kvalita stávajícího trávníku, který se stává krásnější, zdravější a bujnější. Rovnoměrným rozložením substrátu při zakládaní trávníku je osivo chráněno před ptactvem a povětrnostními podmínkami. Pomocí válce lze uzavřít substrátem travní směs do sendvičové vrstvy, udržují se tím potřebné živiny, které podporují kvalitní klíčení a vzcházení osiva. Zabraňuje se tím vysychání a úhynu klíčků. Síťovaný válec jednoduše třídí nežádoucí zetlelé zbytky, větvičky atd. a nechtěné zachycené příměsi zanechává uvnitř válce. Materiál: Železo, Rukojeť PVC plast Velikost otvoru sítě: 1,1 x 1,9 cm Délka násady: 72 cm Rozměry: 400 x 610 mm Hmotnost: 9,2 kg Objem: 80 litrů Pokrytí: 20-25 m² Osobní vyzvednuti Praha nebo Mladá Bolelav Mohu poslat PPL 95,- Kč, dobírka 40,- Kč Inzerát platí do vymazání.