inzerce, prodej, prodám, bazar

PUŠKOHLED VALIANT LYNX 4-16X50 SF SIR MIL-DOT

Kategorie: Myslivost, lov

Prodám puškohled ve výborném stavu. Byl používán na PCP vzduchovce, takže nedostával velký zpětný rázy. Je 2 roky starý.

Mezi přednosti puškohledů Valiant patří jednodílný tubus, který zaručuje vyšší mechanickou odolnost. Záměrný kříž se nachází v druhé ohniskové rovině. Je podsvícený červeně v různých stupních intenzity. Těchto stupňů je celkem 12.

Průměr tubusu u tohoto modelu činí 30 mm. Čočky jsou pokryté antireflexní vrstvou, což zaručuje perfektní viditelnost i za horších světelných podmínek. Komínky jsou otevřené, nemusíte je tedy zakrývat speciální krytkou. Zároveň mají dostatečnou velikost a přesně oddělují jednotlivé kliky, takže je můžete používat i s rukavicemi.

U modelové řady Lynx SF je paralaxa umístěna na levém komínku. Značka Valiant zapracovala na tom, aby byla chyba paralaxy co nejnižší. Celý optický a mechanický systém značky Valiant byl zcela přepracován. Díky mnoha inovativním konstrukčním prvkům se o 30 % zvětšilo zorné pole, zvýšila se také ostrost obrazu i podání barev je věrnější.
PUŠKOHLED VALIANT LYNX 4-16X50 SF SIR MIL-DOT
Podobné inzeráty
ZASÁDKA VALIANT NOX NV1
Zasádka pro noční vidění od firmy Valiant vyniká skvělým poměrem ceny a kvality. V kombinaci zasádky s puškohledem vznikne zaměřovač, který využívá zvětšení vaší optiky. Díky bajonetové montáži ho můžete rychle připevnit k puškohledu a ani nemusíte zbraň znovu nastřelovat. Doporučujeme využívat kvalitní optiku s paralaxou pro dosažení nejlepší kvality obrazu. Mechanická odolnost je do ráže .308 Win. Hodí se také pro vzduchovky. Valiant Nox byl primárně navržen k nočnímu provozu v černobílém režimu. Přesto má i barevný denní režim. Je však nutné mít na paměti, že tento model nebyl nikdy zamýšlen jako denní pozorovák a tak některé barvy v denním režimu nemusí odpovídat realitě. Vzdálenost rozpoznávání v noci dosahuje až 200 metrů. Využít můžete 1-4x digitální zoom. Výkonný 850nm přísvit lze regulovat také pomocí zoomu. Zvěř na tento přísvit nereaguje. Zasádka disponuje displejem s rozlišením 640x640 px. Jako zdroj napájení slouží baterie Li-Ion 18650 (není součástí balení), která vydrží až 8 hod provozu bez přísvitu a přibližně 4,5 h s přísvitem. Zasádce Valiant nechybí ani micro HDMI výstup. Zasádka Valiant Nox NV1 dokáže nahrávat video ve Full HD a pořizovat fotografie. Obojí je možné nahrávat na Micro-SD kartu. Heslo k propojení přes wifi je 12345678 (název sítě NVowl). Záznam pak můžete přehrávat přes aplikaci Ricam (zdarma ke stažení na Google Play i Appstore).
Prodám PCP vzduchovku
Prodám PCP vzduchovku REXIMEX THRONE2, 5,5mm +Puškohled VALIANT LYNX 4-16X50 SF SIR Mil-Dot +Bipod VENOX V10 11mm a 22mm +Moderator hluku DONNY FL SHOGUN UNF 1/2X20 +Originál kufr na zbraň +Větší kufr na zbraň Vše originální balení + Manuál,zakoupeno 8/2022.
PCP Vzduchovka Uragan 5,5mm s výbavou
