inzerce, prodej, prodám, bazar

redukční ventily a suché předlohy.

Kategorie: Vybavení dílen

Prodám redukční ventily a suché předlohy, vše nové a nepoužité v originálních balení.
kyslík vstup 300 bar, výstup 10 bar - acetylen vstup 25 bar, výstup 1,5 bar + suché předlohy SP 50. Prodám pouze celý komplet.
Z důvodu práce reaguji pouze na sms nebo e-mail. Děkuji.
redukční ventily a suché předlohy.
Podobné inzeráty
Redukční ventil CO2 nebo Argon mini provedení
Redukční ventil CO2 nebo Argon závit W21,8průměr závitu na lahvi asi 22mm nebo G3/4"27mm se dvěma manometry za 599 Kč . Mini redukční ventil ARGON/CO2 LAND & WELDER Lahvový redukční ventil pro ARGON/CO2. Ventil je vybaven vstupním manometrem (tlak v lahvi) a výstupním manometrem (průtok plynu v l/min), vhodný pro svářecí techniku. Vhodný pro svařovací metody MIG/MAG, TIG. Vhodný i pro akvaristy -hnojení rostlin pomocí CO2. Jmenovitý vstupní tlak: 200bar výstupní tlak: 0,5-10bar průtok: max 20l/min závit matice na výstupu: G 1/4" trn na hadici: 6,3mm Osobní odběr Brno nebo zašlu na dobírku poštou nebo Zásilkovnu. Napište který vstupní závit potřebujete (změřte na láhvi průměr přes závity) 22mm-W21,8 , 27mm G3/4.
Prodám autogenní hořák R70,redukční ventil acetylen / kyslík
viz. foto. Vše nové nepoužité, k hořáku jsou nové hubice + trysky, zpětný ventil, ALU tabulka nastavení a zapínací futrál. Redukční ventily jsou ještě v originál polystyrenových boxech. Tel. číslo nefunguje (mám ho pouze na datový tarif), případné dotazy prosím e-mailem.
Redukční ventil na acetylén a kyslík
Prodám redukční ventily na acetylén a na kyslík pro autogen viz foto.
Redukční ventily Messer FM61 + FM61
Zdravím, prodávám redukční ventil Messer FM61 a FM62. Málo používané. S vysokou pravděpodobností funkční, ale nemám možnost ověřit. Co si ale pamatuji, tak jaou v pohodě.
Redukční ventil 2ks
Prodám redukční ventily nikdy nepoužité,stav nových cena za oba1500kč,jednotlivě 900kč za kus.V případném zájmu volat.
Redukční ventily acetylen/hořáky na autogen nové
Prodám nový a plně funkční bez poškození redukční ventil na svářecí soupravu na acetylén. Dále prodám sadu hořáků 13 kusů Některé jsou nové některé použité ale funkční Cena za všechny je 1000Kč.