inzerce, prodej, prodám, bazar

Realitní poradce- celá ČR

Kategorie: Ostatní

Tuzemská realitní společnost a významný hráč na poli realit - HVB Real
Estate s.r.o. přijme makléře pro prodej nemovitostí na oblast celého Jihočeského kraje.

Požadujeme:
- zodpovědnost a pracovitost
- důslednost
- komunikativní schopnosti

Nabízíme:
- nadstandardní finanční ohodnocení
- žádné měsíční poplatky za inzerci, právní služby nebo kanceláře,
školení apod.
- tým zkušených spolupracovníků
- příjemné pracovní prostředí
- možnost získání a užívání služebního automobilu
- pravidelné hodnotné odměny
- vyškolení zdarma

Rádi Vás přivítáme u šálku kávy, nebo čaje a detailně vše vysvětlíme.

Životopisy prosím zasílejte na kariera@





2.)

Tuzemská realitní kancelář HVB Real Estate nabízí pracovní pozici "realitní makléř" na hlavní pracovní poměr pro lokalitu Praha a Stredočeský kraj.

Máte chuť:
• pracovat na hlavní pracovní poměr s fixním platem a odměnami z vlastních obchodů
• být profesionálem v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí
• aktivně vyhledávat a propojovat vlastníky nemovitostí s kupci
• pracovat pod silnou značkou s velmi dobrým jménem na trhu realit

U nás získáte:
• zázemí silné obchodní značky
• fixní příjem v kombinaci s příjmy dle provizního systému
• kvalitní a propracovaný systému odborných školení pod vedením profesionálů
• obchodní a marketingovou podporu

Budeme si rozumět, pokud:
• jste zkušeným nováčkem se zájmem poznat nový obor nebo obchodníkem s praxí
• jste připraven/a řídit flexibilně svůj pracovní rozvrh a cestovat za klienty a nemovitostmi
• máte minimálně středoškolské vzdělání s maturitou
• máte dobré komunikační a vyjednávací schopnosti
• jste spolehlivý/á a rád/a se učíte novým věcem
• máte chuť pracovat v příjemném kolektivu

Zájemce o zaměstnání zaškolíme bez ohledu na dosavadní pracovní zkušenosti.

