inzerce, prodej, prodám, bazar

Raspberry Pi Sense HAT

Kategorie: Ostatní

Koupeno 07/2017
Rozšiřující deska pro libovolné RasPi (včt. Zero apod.), hw revize 1.0 (nemá čidlo jasu/barvy světla oproti rev. 2.0)

Neoriginální balení: Sense HAT deska, distanční piny
Pokud chcete dodat i distanční šroubky (zdarma), pak napiště do zprávy.

Deska obsahuje: 8x8 rgb LED matrix, čidla teploty/vlhkosti/tlaku, akcelerometr/gyroskop/magnetometer, joystick

Anglická technická specifikace (bohužel pro rev 2.0):
Raspberry Pi Sense HAT
Podobné inzeráty
Kamera k Raspberry Pi, Arducam Pivariety AR0234 2,3Mpx
- Kamera Arducam Pivariety AR0234 2,3Mpx s Global shutter - Parametry kamery: - MIPI CSI-2 je na jednom konci ohnutá, protože kamera byla připojena k Raspberry Pi 4B v Argon ONE V2 krabičce. Sběrnice je každopádně funkční. - Kupováno na: - Záruka do 23.8.2024 Osobní předání v Brně nebo Zásilkovna
Raspberry Pi 3B - velky set senzoru a hatu
Nabizim k prodeji minimalne pouzivany pocitac Raspberry Pi 3B s bohatou vybavou: - originalni kryt a originalni adapter - astro hat (senzory, joystick, aj.) - lcd display hat - mnoho sad a senzoru + nepajiva pole a led svetla - mozno pridat i mikropajku - pametova karta v cene pouze osobni predani v Praze
Inteligentní centrální jednotka s uzávěr - Grohe Sense Guard
Prodám úplně novou a nepoužitou (pouze rozbalenou) inteligentní centrální jednotku Grohe Sense Guard. Inteligentní centrální jednotka je schopna detekovat prasklé potrubí a okamžitě vypnout přívod vody. Snímá průtok, tlak a teplotu vody. Jednotka Sense Guard rozpozná únik vody a okamžitě zastaví přívod vody, čímž zabrání zaplavení vaší domácnosti. Možno předat v Hodoníně nebo Břeclavi, popř. poslat přes Zásilkovnu apod.
Detektor úniku vody Grohe Sense
Prodám úplně nový a nepoužitý (Pouze rozbalený) inteligentní detektor úniku vody Grohe Sense Funguje prostřednictvím WiFi a napájí se pomocí baterií(součást balení). Vodní alarm, inteligentní detektor úniku vody, který Vás v případě vzniku potopy v domácnosti upozorní pomocí aplikace GROHE Sense (e-mail nebo mobilní telefon). Možno předat v Hodoníně nebo Břeclavi, popř. poslat přes Zásilkovnu apod. Vice info:
Raspberry PI Zero W
Prodám plně funkční Raspberry PI Zero W - model s Bluetooth a Wifi. Specifikace zde: Plně funkční, bez paměťové karty. Osobní předání v Praze nebo zaslání na dobírku.
Raspberry Pi Zero 2 W - CZ distribuce
Prodám nové nepoužité originální Raspberry Pi Zero 2W z české distribuce. Odesílám ihned. Obsah balení: 1 × Raspberry Pi Zero 2 W Osobní předáni po domluvě na Praze 10 či v okolí Líbeznic, případně odeslání přes Zásilkovnu. Kontakt přes email.