inzerce, prodej, prodám, bazar

PYŽAMA ... NOČNÍ KOŠILKY vel. M ♥ cena za vše ♥

Kategorie: Ostatní

Dámská pyžamka:
♥ 1x tílko a šortky,
♥ 1x košilka - dlouhé tílko
♥ 1x saténová košilka s krajkou.
Nošené, pořád moc pěkné.
PYŽAMA ... NOČNÍ KOŠILKY vel. M ♥ cena za vše ♥
Podobné inzeráty
Dámské pyžamo krátké rukávy tříčtvrteční kalhoty NOVÉ
Nabízím zcela nové, originál zabalené pyžamo s krátkými rukávy a tříčtvrtečními kalhotami. Na obrázku jsou dva plameňáci. Objednávala jsem si více pyžam přes internet a u tohoto pyžama jsem omylem zadala 2 kusy, místo jednoho. Balík se zbožím jsem nerozbalila hned, ale až před vánoci, abych pyžama, která nebyla pro mne, zabalila jako dárky a tak jsem propásla lhůtu na vrácení. Druhé pyžamo zůstalo nerozbalené a jelikož ho nemám komu v rodině dát, nabízím ho zde. Dvě stejná pyžama nechci, i tak nosím víc noční košile, než pyžama. PŮVODNÍ CENA 359,-, PRODÁVÁM SE SLEVOU. velikost je 1XL, která by měla být, jak mi bylo vysvětleno, větší, než klasická XL, protože je to prý velikost z řady nadměrných velikostí. Číselná velikost cca 44. Materiál je hebký, příjemný, v pase je guma. Míry: Obvod hrudníku 110 cm Délka trička 61 cm Obvod pasu 85-105 cm materiál: 70% bavlna + 30% polyester - lze prát v pračce při teplotě do 30° - nesušit v sušičce - žehlit z rubu do 110° - nepoužívat bělící prostředky - nečistit chemicky Osobní převzetí je možné v Praze 6 - Řepích, V případě osobního převzetí je platba možná na místě. Mohu nabídnout i zaslání, ale v tom případě prosím platbu předem. V případě Vašeho zájmu pošlu bankovní spojení. Zaslání možné těmito dopravci a tarify: pošta doporučeně zrychleně 67,- pošta doporučeně ekonomicky 60,- Zásilkovna 87,- PPL na adresu domů, nebo na pracoviště 99,- PPL do výdejního místa ParcelShopu PPL 65,-
Noční košile, pyžama
Vše nové. noční košile kostka vel.L 399,-,Noční košile černá vel. 75 B 259,-, noční košile na ramínka vel.M 229,- noční košile květovaná,dlouhá vel.48 150,-. dámské pyžamo vel.L 499,-, Osobní převzetí Beroun, kdykoliv po domluvě. Možno zaslat poštou na dobírku.
noční košile a pyžama
Různé noční košile a pyžama, 6) M/L 7)a8) XXL ale spíše XL/L. Koukněte i na mé další nabídky.
Čtyři krásné noční košilky
Prodám skoro nové, nenošené sexy košilky na spaní. Velikost asi cca M az L. Tři krátké, jedna delší. Jedna s krajkou. Pište email. Cena dohodou, nabídněte.
Trička, kalhoty, sukně, šaty, halenky, kraťase, pyžamo, ...
Nošené, některé je nové, nebo jen 1x oblečené. Uloženo delší dobu ve skříni ve vakuovém pytlu. 1) vel. 14 - Fialová halenka zn. Miss Posh. CENA: 170,- 2) vel. L - Modrá halenka se šněrováním, krajkou zn. Lucky. CENA: 140,- 3) vel. M - Černé tričko s flitry zn. C&A Yessica. CENA: 90,- 4) vel. 42 - Zelené tričko se šňůrkou zn. Gate Woman. CENA: 85,- 5) vel. M - Modrý květovaný top zn. Terranova. CENA: 90,- 6) vel. 12 - Bílé tričko zn. Numbero Exclusive. CENA: 75,- 7) vel. S - Tričko zelené zn. Cutting Edge. CENA: 60,- 8) není. 9) vel. D/A/CH: 40/42 - Černé tričko s kroužkem zn. Woodpecker Casual colection. CENA: 50,- 10) vel. M - Pruhované tričko zelené zn. Woman Style, vlevo dole povolil šev 2cm. CENA: 40,- 11) vel. 30 - Riflová sukně s rozepínáním vepředu zn. Weber jeans. CENA: 280,- 12) vel. M - Sukně s kapsami zn. Refree Colection, vzadu u rozparku roztrhlá cca 1,5cm. CENA: 90,- 13) vel. L/XL - Pruhované šaty zn. Vela, mají žmolky. CENA: 65,- 14) není. 15) vel. S/M - Šaty květované s přezkou zn. Tom&Tom