inzerce, prodej, prodám, bazar

Quad Lock Bike Mount náhradní díly - 3D tisk

Kategorie: Ostatní

Nabízím náhradní díly ke Quad Locku. Konkrétně protikus na telefon, středový prstenec, vrchní a spodní díl. Barvy: červená, černá, červená, tyrkysová, šedá, zelená, oranžová. Cena za 1 kus dílu.
Quad Lock Bike Mount náhradní díly - 3D tisk
Podobné inzeráty
QUAD LOCK Držák motocyklu QUAD LOCK - držák na řídítka
Držáky na řídítka Quad Lock jsou dokonalými držáky smartphonů pro motocykly a jsou kompatibilní se všemi pouzdry Quad Lock, včetně univerzálního adaptéru Quad Lock. BEZPEČNÁ MONTÁŽ Patentovaný dvoustupňový zámek znamená, že můžete jezdit s jistotou, že váš smartphone zůstane na motocyklu v bezpečí. RYCHLÉ PŘIPOJENÍ/ODPOJENÍ Jednoduše otočte a zamkněte jedním pohybem, připevněte svůj smartphone k řídítkům a zobrazte GPS navigaci při jízdě. STYLOVÝ DESIGN Nedělejte kompromisy v estetice svého kola. Elegantní design všech držáků Quad Lock dokonale zapadá do řídítek vašeho kola. Přizpůsobte si držák barevnou páčkou tak, aby odpovídal vašemu kolu (volitelně).
Adaptéry a mezikroužky na Sony E-mount /NEX/ a ostatní
Nabízím pár adaptérů a mezikroužků na prodej, většina na Sony NEX (E-mount) těla, níže pokud by někdo chtěl i jiné adaptéry. Většina adaptérů je ve výborném stavu nebo jsou nové. Ceny jsou pevné. Možnost osobního předání Mělník nebo zaslání zásilkovnou na výdejní místo(+79 Kč) nebo PPL na adresu (+99 Kč). Všechny fotky: (Aktualizováno 4.12.2022) Noname Exakta-NEX -- 250 Kč Kiwi Contax G-EM -- 800 kč Commlite NF-NEX -- 800 Kč Pixco M645-NEX -- 600 Kč Mezikroužky šroubovací na E-mount (7-14-28 mm kombinovatelné) - 200 Kč Pixco M42-NEX/M (HELICOID) --- PRODÁNO K&F Concept Rollei-NEX -- 450 Kč Leicaist Nikon-Sony E (Nikon F/G na E mount) ---- PRODÁNO Noname L39-NEX - 250 Kč Pixco Entension Tube DG 10mm a 16 mm mezikroužky na E-mount s kontakty - 500 Kč Noname L39-NEX - 250 Kč Kiwi LMA-L(R)-EM - Leica R na E-mount - 450 Kč Hawk´s Factory L-M MH to E (HELICOID) -- PRODÁNO K&F Concept C/Y-NEX se stativovou nohou --- PRODÁNO Fotga OM-NEX s krabičkou --- PRODÁNO K&F Concept C/Y-NEX - 450 Kč Pixco L/R-NEX/M (HELICOID) s krabičkou --- PRODÁNO Viltrox EF-NEX II s el. kontakty (vadný, zapadlý 1 pin) - 400 Kč Kipon Canon FD-NEX s krabičkou - 1000 Kč K&F Concept M42-NEX s krabičkou - 500 Kč M42-NEX 1 mm - 70 Kč Ostatní mounty: Noname Pentax 67-M645 -- 1500 Kč Fotodiox PRO M645-NiK -- 700 Kč K&F Concept OM-L/M -- 450 Kč Noname L/R-L/M --- PRODÁNO Canon M10 extension tube -- 300 Kč K&F Concept L/M-PK - 450 Kč Noname FD-L/M - 250 Kč Vivitar manuální mezikroužky - Vivitar 3x Extension Tubes- AT-3/ AI (Nikon) - 250 Kč Leicaist FD-L/M --- PRODÁNO K&F Concept PK-L/M - 450 Kč Pixco L(R)-Nikon - 500 Kč Pentax Reverse Ring 55 mm - 100 Kč K&F Concept M42-L/M s krabičkou ---PRODÁNO K&F Concept C/Y-L/M s krabičkou - 500 Kč
Coffee Bike (elektrický) + celé vybavení + přívěs + know how
Nabízíme k prodeji exkluzivní Coffee Bike, spolu s kompletním vybavením pro přípravu kávy a přívěsem uzpůsobeným k převážení Coffee Biku. Nabízíme: Coffee Bike Exclusive tyrkysové barvy – Coffee Bike je vyroben na objednávku, nejedná se o sériovou výrobu. Kovové části jsou tyrkysové barvy, dřevěné části jsou v barvě tmavého ořechu. Coffee Bike je poháněn na elektrický pohon, při jeho přesouvání nemusíte pedálovat. Zároveň je vybaven elektrickým akumulátorem pro provoz mlýnku na kávu či jiných potřebných zařízení. Baterie akumulátoru na nabíjí rychle, za několik hodin a stačí pro celodenní provoz. Součástí Coffee Biku je dřez se studenou i teplou vodou. Nabízená pojízdná kavárnička splňuje všechny hygienické podmínky. Celý Coffee Bike lze zavřít na klíč – prodávající může jít na přestávku, beze strachu o hodnotná zařízení. Pro větší pohodlí přípravy nápojů, má Coffee Bike vestavěná místa pro uložení papírových pohárů ve třech velikostech (S, M, L). Spolu s Coffee Bikem prodáváme nezbytná zařízení pro přípravu chutné kávy: • Tlakový kávovar NUOVA SIMONELLI APPIA COMPACT VR2 • 2 x kávový mlýnek NUOVA SIMONELLI MDXS on demand v bílé a černé barvě • PuQpress Q1 (díky tomuto zázraku, už nikdy nebude baristy bolet zápěstí) + • Kompletní baristické vybavení Spolu s Coffee Bikem prodáváme také přívěs, který byl vyroben na objednávku naší firmy, pro ještě jednodušší převážení Coffee Biku z místa na místo. Jedná se o tzv. lehký přívěs – přívěs, spolu s naloženým Coffee Bikem má kolem 600 kg. V případě zájmu: Ke Coffee Biku přibalíme i 5000 tyrkysových sklenic na nápoje Existuje možnost předání internetové domény, jakož i profesionální internetové stránky Na kole bylo prodáno kolem 2000 káv, ještě voní novotou! V případě zájmu nabízíme pomoc se startem prodeje, baristický kurz a naše know-how. Kolo na nachází na Slovensku, doručení na území celé Evropy!
GEARLOCK BIKE MOUNT - Pouzdro na mobil iPhone 7/8/na řidítka
Pouzdro na mobil iPhone 7/8/SE na držák GearLock MS100 BIKE MOUNT - na řidítka na kolo, nebo na motorku. Nové, nepoužité. V originálním balení. Na foto je i držák, ten ale není součástí prodeje..
Quad Lock / Quadlock  kryt pro iPhone 8 Plus
Quad Lock kryt pro iPhone 8 Plus
Quad Lock Wall Mount - 3D Tisk
Nabízím QL držák na zeď. Cena za kus.