inzerce, prodej, prodám, bazar

Redukce

Kategorie: Objektivy

Redukce Leica M-tělo na sklo Nikon 380,-
Redukce Leica L-tělo na sklo Leica M 420,-
Redukce
Podobné inzeráty
Redukce M42 / M39
Prodám novou nepoužitou redukci, která umožňuje použití objektivů Leica M39 na nových digitálních zrcadlovkách s použitím další redukce např.: (tyto redukce také nabízím) Canon /M42 Nikon/M42 Olympus/M42 Sony/M42 Redukce je vyrobena z kvalitního kovu s povrchovou úpravou. Zašlu poštou jako dopis za 19kč. Kontakt e-mailem nebo SMS (i Viber a WhatsApp).
Kiwifotos SU 72-77MM Redukce na objektivy (nová)
Prodam Kiwifotos Redukce na objektivy 72-77 mm (nová nepoužita) Předam v Praze nebo pošlu zásilkovnou
Trioplan 50 / 2,9 V MOG + redukce pro CANON.
Prodám toto vyhledávané sklíčko , které umí nadherný bookeh a skvělé podání barev. Objektiv je celkově ve velmi dobrém , funkčním stavu . Optika v pořádku , clona krásně chodí. Ostření jde hladce v celém rozsahu. Skvělé výsledky na digitálních zrcadlovkách Canon. + přední krytka + nová redukce. ZDARMA přidám brašničku.
redukce Fujifilm X
Prodam redukce Fujifilm X. Uz jen M42 a Yashica/Contax. Cena za kus. Jen emailovy kontakt prosim.
Pentacon 135/2,8
Pentacon 135/2,8 možno s redukcí na FujiFilm FX + 400 Kč Manuální objektiv se sluneční clonou a krytkami. Skla jsou čistá,celá optika bez plísně a pavučinek,stav výborný.Chod nastavení plynulý a bez závad.Možnost redukce pro bajonet FujiFilm FX,řady X-T,X-e a další...cena 1200 Kč,redukce samostatně 400 Kč,v celku 1500 Kč Důvodem prodeje je zeštíhlení počtu objektivů(mám 2 stejné)na fotografiích s redukcí...
Redukce Canon FD - Sony E
Prodám redukci pro použití Canon FD objektivů na foťáky Sony s bajonetem E (A7 všech verzí, A6xxx a podobně). Redukce je nová, nepoužitá. Odeslání možné Zásilkovnou.