inzerce, prodej, prodám, bazar

REGA FONO MM Mk3

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Prodám MM gramofonový předzesilovač Rega Fono Mk3.Zakoupeno v Rakousku v r.2020 za 360 euro.
Málo používaný,první majitel,nek.prostř.
tel.
email metalmara@


REGA FONO MM Mk3
Podobné inzeráty
REGA PLANET 1 vůbec první gramofon značky
VIDEO: Gramofon Rega Planet navržený Royem Gandym v roce 1973. Samotný gramofon má 3 kulaté opěrné body pro desku a má řemínkový pohon. REGA PLANET 1 z roku 1973 - zde se začala psát historie REGA VIDEO: Gramofon Rega "'Planet"' s ramenem Acos Lustre GST 1 ...příběh s recenzí: CENA včetně zcela nové přenosky ORTOFON 2M BLUE - EUR 1.000,-
Rega Planar 3 + Rega Exact MM
Nabízím nový gramogon Rega Planar 3 s přenoskou Exact, barva černá. Unáhlená koupě. Záruka 24 měsíců. Cena v obchodech 24000. Továrně instalovaná přenoska Rega Exact MM - nejvyšší model MM přenosek Rega. Výstupní RCA konektory. V ceně je průhledný kryt.Hmotnost 6 kg.
Rega Planar 3
Dobrý den, rád bych touto cestou nabídl velmi pěkný, zachovalý a skvěle hrající gramofon Rega Planar 3 v černém provedení. Jedná se o povedený gramofon s velmi zajímavě řešeným manuálním přepínáním rychlostí 33-45 a jednoduchým designem, který se hodí do dnešních moderních obýváků. Velmi povedená je i kombinace černé základny a skleněného talíře. Osobní prohlídka s poslechem je u mne samozřejmostí, ale mohu i po dohodě dopravit až k Vám.
Sestava Luxman 2×M-03,C-03,T-03L,Infinity Ren.90,Rega
Prodám špičkovou sestavu Luxman 2xM-03,předz.C-03,Tuner T-03L,gramo Rega RP3-Special edition a Infinity Renaissance 90 v klavírním laku.Původní cena reprobeden byla 9000usd.Velmi pěkný stav.Bezkonkurenční zvuk.Cena je včetně podstavců a propojovacích kabelů.
Gramofon REGA RP3
Prodám špičkový gramofon REGA RP3 Edition.Vložka Sumiko Blue Point součástí prodeje.Původní cena vložky 15000.Možnost poslechu Retro hifi studio Náchod.
Autorádio Beta VW
prodám originální rádio Beta z golfu mk3. Rádio plně funkční vč. kódu. Pouze SMS. Děkuji.