Colection. CENA: 140,- 16) vel. XL - Hnědá mikina zn. Jane Siani, nekompletní plastové koncovky na šňůrce. CENA: 70,- 17) vel. 2 - Halenka zelená s aplikacemi zn. Baty Fashion. CENA: 90,- 18) není. 19) vel. 42 - Kalhoty černé zn. F&F Superskinny, nohavice dole odřené. CENA: 130,- 20) vel. 38 - Menšestrové hnědé kalhoty zn. Takko Flame, zvonové. CENA: 150,- 21) vel. 46 - Kalhoty černé zn. Cherokee. CENA: 140,- 22) vel. 38 - Kalhoty maskáčové zn. FCC jeans, nohavice dole odřené a pravá natrhlá cca 2cm. CENA: 100,- 23) vel. 31 - Kraťase maskáčové zn. Wocuehorse. CENA: 140,- 24) vel. 31 - Maskáčové kraťase zn. Wocuehorse, chybí knoflík, CENA: 100,- 25) vel. M - Pyžamo zn. Benter, má žmolky. CENA: 60,- 26) vel. XL - Fialové pyžamo. U kalhot povolil šev cca 2cm. CENA: 90,- 27) Košilka červená. CENA: 70,- 28) vel. L - Tanga fialové zn. Lemila Lingerie. CENA: 60,- 29) vel. L/42 - Tanga zn. Melina Lingerie. CENA: 60,- 30) vel. L - Kalhotky červené se srdíčky. CENA: 60,- 31) vel. S/M - Růžové kalhotky. CENA: 60,- 32) Nošená, má 3 poutka k závěšení na ramínko. Hnědá sukně se spodničkou. Švýcarská značka: Biaggini - Charles Vöegele Velikost: F/B -38 (A/CH/D/NL - 36). Materiál: 100% polyester Celková délka 70 cm; Pas 34 cm. Cena: 150,-Kč 33) Nošená, šedá sukně s rozparkem vzadu, má 2 poutka k závěšení na ramínko, nemačkavý materiál. Velikost: 42. Materiál: 100% polyester. Celková délka 61cm; Pas 37 cm; Délka rozparku 31 cm; Délka zipu 20cm. Cena: 110,-Kč Platba předem. Odesílám jako: ČP - BALÍKOVNA za 75,- (váha do 15kg). Seznam výdejních míst zde: n e b o Při nákupu min. 9ks položek z tohoto inzerátu dostanete ZDARMA poštovné (platí do konce března).
Digitální noční vidění Yukon RANGER PRO 5x42
PRODÁM. Noční vidění Digitální noční vidění Yukon RANGER PRO 5x42 Cena nového.... 21 740,00 K Jako nový.... Nepoužíván.. Teď Velká sleva !!!!! Technické parametry Velké zvětšení Technologie SumLight TM Univerzální použití den/noc Velmi výkonný neviditelný infra zdroj přisvícení Klasický video výstup pro nahrávání Možnost externího napájení Lze pozorování a nahrávaní při rychle se měnicim osvětlení - od běžného až do úplné tmy Příjemná ergonomika pulse Sumlightres Digitální monokulár pro noční viděni je výsledkem efektivního nasazeni digitální technologie zpracování obrazu v pozorováci technice. Noční vidění Ranger PRO se vyznačuje zvětšením 5x s maximální vzdálenosti pozorováni 600m, což bylo docíleno použitím v jeho konstrukce vysoce citlivého snímače a nového procesoru ke zpracování obrazu s technologii SumLightTM. Technologie SumLightTM spočívá v neustalém akumulování vstupujícího světla a zpracování procesorem v reálném čase. Diky tomu přístroj dokáže pracovat i v pasivním režimně při velmi nízkých hodnotách okolního osvětlení. Jasem a ostrosti obrazu přistroj Ranger PRO úspěšně konkuruje klasickým nočním viděním se zesilovačem jasu obrazu generace II+. Obraz se zobrazuje na černobílé LCD obrazovce a má ostrost po celém zorném poli. Přístroje je schopen efektivně zpracovávat zbytkové světlo ( pasivní režim) v širokém vlnovém rozsahu při obvyklém nočním osvětlení. Zabudovaná výkonná infračervená svítilna má regulací intenzity záření a používá se pří pozorování v úplné tmě ( aktivním režim). Vlnová délka záření 940nm spadá do oblasti neviditelného infračerveného světla. Po připojení vnějšího záznamového zařízení obraz lze nejen pozorovat ale i nahrávat. Pří použití v terénu uživatel ocení externí napájení přístroje,