Máte-li zájem být součástí naší firmy, napište o svých schopnostech a zkušenostech na kariera@ a domluvte si osobní pohovor. Nečekejte však typický pohovor tak jak jste možná zvyklí z korporátní sféry. Nad šálkem dobré kávy, nebo čaje prodiskutujeme potenciál budoucího partnerství a vše, co bude ke spolupráci třeba. Budeme se těšit právě na Vás!
Realitní poradce- celá ČR
Podobné inzeráty
Finanční Poradce
Nově založená investiční společnost hledá zkušené finanční poradce na dlouhodobou spolupraci pro prodej nového kvalitního investicního produktu. Klienti budou pro nás vždy na prvním místě a je duležité aby byli spokojeni , proto budeme rádi spolupracovat s člověkem který může nabídnout , reprezentativní vystupovaní . Také obchodní a komunikační dovednosti. Zajemce musí mít minimalně středoškolské vzdelaní ukončeno maturitní zkoužkou , čistý trestní rejstrik. Za dobře odvedenou práci nabizime: - fixni plat + nadprůměrnou provizi z uzavřeného obchodu -možnost organizace své pracovní doby -bezplatné vzdělávání v oboru Fixni odměna 30000 kč + provize.
Vyřešené vzorové příklady na zkoušku daňového poradce
Prodám 12 vyřešených vzorových příkladů (DPPO+DPFO) k přípravě na zkoušku daňového poradce. Vše zpracováno dle aktuální legislativy (rok 2022). Zasílám v pdf mailem po uhrazení.
prodej zavedene firmy
Prodam sro, zakladni kapital 10000 CZK. Firma existuje od 1999, zhruba od 2015 je neaktivni.Neni platce DPH, daneni od zacatku probihalo pres danoveho poradce. V pripade zajmu data doda danovy poradce.
Pronájem, komerční a kancelářské prostory, ul. Hroznová, cen
+popl. 3000, Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada., Vám zprostředkuje pronájem slunných komerčních prostor s výhledem na Černou Věž v centru města České Budějovice. Prostory o velikosti 87m² se nachází v 1. patře historického domu, na rohu dvou nejfrekventovanějších ulic centra města. Vstup do prostor je z ulice Hroznová. Měsíční nájemné komerčních prostor v 1.patře činí 21.000,- Kč + zálohy na energie 3.000,- Kč (vodné-stočné, topení, ostatní služby). Elektřina se přepisuje na nájemníka. Prostory je možné pojmout jako reprezentativní kancelářský prostor se sociálním zázemím a vstupní recepcí pro klienty. V místě si lze zapsat sídlo firmy a pokračovat v budování svého jména. Orientační plánek s dispozicí prostor naleznete mezi fotografiemi. Doporučuji osobní prohlídku, prostory se nachází na exkluzivním místě v centru města. Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada z realitní kanceláře A TEMPO s.r.o. fungující pod ochrannou známkou . Zajistíme Vám veškerý právní servis. Vidíme se na prohlídce! Ev. číslo: 642702. Energetický štítek: G
Pronájem, výrobní/skladovací prostory, areál Otavan Třeboň a
Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada, Vám zprostředkuje pronájem výrobních/skladovacích prostor s bezbariérovým přístupem, možností vykládek a nakládek kamionových souprav v areálu Otavan, Třeboň. Jedná se o temperovanou halu o celkové výměře 432m², kterou lze využít jako výrobní nebo skladovací prostory. Zároveň je možné si pronajmout venkovní oplocený prostor před logistickou halou o celkové výměře 400m². Dále k tomu nabízíme i možnost pronájmu kancelářského zázemí, šaten a stravovací místnosti o celkové výměře 80,5m². Veškeré prostory si lze pronajmout i samostatně pouze jako logistickou halu nebo kancelářské zázemí nebo jenom venkovní oplocený prostor. Nebytové komerční prostory se nachází v místě tranzitní křižovatky na Praha, Halámky/České Velenice - Rakousko, Jindřichův Hradec, České Budějovice. Energie jsou fakturovány dle spotřeby (7,- Kč bez DPH za kWh). Paušální poplatek 120,- Kč bez DPH/m²/rok za celoroční připravenost areálu. NELZE skladovat hořlaviny a chemické látky. V místě pronájmu lze zřídit sídlo firmy. Areál se nachází 100m od železniční zastávky, 150m od stravovacího zařízení/jídelny. Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada z realitní kanceláře A TEMPO s.r.o. fungující pod ochrannou známkou . Zajistíme Vám financování a veškerý právní servis. Těším se na prohlídce. Ev. číslo: 642576. Energetický štítek: G
Prodej, komerční objekt s byt. jednotkou v centru města Česk
Více informací Vám poskytne realitní makléř Tomáš Pelda. Mobil: , Vám zprostředkuje prodej exkluzivní, zrekonstruované komerční nemovitosti v historickém centru města Český Krumlov, ul. Široká. Nemovitost stojící na prestižním místě, jedné z hlavních ulic k hradu a zámku města Český Krumlov, nabízí komerční prostor se sociálním zázemím- s dlouhodobým provozem galanterie se šperky, dále bytovou jednotku 2+1 a atypickou mezonetovou jednotku 3+kk. Celý objekt prošel v roce 2016/17 kompletní rekonstrukcí a renovací. V domě jsou nové rozvody vody, elektřiny a kanalizace. Zrestaurována byla veškeré okna, interiérové a vstupní dveře včetně zárubní, krásné dobové stropy a schodiště. Lukrativní nemovitost je kompletně podsklepena. Do sklepa je zavedena voda, kanalizace (přečerpávací čerpadlo) a elektřina. Celý objekt jede na 1 elektroměr, plynoměr a vodoměr. Možno dodělat podružné měření. Náklady na provoz celého domu jsou 6.200,- Kč včetně topení, elektřiny a vodného-stočného. Doporučuji prohlídku. Nemovitost je v krásném stavu, na ještě krásnějším místě. Více informací Vám poskytne realitní makléř Tomáš Pelda z realitní kanceláře A TEMPO fungující pod ochrannou známkou . Zajistíme Vám veškerý právní servis. Těšíme se na prohlídce. Ev. číslo: 640192. Energetický štítek: G