inzerce, prodej, prodám, bazar

Rameček konzola střední

Kategorie: Toyota

Prodám na Peugeot 206 SW (2E/K) 1.1. Rameček konzola střední.Jedná se o použitý díl.Hodí se na ročníky od 2002 dosud.Osobní odběr je možný ve Škvorci okr.Praha-východ nebo po dohodě možno zaslat i na dobírku.K dispozici mám i další díly z tohoto vozu,stačí mě kontaktovat.V případě,že mě nezastihnete na telefonu,prosím o zaslání zprávy na e-mail ,ozvu se hned jak to bude možné.Inzerát platí do smazání
Rameček konzola střední
Podobné inzeráty
Autorádio Toyota Yaris
Prodám skoro nové autorádio,originál pro Toyotu Yaris s cd ,bluetooth,aux.K autorádiu originál rámeček,vše jak nové.Vhodné pro vozy Toyota Yaris od roku 2012.
Toyota Yaris 1.0 48kW 56 HP
Toyota Yaris Dream 48kW 65k, vůz zakoupen jako nový v ČR, první registrace 11/2003, 2. majitel, najeto 161 000 km, STK do 10/2023. Udržovaný, garážovaný, nikdy nehavarovaný vůz, původní lak, pravidelný self-servis (každoroční výměna motorového oleje a všech filtrů). Od roku 2015 v rámci self-servisu zaznamenána každá oprava včetně výměny žárovek. Vše možno doložit fakturou. V roce 2020 výměna převodového oleje, brzdové kapaliny a odvzdušňovacích šroubků. Ve 2022 kompletní výměna předních brzd Brembo, střední a zadní výfuk. Na voze jsou letní kola z Yarise II R15, zapsáno v TP s potvrzením od Toyoty. Klimatizace funkční, denní LED svícení s funkcí Gohome. Auto připravené na sezonu v tuto chvíli bez investic. K vozu komletní dokumentace včetně 3 klíčků a DO, kniha "Jak na to?" Navíc zimní kola R 14. Nabídka není určna pro bazary a překupníky, prosím nevolat, nepsat, děkuji.
Koupím Toyota Corolla E10 1,4HB 1994-5 CENU RESPEKTUJI
Koupím Toyota Corolla E10 1,4HB 1994-5. Komplet nebo dobrá karosérie. Případně bouraná na předek (mírně). Potřebuji totiž hlavně střední a zadní část karosérie v pořádku a bez větší koroze. Mám na své dobrý předek, ale velkou korozi na spodku a v zadní části + bourané zadní dveře. Děkuji. Vaši cenu naprosto respektuji. Děkuji.
Prodam Toyota Camry
TOYOTA CAMRY prodam toyota camry 2.5 benzin,r.v.2010,129kw,sedan/limuzina,barva cerna,stredni spotreba 7l/100km,najeto158ххх km,prevodovka automat,celokuzeny potahy,vyhrivane sedadla,zrcatka. dovoz usa,prvni majitel v cesku. moc pekny ,pohodlne,zachovale auto. nekouracke prostredi. Čerstvé uděláno leštění a potah keramikou celého vuza (GYEON Pure Q2 )vymenin olej v prevodovce(original servis),vse nahradni dily jedine z original servisu! vse slape jak ma!