inzerce, prodej, prodám, bazar

Redukce na PB lahve plnitelné

Kategorie: Příslušenství

Redukce na PB lahve (lidově bomby), závit W 21,8 L s těsněním, jako mají všechny PB lahve 10 a 33 kg, např. pro plnitelné PB lahve vybavené bezpečnostními ventily (ventil proti přeplnění nebo přetlakový ventil). Foto PB lahví ilustrační. Přepočet: 1kg = 1,8 litru, 10kg = 18 litrů. Na čerpací stanici je zakázáno plnění mobilních tlakových nádob zkapalněnými ropnými plyny, s výjimkou čerpání zkapalněných ropných plynů do pevně zabudovaných palivových nádrží motorových vozidel. Osobní odběr Praha 9 nebo platba předem na účet a poslání (Balíkovna) +119 nebo dobírka +179
Redukce na PB lahve plnitelné
Podobné inzeráty
LPG redukce pro tankování v ČR po dovozu auta ze zahraničí
Redukce samostatná, jako náhradní díl při ztrátě nebo po dovozu auta ze zahraničí (vlevo vnější závit 10mm, nebo vpravo vnitřní závit 16mm). Pro skrytou malou plnící přípojku vedle plnícího hrdla benzínové nádrže a možnost tankovat českou LPG pistolí. Délka koncovky je 55mm. Obrázek 3: Redukce pro tankování plynu LPG v ČR po dovozu auta ze zahraničí, s vnějším závitem 24mm. Mám vozidlo dovezeno z Holandska, Německa a států Beneluxu, vybaveno holandskou nebo německou plnící koncovkou s vnitřním závitem o průměru 24mm a potřebuji tankovat českou pistolí (délka redukce 55mm) Cena této redukce 590,- Kč Obrázek 4: Redukce se závitem 14mm. Velikost redukce zjistíte změřením závitu plastového víčka Vaší plnící koncovky 1 kus 590 Kč. Osobní odběr Praha 9 zdarma, Poslání 99 Kč při předchozí platbě na bankovní účet. Nebo na dobírku 179 Kč.
Univerzální držák na pití do auta nový
Konečně si můžete vychutnat za jízdy svůj oblíbený nápoj nebo energy drink, aniž byste se museli bát rozlití nápoje nebo aniž by Vás rozptylovalo držení plechovky v ruce. Výhody: + Velmi jednoduchá instalace pomocí klipů. + Lze připevnit na přístrojovou desku nebo na větrák. + Chrání lahve/plechovky proti pádu a vylití obsahu při jízdě autem. Držák na nápoje do auta - ideální pro ty, kteří tráví hodně času na cestách. Jednoduchý praktický držák na pití do auta tyto problémy vyřeší. Velmi snadná instalace pomocí dvou klipů k výdechu ventilace nebo palubní desce. Nejčastěji při služebních cestách, ale i při rekračním ježdění Vám bude tento držák velký užitečný pomocník při jízdě autem. Držák na pití do auta je ideální řešení pro ty, kteří tráví hodně času na cestách. Univerzální držák na pití - plechovky, lahve do auta se snadnou montáží. Praktický držáky na pití do aut - plechovky, kávy, láhve, skleničky, kelímky. Parametry: Barva: stříbrno-černá / červená Materiál: plast Provedení: univerzální Rozměry: 95 x 85 x 55 mm Obsah balení: 1ks Univerzální držák na pití do auta Baleno v plastovém blistru. Kontaktovat spíše e-mailem nebo SMS. Možnosti dopravy: zaslání českou poštou při platbě předem 70,-kč, na dobírku 150,-kč.
Programátory ,uv mazačka
Nabízím k prodeji zbytky z garáže. Etl prog.: M35160, MC68HC05LC28 origo Klon HC05 Etl Extraktor bmw ručiček ekonoměru e39. Logic analyser od Etl Logic sniffer od Dangerous prototypes. Obd redukce. Redukce usb to rs232 od etl. Uv mazačka na staré paměti Gps easytrack modul bez antén. J1850 redukce k AVDI Airbag resetter Bdm100 klon. Ještě určitě něco přibalím.
Redukce adaptér tažné zařízení AUTO 13 na VOZÍK 7 pólů 13/7
Na prodej nová redukce (adaptér) pro tažné zařízení na změnu ze 13 pólové zásuvky na vozidle na 7 pólovou zásuvku . Pak lze do vozidla připojit vozík který má na kabelu 7 pólovou zástrčku . Určeno na tento typ propojení: Na vozidle je 13 pólová zásuvka .. Na přípojném vozíku je 7 pólová zástrčka (vidlice) . Redukce umožňuje propojení vozidla a přípojného vozíku s rozdílnými typy zásuvek bez nutností předělání původní kabeláže . * * * * Poštovné balíkovna (pobočky České pošty + výdejní místa) : poštovné na dobírku +95,- nebo při platbě předem na účet poštovné +70,- Poštovné zásilkovna : poštovné na dobírku +105,- nebo při platbě předem na účet poštovné +80,- Poštovné Česká pošta : poštovné na dobírku +140,- nebo při platbě předem na účet poštovné +75,- Kontakt e-mailem přes formulář dole.
Redukce LPG pro tankování plynu v zahraničí, německo, anglie
LPG redukce pro tankování plynu LPG v zahraničí (možno i samostatně). Redukce pro vozidla vybavena italskou (českou) plnící koncovkou s vnitřním závitem o průměru 10mm (např. Tomasetto, BRC a další) nebo 14mm (Lovato, LovTec) a tankující v Rakousku, Německu a dalších evropských státech německou nebo holandskou tankovací pistolí s vnějším závitem nebo bajonetem. Německá krátká (40mm) je vlevo, německá prodloužená (75mm) je uprostřed a holandská je vpravo. Cena za 1 kus 590 Kč. Předem si zjistěte velikost závitu Vaší stávající plnící koncovky, zdali 10 nebo 14mm. Změřte závit plastového víčka. Osobní odběr Praha 9 zdarma. Poslání 99 Kč při předchozí platbě na bankovní účet. Nebo na dobírku 179 Kč.
Příslušenství autorádií
Prodám: a) redukce autorádií ISO pro různé vozy (NISSAN, HONDA..) - cena 80,-Kč b) různé plechové límce a rámečky - 10,-Kč c) odnímatelný panel autorádia HAITAI KCT-845R - 40,- Kč d) odrušovací členy rádií - 10,-Kč e) odnímatelný panel s rámečkem rádia PIONEER MVH-180UB - 50,- Kč f) redukce 1DIN rádia pro CHRYSLER VOYAGER, WRANGLER - 90,- Kč g) redukce repro 165 mm pro PEUGEUT 207, přední dveře - 120,- Kč h) drátové dálkové ovládání na volat, auta z Francie - ZDARMA i) mřížky autorepro (100mm, 130mm, ovál) - 10,-Kč za pár j) držák "retro" autorádia a záslepky a kryty autorádií 1DIN - 30,-Kč