inzerce, prodej, prodám, bazar

Realizujeme: pokládku zámkové dlažby obrubníky

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Zrealizujeme pro vas: Pokládku zámkové dlažby, chodniky, parkovište, velké plochy, obrubníky, výkopové práce, demoliční bourací práce, a další stavební práce.
Plzen,Praha a okolí.
WWW.
Realizujeme: pokládku zámkové dlažby obrubníky
Podobné inzeráty
Realizujeme: pokládku zámkové dlažby obrubníky
Zrealizujeme pro vas: Pokládku zámkové dlažby, chodniky, parkovište, velké plochy, obrubníky, výkopové práce, demoliční bourací práce, a další stavební práce. Plzen,Praha a okolí.
Zámkové dlažby - kamenické práce
Dobrý den. Nabízíme kompletní realizaci pochůzných a pojezdových ploch. Zámkové dlažby kolem rodinných domů, bazénů, parkovací stání, chodníky, terasy apod. - Úprava terénu a zemní práce včetně dodání všech podkladních materiálů. - Obrubníky, palisády, odvodňovací žlaby, zatravňovací dlažby, schody, ostatní doplňkové prvky - Dále opěrné zdi, obklady, ploty a dlažby ze všech druhů přírodního kamene - kamenické práce - Gabiony Realizace provádíme po východních a středních Čechách a v Praze. Velice dbáme na kvalitu provedení a preciznost všech detailů. Tel. :
Pokladka zámkové dlažby
Provádíme pokládku zámkové dlažby, obrubníky, palisády
POKLADKA ZULOVE KOSTKY A ODSEKU
Pokládka žulové kostky a pomocné stavební práce Hledáme práci,jsme seriozní parta dlaždičů, provádíme veškerou pokládku žulových kostek všech rozměrů,dále pokládku odseku, kamenu do drti. Dále pokladku zamkove dlažby pomocné bourací a stavební práce . Ruční výkopové práce.atd jsme mobilní olomoucký a zlínský kraj i celá ČR.volejte kdykoliv 371188
Zednické, sádrokartonářské, malířské, podlahářské práce
Nabízíme řemeslné práce, zednické, pokládku sádrokartonu, malířské práce, pokládku plovoucích podlah, elektrikářské práce, pokládku zámkové dlažby, demoliční práce v okolí Libereckého kraje s dojezdem 100 km.
Strechy a hydroizolácie plochých striech TPO/FPO/EPDM/IPA\
Sme slovenská strechárska firma s tradíciou kvality a moderným zmýšľaním.Poskytujeme rekonštrukcie a realizujeme všetky druhy šikmých aj plochých striech. Naše skúsenosti a moderné postupy využívame na to, aby sme klientom ponúkli to najoptimálnejšie riešenie. Realizujeme hydroizolácie plochých striech pomocou PVC fólie TPO, FPO, EPDM, IPA. Realizujeme strešné krytiny každého typu šikmé aj ploché, strešné fólie na novostavbách a starších rodinných domoch,na bytovkách a iných budovách. Realizujeme tiež izolácie terás, balkónov, garáži, dielní, rôznych prístreškov, spodné izolácie proti tlakovej vode a vlhkosti.Vykonávame kompletné izolatérske,klampiarske práce a opravy plochých striech. Okrem PVC robíme tiež montáž asfaltových pásov. E-mail janosikstrechy@ Tel. Číslo: +421 940 907 139