inzerce, prodej, prodám, bazar

Pytel dámského/dívčího oblečení,boty,kabelky- ceny dohodou

Kategorie: Ostatní

Prodám pytel dámského/dívčího oblečení vel.36-38, S-M: trička,kalhoty,kraťasy,čepice,sukně.…. Jednotlivé kusy od 40,-Kč.Bundy,šaty,kabelky od 80,-Kč,ceny lze dohodnout.Při nákupu více věcí sleva. Mám i hodně dalších inzerátů, prosím koukněte, vše za příznivé ceny dohodou. Více fotografií s jednotlivými kousky mohu poslat na .343000.
Pytel dámského/dívčího oblečení,boty,kabelky- ceny dohodou
Podobné inzeráty
240litrový plný pytel dívčího oblečení ve velikosti 152-164
Prodám 240litrový pytel plný dívčího oblečení. Velikost 152-164 V pytli jsou: svetry, mikiny, trička, legíny, džíny a tepláky. Více než 70 kusů oblečení. Oblečení je ve velmi dobrém stavu a málo nošené.
NOVÝ DÁMSKÝ LETNÍ MODROBÍLÝ KOMPLET ZNAČKY SHEIN, VELIKOST M
NOVÝ DÁMSKÝ LETNÍ MODROBÍLÝ KOMPLET ZNAČKY SHEIN, VELIKOST M. TOP A KALHOTY. ORIENTAČNÍ ROZMĚRY V TABULCE NEBO NA STRÁNKÁCH SHEIN. PŘIPRAVUJI ESHOP WWW., KDE BUDE VEŠKERÁ NABÍDKA PŘEVÁŽNĚ DÁMSKÉHO NOVÉHO OBLEČENÍ SHEIN. PODÍVEJTE SE NA DALŠÍ MÉ NABÍDKY NOVÉHO ALE I POUŽITÉHO DÍVČÍHO, DÁMSKÉHO, ALE I DĚTSKÉHO A PÁNSKÉHO OBLEČENÍ A DALŠÍHO ZBOŽÍ. 36MKO
Balík dámského letního / jarního oblečení vel. M
250 kč za vše + doprava Více fotek (cca 20) zde - Prodám jen jako komplet velmi levně, velikostně odpovídá M. Všechno oblečení je v super stavu, nošené minimálně. Bohužel po porodu je mně již malé.
SADA DÍVČÍHO OBLEČENÍ
Prodám sadu dívčího oblečení Sada obsahuje: 2x sukně, 1x plavkové kraťasy, 1x bíle jeany, 1x elegantní tepláky, 5x triko, 1x tílko, 3x topík, 1x plavková podprsenka, 1x letní šaty, 2x košile, 1x pončo, 1x červená kabelka, 1x černá mikina, 1x jarní bunda. Oblečení je velikosti 152 dětské až XS. Oblečení bylo nošeno.
Mega balík 65 kusů moderního dívčího-dámského oblečení S-M
Velikost S- 36 , moderní oblečení, po dceři, z obchodů, velmi zachovalé, možné i do second handu, obsahuje zimní bundu, přechodovou bundu, trička, kraťasy, džíny, krásné šaty,svetříky, mikiny,sportovní oblečení,tepláky,boty vel. 38, batoh, doplňky jako hodinky, brýle, náramky, náušnice, šátek,pásek. Dárky zdarma k nákupu. Osobní odběr nebo pošta. Balík je hodně těžký. Fíce fotek na e-mail.
domácí výprodej
Prodám různé věci, např.dětské (párty) plastové příbory z Ikea za 45,-,spousty dámského a dívčího oblečení (vel.S-M) od 30,-, dětské brýlové obroučky 40,--300,-,kabelky od 80,-,dvd,různé skleničky,časopisy a další. Více a podrobnější foto ráda zašlu do WhatsApp. Mám více inzerátů. Množstevní slevy, dohoda možná - u všech mých inzerátů je cena návrhem, v případě zájmu dejte svůj návrh. Vždy se lze na rozumné ceně dohodnout. Tel.343000.