inzerce, prodej, prodám, bazar

Radka Loja - Emoce pod kontrolou

Kategorie: Ostatní

Prodám knihu od Radky Loja - Emoce pod kontrolou! Kniha je nová, jednou čtená, bez známek poškození.

Žánr: Literatura naučná, Osobní rozvoj a styl, Psychologie a pedagogika

Vazba knihy: měkká / brožovaná

Ideální osobní předání: Praha, Zlín, Vsetín. Možnost i zaslání, dopravu hradí kupující.
Radka Loja - Emoce pod kontrolou
Podobné inzeráty
Emoce
V obrazu Emoce si najde každý ten svůj kousek sám sebe. Z obrazu vyzařuje hravost, vášeň, dravost ale zároveň harmonie a vnitřní vyrovnanost. Obraz se hodí k zútulnení, jak vašeho domova(obývací pokoj, kuchyně, chodba, předsíň, pracovna...) tak i ke kreativnímu dotvoření prostředí vaší kanceláře. Obraz je dělen do magické trojce. Velikost dílčích obrazů: (v,š,h) 50,5x16,5x2 50x16,5x2 33,5x16,5x2 Celková výška obrazu je 62cm Poštovné a balné je zahrnuto v ceně obrazu.
Máj - K. H. Mácha
Film na motivy básně Karla Hynka Máchy. Jsou díla, která inspirují k dalším výkladům. Jsou pocity, které vytvářejí nové emoce a jsou slova, která lze měnit v obrazy. V básni Máj toto vše určitě je. Slyšíte verš a vidíte obraz, přečtete stránku a složíte část příběhu. Dočtete knihu a vrátíte na začátek, aby jste si znovu užili ten neopakovatelný pocit prožitku. A ten prožitek je nádherné zachovat. Zachovat ho třeba v obrazech filmu, v emocích hrdinů a v dálkách krajin. Máj má svůj otisk již zachován. Zachován ve film, kde všechny umělecké složky vytvořily celek té nejsilnější emoce - lásky. A nyní se můžeme kdykoliv vrátit a zažít znovu Máj, který se jen slovy možná popsat nedá...
Radka Červinková - Martina Sáblíková - Sama proti času
Prodám Radka Červinková - Martina Sáblíková - Sama proti času. Výborný stav. Cena 100 Kč. Osobní předání v Praze nebo v Jihlavě. Zásilkovna +79 Kč.
Time management - Mějte svůj čas pod kontrolou
Prodám knížku - Time management - Mějte svůj čas pod kontrolou. Kniha je jako nová, nepoužívaná. Možné vyzvednout na Praze 9, kousek od metra Vysočany.
DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL
Na prodej DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL, je nová. RGB herní podložka pod myš Velká: 900 x 400 x 3 mm. Design s RGB LED podsvícením. RGB měkká podložka pod myš má skutečný RGB podsvícený efekt, k dispozici je 12 režimů osvětlení. Pokud chcete, můžete světlo vypnout. Můžete také použít duhový režim v souladu s podsvícenou mechanickou klávesnicí a myší. ► 12 světelných režimů: Super Glow Fiber, barevně přizpůsobitelné osvětlení poskytuje charakteristický vzhled. Vyberte si z 12 světelných režimů: Duhové dýchání, Červená, Fialová, Modrá, Azurová, Zelená, Žlutá, Oranžová, Bílá, Purpurová, Magický blesk, Magický pomalu. Dvakrát klikněte na přepínač: Přepínání mezi plným a polovičním světlem. Dlouhým stisknutím 3 sekundy stroj vypnete. ► XXL velké podložky pod myš: 900 x 400 x 3 mm. Herní podložka pod myš se perfektně vejde na váš pracovní stůl a poskytne dokonalý prostor pro pohyb. Platí pro všechny typy klávesnic a myší a poskytuje dostatek prostoru pro profesionální hraní her nebo kancelářskou práci. Žhavé vlákno a měkký látkový povrch s protiskluzovou gumovou základnou zajišťují přesné, přesné ovládání myši a konzistentní stabilitu na vašem stole. ► Pohodlné a snadné: Plug and play. Tato podsvícená RGB podložka pod myš je napájena přes USB a funguje bez ovladače. Jedno ovládací tlačítko dvojí použití: Jedno se používá pro zapnutí/vypnutí a druhé se používá pro změnu režimů osvětlení RGB a jasu.
pexeso emoce andrea tachezy
kompletní, jako nové¨ poštovné 60Kč nebo předání v Brně