inzerce, prodej, prodám, bazar

Recepce NOVÁ

Kategorie: Ostatní nábytek

Recepce na prodej.
Nová a nepoužívaná recepce, která měla být součástí nově zřízených ordinací.
Rozměr 3m x 1m
Pořizovací cena 135tis
Při rychlém jednání možná domluva na slevě.
Recepce NOVÁ
Podobné inzeráty
Recepce, Vstupní recepce, Barový pult
K prodeji krásná recepce, pult
Recepční pult
Krásná masivní recepce, původní cena 25 000. Recepce tvoří půlkruh (viz fotografie), součástí jsou tři šuplíky. Jeden šuplík zamykatelný, přední strana šuplíku poškozená, nemá vliv na funkčnost. Dále je součástí i zadní deska jako ochrana zdiva. Při rychlém jednání je možné dohodnout i slevu. Je možné zařídit i odvoz, avšak to není součástí celkové ceny. Odvoz záleží na vzdálenosti dovozu, při kratší vzdálenosti je cena 1500 Kč.
Nábytek z hotelové recepce
Nabízíme k odprodeji sestavu nábytku z hotelové recepce, - 3ks skříň s policemi 90x220 cm (možno rozdělit na 90x90 cm a 90x130 cm, - 1ks skříňka s policemi 120x90 cm, - recepční pult (4ks segment včetně zásuvkového/policového modulu délka 200cm, šířka prac. desky 63 cm, výška 93 cm) -nástavba nad recepční desku (4 ks segment 200 cm, šířka 30 cm, výška 36 cm) Cena za komplet: 7.000 Kč Skříně jsou ve smontovaném stavu, recepční pult rozdělen na segmenty. Pouze osobní odběr, vlastní doprava. Další informace telefonicky v pracovních dnech mezi 10:00-15:00.
Vybavení kadeřnictví
I jednotlivě. Oboustranné zrcadlo - celková výška: 205 cm, šíře: 117 cm, zrcadlo: 98x95 cm. Recepce, stojan na materiál, komplet paravan se závěsy jako celek - je s barokní látkou, na látce vyobrazen Český Krumlov a další města. Barokní zrcadlo.
Ordinační nábytek
Prodáme nábytek z recepce z ordinace v Přelouči.
Recepce
Prodám pult - Recepci do kanceláře nebo obchodu. Bez poškození, kvalitní zpracování, moderní design.