inzerce, prodej, prodám, bazar

RC auto 1:18 HIMOTO CENTRO

Kategorie: Ostatní

RC auto 1:18 HIMOTO CENTRO. Koupit RC auto, kvalitní, plně funkční, náhradní baterie 1100mAh, náhradní nabíječka, balení. Lze koupit i náhradní díly (nefunkční auto), viz inzerát: NEFUNKČNÍ RC AUTO
RC auto 1:18 HIMOTO CENTRO
Podobné inzeráty
Prodám nový granitový dřez Franke Centro CNG 611-62
Prodám zcela nový granitový dřez Franke Centro CNG 611-62 TL/2 Matná černá, levý. Přidám čisticí sprej Franke Colored Sink Cleaner. Vše zcela nové v původním balení, ale nemohu vrátit kvůli předvrtanému otvoru pro baterii. Nakonec jsem si vybrala jiný dřez. Mohu poslat.
RC model auta 1:10 HOBBYTECH
RC model auta 1:10 HOBBYTECH Vice info o modelu Minimalne jety s nabijeckou equlibrum mini v2 a baterkou 3600mAh
Obroučky dětských brýlí
obroučky jsou plastové, flexi mají modrou a černou barvu jsou se zarážkami, značky Centro styl
Dodge Challenger WideBody 6,4 MANUAL
Dobrý deň, mám na predaj tento jedinečný Dodge Challenger R/T ScatPack Widebody 6,4 liter (originál - žiadna činska dorábka) so 6 stupňovou MANUÁLNOU PREVODOVKOU(veľká rarita), ktorá autu davá úplne iný rozmer a pocity z jazdy, s dátumom prvej registrácie 8/2020 a veľmi nízkym nájazdom – 7 8xx km. Auto NIE JE DOVEZENE AKO HARABURDA Z AMERIKY ale bolo kupované z nemecka priamo cez dealera z Mnichova, tým pádom je v plnej výbave s výnimkou prednej kamery. Na aute urobený detailing - všetky vonkajšie plasty plus elektróny nastriekané do krásnej čiernej perlete, ktoré s modrou metalízou krásne vynikajú. - brutálne znejúci športový výfuk FLOWMASTER OUTLAW s aktivními klapkami, ktorý si rad i zastrieľa :D – je to asi jeden z najhlučnejších ale veľmi krásne znejúcich výfukov na trhu. - predné svetlomety s RGB Angel Eyes. VÝBAVA Auto vybavené CarPlay a Android auto a taktiež i originálnou EU navigáciou(nechával som nahrať najnovší SW a mapu ČR :) 6 piestikové Brembo brzdy, Polokožené vyhrievané a ventilované sedačky, vyhrievaný volant, sledovanie mrtvých uhlov, príplatková hudba(2xsubwoofer v kufri), originálne xenony(automatické vypinanie/zapínanie dialkových svetiel), daždový senzor, príplatkové HellcatRedEye krídlo a mnoho ďalšieho, prikládam video na YouTube AUTO SA NACHÁDZA V PRAHE, JE NA ČESKÝCH ŠPZ. Rozumná dohoda možná. K autu možem doložiť i kompletný report overenia z VIN kódu cez CEBIU- report som si robil ked som auto kupoval ja.(report o bezškodnom stave a registrácii najdete medzi fotkami v inzeráte.) Prikladám VIN ak si chcete overiť povod a stav sami: Cena nového vozu 2 178 000kč BEZ ODPOČTU DPH. Prosím bazary a špekulanti NEVOLAŤ !! Len vážny a seriozny záujemcovia. Preferujem osobne stretnutie kde si auto možete obhliadnúť a zhodotiť sami.
MMB Carplay Ai Box Bezdrátový Android Auto Dongle HDMI TV
MMB Carplay Ai Box Bezdrátový Android Auto Dongle HDMI TV Netflix Video Streaming Box Apple Carplay Adapter. MMB Carplay Andriod 11 Ai Box Bezdrátový Android Auto Dongle HDMI TV Netflix Video Streaming Box Apple Carplay Adaptér Inteligentní systém do auta Popis produktu:Originální MMB Plus Multimediální Android CarPlay Ai Box funkcí Bezdrátové Apple Carplay / Android Auto / Streamování videa / Stahování aplikací / Splitscreen / Mirrorlink / Navigace / Telefonní hovor Bluetooth atd. Operační systém Android 11 Instalace Zapoj a hraj aplikace Pro Youtube / Netflix / Yandex / Google Map / TMAP atd. RAM+ROM 4 GB + 64 GB Kompatibilní auta Pro auto s továrním Carplay / auto s portem HDMI
Autopřístřešek - přístřešek pro 1 auto
Prodám Autopřístřešek (staní pro 1 auto)kovová konstrukce žárově zinkovaná, demontovatelný. Velikost 3x6m pro 1 auto. Střecha polykarbonát 10mm lexan s oboustranným UV filtrem. Boky nejsou lze ale dodělat. Přístřešek na auto, carpoint, Přístřešek pro auto..