inzerce, prodej, prodám, bazar

RD Kamenec

Kategorie: Domy

Nabízím Vám ke koupi venkovské stavení o dvou bytových jednotkách s bezbarierovým přístupem. Přízemí 4+2, 1. patro 4kk, 2. patro velká půda, lze dům rozšířit o další místnosti, dále s garáží, 2 sklepy, stodolou, dvorkem, zahradou a skleníkem v obci Kamenec u Poličky (okr. Svitavy). Dům je dispozičně rozdělen na dvě části. Dům je vytápěn dvěma plynovými kotly, možno topit krbovými kamny, dále je dům napojen na elektřinu a veřejný vodovod, odpady jsou svedeny do místní kanalizace. Dům se stodolou o výměře 432 m2, k domu náleží rovinatá zahrada o výměře 1564 m2. Dům se základní dispozicí je velmi vhodný pro vícegenerační bydlení. Autobusová zastávka 50 m od domu, Polička 3 km.
RD Kamenec
Podobné inzeráty
Prodej rodinného domu, 75 m², Kamenec u Poličky
Prodej zemědělské usedlosti v obci Kamenec u Poličky. Celková plocha pozemku je včetně zastavěné plochy 816 m². Dispozice domu: chodba, 4 pokoje, 2 koupelny, sklad, sklep a půda. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizace a plyn na hranici pozemku. Obecní přístupová cesta. Určeno ke kompletní rekonstrukci nebo demolici. Klidné místo. Polička 2 km. Více informací u makléře. Lokalita: Kamenec u Poličky Info u RK. Evidenční číslo: 821016 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Dvougenerační dům pro rekonstrukci v obci Jablonec n. Jiz.
Nabízíme k prodeji dvougenerační dům pro rekonstrukci dle vlastních představ. Dům disponuje 2 bytovými jednotkami. V přízemí 2+1, v podkroví 2+ 1.Řešení domu umožňuje dům rozdělit na 2 bytové jednotky. V suterénu se nachází garáž, sklad potravin, prádelna, kotelna, sklad na tuhá paliva, dílna. Dům disponuje půdou, kterou lze též využít na bydlení. Vytápění je zajištěno novým kotlem na peletky, nové topení a komín. V domě je také udělaná nová elektrika. Dům je napojen na kanalizaci, voda ze studny, na kterou je napojeno více domácností. Nemovitost se nachází ve velice zajímavé lokalitě v těsné blízkosti lyžařského areálu Kamenec s krásným výhledem na město, několik metrů od lesa a přesto pár minut od centra obce s kompletní občanskou vybaveností. Kolem domu pozemek o rozloze 697 m2 na kterém stojí dřevěná bouda. Osobní návštěva vítána.