inzerce, prodej, prodám, bazar

registrační podkladna

Kategorie: Ostatní

Prodám registrační pokladnu CHD 3050 EET s kovovou pokladní zásuvkou DOX 12 s připojením na 12V včetně adaptéru. Pokladna byla používána cca 1,5 roku a je v perfektním stavu. Možnost napojení platebních terminálů.
registrační podkladna
Podobné inzeráty
Registrační pokladna
Likvidace kamenného obchodu! Při rychlém jednání sleva Prodám registrační pokladnu Quorion QMP 18 Kompaktní, lehká, ideálně pro malé obchody. Jednoduché programování společně s velmi rychlou a tichou termotiskárnou pro rychlé odbavení zákazníka. Přehled prodaných položek/sklad Programovatelné přirážky a slevy Opravy chyby/storna/refundace Kopie účtu/možnost vypnutí účtu Možnost připojení; PC, snímač čárového kódu, váha, modem, platební terminál Více viz.podrobný manuál Původní cena: 11 000Kč
Registrační dotyková pokladna
Prodám tři registrační dotykové terminály. Součástí každé pokladny je USB tiskárna. Wifi, bluetooth, slot na Sd kartu, konektor microUSB, přidání aplikací, skladové zásoby, rezervační systém a jiné množství různých funkcí. Pracuje i při výpadku internetu. Folie na displej a kotoučky zdarma. Plně funkční. Původní cena terminálu 7500 a tiskárna 3500. Nyní terminál plus tiskárna 7500.
Elektronická registrační pokladna
Elektronická registrační pokladna se zásuvkou ve velmi dobrém stavu.
Registrační pokladna, kasa se šuplíkem
Prodám registrační kasu, pokladnu, se šuplíkem. Volná od dubna 2023, rušíme kamenný obchod. Ke kase náleží i šuplík na peníze - samozřejmě bez peněz :-). Když se odklepne částka, šuplík se otevře. Používané, ale v pořádku, funkční.
Registrační pokladna Markéta-nepoužitá
Prodám registrační pokladnu Markéta,nepoužitá,v původním obalu. Původní cena 10000Kč. Pouze volat 8-18h!!!
spz,registrační značka,registrační značky.
Prodám SPZ co jsou na foto.Třeba se budou někomu hodit.Prodávám jen pro sběratelské účely.Více info.po telefonu.Možno poslat pošta,zásilkovna.Kouknina mé další inzeráty. ČTVERCOVÁ SPZ JE OPĚT NA PRODEJ-ZÁKAZNÍK NEKOMUNIKUJE. Čtvercová spz-300kč. Obdelníková spz-150kč.