inzerce, prodej, prodám, bazar

Rámeček k čínskému autorádiu do škody Octavie 2

Kategorie: Příslušenství

Prodám použitý rámeček k čínskému autorádiu do škody Octavie 2.
Rámeček k čínskému autorádiu do škody Octavie 2
Podobné inzeráty
Originál rámeček k autorádiu Škoda Octavia 2
Rámeček pasuje do vozidla Škoda Octavia 2 k autorádiu Škoda Swing mp3. Rámeček byl v jednom místě (na pravé straně boční lišty) prasklý, je slepený, nelze téměř poznat (viz. foto), zohledněno v ceně, jinak bez závad. Autorádio Swing, s nímž je rámeček kompatibilní, je na poslední fotografii (rádio již prodáno).
CARCLEVER Hudební přehrávač USB/AUX/Bluetooth Honda -2005
Typ 2005 555HO002 Digitální hudební přehrávač s Bluetooth k autorádiím Honda, umožňuje přehrávání hudby z USB / AUX / Bluetooth přímo na originálním autorádiu. Součástí balení přehrávače je i externí mikrofon, takže lze využívat i jako Bluetooth handsfree sadu. Adaptér se ovládá originálními ovládacími prvky přímo na autorádiu nebo multifunkčním volantu, včetně přijímání hovorů přes Bluetooth. Velmi rychlá a jednoduchá instalace k autorádiu přes konektor CD měniče, připojení bez ztráty kvality zvukového signálu. Přehrávač obsahuje i druhý USB konektor, který je určen pro dobíjení telefonu a jiných přenosných zařízení (5V /2A). V porovnání s adaptéry jiných výrobců podporuje tento adaptér více hudebních formátů, podporuje větší USB paměti (až 32GB), má vestavěný Bluetooth modul a velmi rychlou odezvu při vložení USB paměti. Adaptér je ideální alternativou originálního CD/DVD/USB přehrávače a hands free sady! Technické parametry: Bluetooth modul verze 4.0 – podpora formátů A2DP, AVRCP, HFP, SPP, GATT, ATT nejmodernější verze Bluetooth čipu AP8064 s vynikající kvalitou zvukového přenosu podpora hudebních formátů MP3, WMA, FLAC (8/16/24 bit), ACC, MP4, M4A, WAV, AIF, AIFC, MP2 AUX konektor 3,5 mm JACK (pro připojení MP3 přehrávače / iPodu…) externí mikrofon s 3,5 mm jackem čtečka SD a microSD karet v balení 2× USB konektor (1× pro dobíjení 5V/2A) podpora USB pamětí až do 32GB rozměry jednotky: 83 × 60 × 18 mm délka připojovací kabeláže: 80 cm
ISO Kabel k Autorádiu
Prodám ISO Kabel k Autorádiu. Pouze rozbaleno
Zpět na výpis Can bus decoder k autorádiu
Prodám Can bus decoder k autorádiu.
BLUETOOTH HANDSFREE JBL
Prodam nove bluetooth handsfree do auta. Napajeni USB (pres vasi autonabijecku na telefon,nebo z USB na autoradiu) a pripojeni k radiu pres jack 3,5mm (tudiz hovor probiha v reproduktorech v aute)!! Uchyceni modulu pres MAGNETICKOU zakladnu,kterou si pomoci 3D pasky (je soucasti) prilepite kdekoliv v aute. Samozrejme pres tento pristroj muzete prehravat i pisnicky z telefonu atd. ve vasem autoradiu. Mozno pripojeni telefonu i pres NFC. Vyzkouseno,plne funkcni.
USB k autorádiu
prodám USB k autorádiu