inzerce, prodej, prodám, bazar

Ratanová souprava

Kategorie: Sedací soupravy

Prodám málo používaný ratanový nábytek - 2 křesla, skleněný stolek a ratanová lavice. Součástí prodeje jsou nové polstry české výroby - viz obrázek.

Z důvodu rozměrů, pouze osobní odběr.
Ratanová souprava
Podobné inzeráty
ratanová souprava
ratanová souprava, dědictví
Ratanová sedací souprava
Používaná sedací souprava ve velmi dobrém stavu. Prosím volat na
Moderní sedací souprava Laurence  NOVINKA 2022
Moderní sedací souprava Laurence Vás okouzlí svým elegantním vzhledem, ale především také svým výjimečným pohodlím. Je nabízená v pravé i levé variantě. Kombinace kvalitních pružin faliste, vysoce elastické HR pěny a PUR pěny nabídne dokonalý komfort. Disponuje polohovacími záhlavníky, které jednoduše přizpůsobíte svým potřebám. Sedací souprava je rozkládací a nabízí navíc také úložný prostor. Kvalitní sedací souprava Laurence v nevšedním designu je na výběr ve velkém množství látek a odstínů. Za povšimnutí stojí elegantně prošité opěradlo a područky. Sedací soupravu snadno rozložíte na lůžko 125 x 210 cm. Pohodlí při sezení zajistí polohovací opěrky hlavy a kvalitní polyuretanová pěna. Rozmery: 275/206 prostorná sedací souprava rozkládání na lůžko, velikost lehací plochy 125 x 210 cm úložný prostor polohovací opěrky hlavy elegantní prošívání v nabídce levé i pravé provedení, velký výběr potahových látek Sedačka z omyvatelného potahu
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA.
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA ROZKLÁDACÍ NA 3 LŮŽKA S ÚLOŽÁKEM. Rohová sedací souprava s výklopným úložákem na plynových vzpěrách, rozkládací na velké lůžko. Sedací souprava je ve velmi dobrém stavu, přijďte se přesvědčit osobně. Rozměry sedačky 255 x 165 cm, lůžko 205 x 210 cm, výška sedu 45, hloubka sedu 56, výška opěrky 92 cm. Materiál - mikroplyš. Sedací souprava se nachází v Libouchci. Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Luxusní sedací souprava Theodo
Theodore je rohová sedací souprava, která určitě dokonale zapadne do interiéru jakéhokoliv obývacího pokoje. A nejde jen o rozměry nábytku 275 x 200 x 98 centimetrů ale také o lehký, svěží design. Rohová sedací souprava Theodo s polohovatelnými opěrkami hlavy. Kostra z masivního dřeva a dřevotřísky, sedák a opěrák jsou vyrobený z vlnitých pružin faliste a kvalitní polyuretanové pěny. Luxusní sedací souprava Theodo s elegantním prošíváním je na výběr ve velkém množství látek a odstínů. Pohodlí při sezení zajistí polohovací opěrky hlavy a kvalitní polyuretanová pěna. *luxusní sedací souprava *polohovací opěrky hlavy *elegantní prošívání *v nabídce levé i pravé provedení, velký výběr potahových látek *omyvatelny potah Materiál kostra je vyrobená z masivního dřeva a dřevotřísky sedák a opěrák - vlnité pružiny faliste, na sedáku i opěráku je použita kvalitní polyuretanová pěna černé nožičky, výška 20 cm
Ratanová sedací souprava
Potahová látka na gauči ve třech místech poškozená.(drápky psa v nestřeženém okamžiku) Polstrování lze komplet prát v pračce.Při solidním jednání možná sleva.