inzerce, prodej, prodám, bazar

Regal Ikea Paidi

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám hezký regál zn.Ikea Paidi Knut..Regál má 2 odjezdové šuplíky je vhodný do dětského použitý ale v pěkném stavu.Rozměry jsou- V.152,š.58,h.41 cm.
Regal Ikea Paidi
Podobné inzeráty
Postýlka 70 x 140 zn. Paidi
Prodám praktickou a kvalitní dětskou postýlku po jednom dítěti od německého výrobce PAIDI. Použitý materiál: lamino, dekor bříza (viz. foto) Rozměry postýlky: 70 x 140cm včetně dřevěného integrovaného lamelového roštu pro zdravé spaní, 4 výšková nastavení roštu, 2 vyjmutelné tyčky pro snadné vylezení z postýlky
Prebalovaci pult PAIDI
Popis: Nabízím krásný a kvalitní přebalovací pult s komodou zn. Paidi Silvio, zakoupen v KIKA, stále ještě v jejich nabídce za 9.400,- Kč (včetně přebalovacího pultíku). Moje cena za celý komplet je 3.500,- Kč. Přebalovací pult je z javoru (kombinace světlého a tmavého dřeva), má velmi prostornou horní desku na přebalování a odkládání pomůcek, 2 prostorné šuplíky a 2 postranní skříňky na oblečení ( viz. obrázky ). Dojezdy u zásuvek a dvířek jsou bezpěčnostní. Dítě má kolem sebe spousty místa a vy máte vše po ruce. Horní přebalovací rám je odnímatelný, později lze využít pouze jako komodu k ukládání oblečení či jiných věcí. Skvělý stav, jediná malinká vada- ze chybí přední lišta. viz foto) Rozměry 120x92x59. Stav dle foto
Postýlka s nebesy, peřinkami a povlečením (jako nová)
Prodám bílou dětskou postýlku koupenou v roce 2020 v Ikea (jedná se o postýlku Gulliver, nová dostupná zde: Barva bílá, jako nová, po jednom dítěti, které navíc mělo tyto postýlky dvě (doma a na chatě), tedy každá z postýlek byla méně používána než kdyby v ní dítě spalo pořád. K postýlce jsme (oproti variantě v Ikea) přidali kolečka, aby s ní bylo možno popojíždět tam, kam se to zrovna hodí (je možné je zabrzdit, příp. úplně oddělat). Postýlku prodáme i s příslušenstvím: - matrace Krummelur (rovněž Ikea: - chránič na matraci (též Ikea: - prostěradla (4 ks, rovněž Ikea) - mantinel šedobílý s medvídkem, - držák na nebesa (koupeno zde: / - nebesa bílá průhledná Původní cena celého setu: 7 500 Kč, vše nakoupeno v roce 2020, nyní vše prodáme za 3 500,- Kč (jeden kompletní set). V případě zájmu Vám můžeme k postýlce darovat i přebalovací pult.
Dětský nábytek Paidi Alessia
Prodám krásný značkový německý nábytek do dětského pokoje. 1. dětská postel (70x140cm) s matrací, přestavitelná na juniorskou postel, s přestavbovou sadou. 2. Skříň (cca š113 x v190 x h56 cm) se dvěma dveřmi, police na jedné straně, dvě šatní tyče na druhé straně, dvě šatní tyče na vnější straně. 3. Komoda (cca š114 x v93 x h57 cm); přebalovací jednotka: cca 89x80cm) se třemi velkými šuplíky s hladkým chodem s Softclose zavíráním, s uchycením na přebalovací pult (celá komoda se stane přebalovacím pultem), šatní tyče po stranách. 4. Regál (cca v146 x š50 x h40 cm) se 2 zásuvkami a 4 policemi Vše v perfektním stavu. Vč. matrace, ochranného mantinelu, povlečení, peřinky a polštářku. Pouze k vyzvednutí. Pořizovací cena nábytku 25000 Kč. Z nekuřácké domácnosti bez domácích mazlíčků.
Dětský nábytek IKEA, skříň a regál s šuplíky
Prodám bílý dětský nábytek (skříň a zasuvky) Ikea viz foto. Bezvadný stav, na úchytkach lze vyměnit barevnou nálepku. Dvě skříňky Smastad Platsa a jeden organizer s šuplíky Trofast. Rozměry obou skříní stejné: výška 129cm, šířka 60cm, hloubka 51cm bez úchytů. Regál výška 55, šířka 99, hloubka 44. K dispozici také bile houpaci křeslo a bily stul s dvěma zidlemi (cena dle dohody), možno i zvlášť.
Regál MANHATTAN PHOEBE
Dětský regál MANHATTAN PHOEBE - dokonalý nábytek pro naše nejmenší. Rozměry (ŠxVxH) /cm/: 89 x 130 x 37 Barevné provedení: bílý mat + šedá + borovice Balení: v demontu Regál MANHATTAN PHOEBE je jednoduchý a elegantní. Dokonalá barevná kombinace vytvoří příjemnou atmosféru, v níž se Vaše děťátko bude cítit jako v peřince. Spousta úložného prostoru a krásné dětské zpracování v podobě domečku je tou správnou volbou do každého dětského pokoje. Barvy používané při malování jsou pro děti bezpečné, certifikované a nezpůsobují alergie. Materiál: lamino, MDF Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.