inzerce, prodej, prodám, bazar

RAM Mounts X-Grip univerzální držák na mobilní telefony

Kategorie: Ostatní

Prodám profi držák mobilních telefonů, GPS a další podobné elektroniky. Držák standardně používají motokros nadšenci - drží velmi pevně. Velmi je vhodný na motorky, na kola a používá se i ve vozech.

Můj konkrétní držák je na obrázcích položený na dřevěném stole. Ostatní foto jsou stažené ze stránek prodejce, aby bylo srozumitelné, jak držák vypadá a především jak pracuje.

Mám na prodej případně 2ks a případně i dvě základny (úchyty) vhodné pro motorky nebo do vozidel - viz foto + k uchytům přidám i černé šrouby (samozářez nebo pro matičku)

Aktuální cena v Sunnysoftu: 1.539,- /ks
Nabízím v zánovním stavu za: 1.200,- /ks

Něco od výrobce:

Přednosti držáku X-Grip:

Bezpečně udrží telefon i při vibracích na motokrosové motorce nebo horském kole
Univerzální pro telefony v pouzdru i bez
Rychlé a jednoduché upevnění i vyjmutí telefonu
Kompatibilní se systémem ramen a úchytů RAM mount
Korozivzdorný

Upozornění:
X-Grip je část třídílného řešení. Pro sestavení celého řešení potřebujete kromě tohoto držáku ještě rameno a úchyt.

Osobní odběr po dohodě kdykoli v Rudné u Prahy případně v Praze na Zličíně.
RAM Mounts X-Grip univerzální držák na mobilní telefony
Podobné inzeráty
Baterry grip BG-1X pro Canon 77D/800D
Posílám do světa baterry grip, který jsem koupil s fotoaparátem, ale absolutně ho nevyužívám. Prostě jsem léta fotil bez gripu, a tak jsem si už vybudoval návyky na všechno možné a grip mi je jen nabourával, takže leží doma na poličce a to je škoda. Co všechno prodávám? - Baterry grip BG-1X vhodný pro Canon 77D/800D (zkoušeno na mém 77D a funguje bezchybně). - Propojovací kabel Jack 2,5 mm stereo (slouží k propojení gripu a fotoaparátu, aby grip nejen napájel, ale také fungovala jeho spoušť). Stav? - Grip je jako nový. - Kabel je úplně nový (původní byl ztracen). V galerii jsou reálné fotografie konkrétního gripu a ilustrační fotografie vyobrazující, jak grip vypadá instalovaný na mém fotoaparátu a jak v něm vypadají vložené akumulátory typu LP-E17. Snažil jsem se vše nafotit a popsat, kdyby Vás zajímalo ještě něco, stačí napsat. :-) Grip mohu osobně předat v okolí Broumova (okr. Náchod), nebo i zaslat přes Zásilkovnu či poštou.
UV sterilizátor FIXED pro mobilní telefony
Prodám málo použity UV sterilizátor FIXED (ideální stav) pro mobilní telefony, bezdrátové nabíjení, bílá Vědecké studie potvrdily, že mobilní telefony jsou rájem pro bakterie a viry – dokonce je na nich podle výzkumů až 7krát více nežádoucích mikroorganismů než na záchodovém prkénku… Společnost FIXED proto přichází s řešením – tím je UV sterilizátor přímo navržený pro mobilní telefony všech značek. Účinně odstraní 99,99 % mikroorganismů, jako jsou viry a bakterie, a to po celé konstrukci vzhledem ke sterilizaci ve 360°. A není to vše – kromě toho, že jeho zásluhou bude váš mobil hygienicky čistý, dokáže mu také dobít energii. Bezdrátově výkonem až 5 W, a to pomocí nejrozšířenějšího standardu Qi. Pojme i skutečně velké telefony s úhlopříčkou displeje až 7 palců (max. rozměry 180 × 100 × 22 mm) a celý proces čištění nezabere více než pár minut. A k dispozici je dokonce i funkce aroma difuzéru, která po přidání esenciálního oleje dokáže telefon i krásně provonět. Klíčové vlastnosti: UV světlo zaručeně odstraní 99,99 % mikroorganismů Kompaktní zpracování – vhodné i když často cestujete Současně bezdrátově doplní telefonu energii Sterilizuje celý telefon ve 360° Naprosto bezpečné použití Zakoupeny v za 1490 kč, účtenku mám.
Stolní přenosný držák pro mobil, tablet univerzální nový
Prodám nový držák pro mobilní telefony viz popis: Stojan Vás ohromí svou funkčností na smartphony, tablety, e-knihy a další.¨ Krásný držák pro mobilní telefon na stůl. Praktický a zároveň elegantní držák. Díky jednoduchosti stojanu je snadný přístup ke konektorů. Poskytuje dostatečný komfort pro Vaše mobilní zařízení. Díky své univerzálnosti dokáže pojmout jakýkoliv tablet včetně masivnějších kousků. Specifikace: Barva: černá Materiál: PP Určeno pro: Mobilní telefony, Tablety, el. čtečky knih Rozměry: 78 x 98 x 18 mm (bez obalu) Hmotnost: 0,033 kg Možnosti dopravy: zaslání českou poštou při platbě předem 70,-kč, na dobírku 150,-kč.
Ram Mounts
Prodám úchyt RAM Mounts určený na řídítka, tyč, trubku apod. Jedná se o používaný úchyt dodávaný k navigaci TomTom Rider. Úchyt disponuje 1” kulovým čepem potaženým pryži, která tlumí nárazy a vibrace. Vhodný k upevnění mobilního telefonu či navigací na motorku, kolo apod. V případě zájmu pište prosím sms, ozvu se zpět.
Držák mobilu Celly
Prodám značkový držák mobilu Celly pro mobilní telefony do auta. Jedná se o další držák z velmi oblíbené řady FLEX. Držák lze roztáhnout až do velikosti 90 mm. Přichycení je díky 8 cm dlouhému ramenu na sklo velmi snadné. Je možné jej díky adhesivnímu disku přichytit i na palubní desku. Úchyty jsou opatřeny jemným umělým potahem, a tak je přístroj velmi pevně sevřen a zároveň mu nehrozí poškrábání. Jedná se o velmi chytře řešený držák. Jak je již u italské značky Celly zvykem, tak i FLEX14 je vyroben z kvalitního materiálu.  Držák je plně otočný o 360 stupňů. Použitelný pro telefony až do 9 cm. Uchycený na přední sklo nebo na palubní desku. Možno poslat. Cena 400,- Kč.
Fujifilm vertikální bateriový grip VG-XH pro X-H2S
Prodám plně funkční Fujifilm grip VG-XH pro Fujifilm X-H2s. Fujifilm vertikální bateriový grip VG-XH určený pro bezzrcadlovku X-H2S umožňuje fotografování ve vertikální orientaci a lze do něj uložit další dvě dobíjecí lithium-iontové baterie NP-W235 pro zvýšení kapacity během fotografování. Grip je vybaven různými tlačítky na vhodných místech pro fotografování na výšku, aby byla zajištěna stejná úroveň ovladatelnosti jako při fotografování na šířku. Grip je utěsněný vůči vniknutí prachu a vlhkosti. Bezproblémově snáší zimu do -10°C.