inzerce, prodej, prodám, bazar

Ratanová toaletka NOVÁ

Kategorie: Ostatní nábytek

Ratanová toaletka se zrcadlem a dvěma šuplíky.
Nová nepoužívaná , pouze osobní převzetí nebo možno zajistit po dohodě odvoz.
Ratanová toaletka NOVÁ
Podobné inzeráty
Ratanová komoda + noční stolek
Ratanová komoda, jako nová. Rozměry 81,5X45,5X80cm. Cena 3300,- Ratanový noční stole, použitý. Rozměry 42X37X77cm. Cena 1000,- Při koupi obou kusů sleva. Pouze osobní odběr: Olomouc.
Ratanová sedací souprava
Velice zachovalá ratanová sedací souprava, málo používaná pouze v interiéru, 2 křesla, 2 stoličky a stolek se skleněnou deskou a úložným prostorem. Pevná cena s osobním vyzvednutím.
ROHOVÁ RATANOVÁ POLICE
Rohová ratanová police,původní cena 930,.cena po slevě 700,..LZE PROHLÉDNOUT U NÁS V KAMENNÉ PRODEJNĚ, KOCANDA, KE MLÝNU 19, JESENICE U PRAHY. Otevírací doba. Po- pá 10:00-16:00hod. sobota zavřeno. PODÍVEJTE SE PROSÍM I NA NAŠE OSTATNÍ INZERCE
Stůl se zrcadlem / toaletní stolek / toaletka
Stůl se zrcadlem / toaletní stolek / toaletka Nápisy jsou pouze jednoduché nálepky. Lze snadno odstranit. Top stav! Osvětlení ze dvou stran! Velmi kvalitní detailní zrcadlo! Původně využíváno na zkoušení brýlí, čoček.. skvělé i pro vizážisty. Rozměry: Stůl: délka 100cm, výška 85cm, hloubka 50 cm. Nádstavec se zrcadlem: délka 100cm, výška 95 cm. Máme 2 kusy. Cena 1200 Kč / kus.
Starožitná toaletka se zrcadlem a bočnímí zrcadly.
Prodám starožitnou toaletku se zrcadlem a bočními zrcadlovými křídly. Masivní dřevo, vyřezávané dřevěné úchyty ve tvaru květů, má zdobené zásuvky i boční skříňky. Zrcadla jsou originál se šikmou fazetou. Středové zrcadlo je vyšší, s horním obloukem. Boční zrcadla v křídlech jsou obdelníková. Originální kousek a velmi zachovalý stav, nepoškozená, vyjma patiny středového zrcadla a popraskaného vrchního skla na pravém stolku. Toto sklo je popraskané již od roku 1930. Skla na stolcích jsou pevná, drží i při manipulaci, i to popraskané na pravém stolku. Pod skly stolků jsou krajkové bílé dečky. Toaletka byla svatebním darem v roce 1925. Cena 7 000,- Kč.
Kadeřnické/Kosmetické zrcadlo (toaletka)
Prodám kadeřnické/kosmetické zrcadlo. Toaletka se zadními policemi. Pouze osobní odběr. Frýdek-Místek, Ostrava. Více info na tel.