Prodám Uragan 5,5 mm s veškerou výbavou Možnost prodeje bez Night vision za 48000Kc AirGun technology Uragan 5,5mm Puskohled Valiant Zephyr 6-24x50 SF SIR RAQ Noční vidění X Sight 4K Prisvit k nočnímu vidění Tlaková láhev 300bar 7l Plnicí adaptér Bi Pod Acu Nastavitelná botka Moderator zvuku Huggett Magna Náhradní moderator zvuku Technax TX-152 měřič vzdálenosti Killflash Valiant 50mm 3x kufr megaline Vanguard Vesta 560A Armed laser sight A několik dalších drobnosti které lze videt na foto. Diaboli. Cena kompletního nového celého setu něco málo přes 120k. Prodej pouze jako komplet a pouze osobní odběr. Možná sleva za rozumnou nabídku
Puškohled 3-9x40RG
Puškohled 3-9x40 3-9x40 je profesionální puškohled s maximálním přiblížením 9x. Tento puškohled je vybaven montáží na lištu 11mm nebo volitelně 22mm. Kříž je u tohoto puškohledu regulovatelný horizontálně i vertikálně. Jedná se o vynikající skleněnou optiku. Obzvláště musíme vyzvednout vynikající poměr cena/užitek. konstrukce a velký průměr tubusu 40mm, který zabezpečí dostatečnou ostrost a jasnost dělají z tohoto modelu opravdový ostřelovací puškohled. Tato řada optik je vhodná pro široké využití v oblasti lovu, sportu a taktického nasazení. Optiky doporučujeme na veškeré typy airsoftových a loveckých zbraní. Samozřejmostí je podsvícení záměrného kříže a to červenou, nebo zelenou barvou s intenzitou 1-5. V ceně je montáž na lištu 11 nebo 22mm a bezpečnostní krytky okulárů. Parametry: Manuální doostření: ano Podsvětlení: ano 2 barvy (červená, zelená) intenzita 1-5 Montáž: 11mm nebo 22mm v baleni Váha: 680 g Délka : 380 mm
Puškohled 4x15
Puškohled 4x15 Pokud jste jeden z rekreačních střelců a chtěli by jste si pořídit jeden z levných puškohledů, tak právě tento je ten pravý pro vás. Puškohled, který je ideální pro rekreační střelbu a to za dobrou cenu. 4x15 má čtiřnásobné přiblížení, které je především vhodné na střelbu do 20-40m. Puškohled je plně nastavitelný po horizontální a vertikalní ose, je voděodolný. Součástí balení optiky je kvalitní jedenácti milimetrová montáž, která je vhodná pro většinu typů vzduchovek a zbraní. Doporučujeme nedávat 4x15 na pušky, které mají velký zpětný ráz při střelbě. Puškohled je optimální volbou pro vzduchové zbraně do 250 m/s. V ceně je montáž na lištu 11mm. Parametry: Montáž: 11 mm nízká Manuální doostření: ano Váha: 86 g Délka: 268 mm
Puškohled 10-40x50 se světelným bodem RG a paralaxe, tubus30
Puškohled 10-40x50 se světelným bodem RG a paralaxe Puškohled odpovídá širokému spektru požadavků s vlastnostmi kvalitativní špičky pro náročné lovce, průměr tubusu 30mm. Velkou předností je robustní odolné těleso s dostatečným rozsahem nastavení horizontální a vertikální rektifikace. Objektiv o velkém průměru zajišťuje neobyčejně jasný obraz. Nastavení stranové paralaxy s aretací zaručuje přesné zaměření za různých podmínek. Nabízí výstupní pupilu o velkém průměru pro jasný obraz. Jedná se o univerzální puškohled s rychlým zaměřením cíle při nízkém zvětšení a s přesným zaměřením při vysokém zvětšení. Snadno se provádí nastavení stranové paralaxy s aretací bránící nechtěné změně nastavení. Je to vynikající puškohled pro lov na vysokou a škodnou s vysoce výkonnými kulovnicemi.