inzerce, prodej, prodám, bazar

Pulze na nahřívaný tabák

Kategorie: Ostatní

Prodám nový nerozbalený Pulze na nahřívaný tabák s příslušenstvím,barva bronze za 299 Kč.
Pulze na nahřívaný tabák
Podobné inzeráty
Popelník pro nahřívaný tabák
Popelník pro nahřívaný tabák. 3D tisk. Kvalitní zpracování. Bajonetový uzávěr. Materiál PETG originál od Josefa Průši - vhodný i pro venkovní použití. Spodní strana osazena protiskluzovým kroužkem. Barvy: - Galaxy Black - Antracitová šedá Po domluvě mohu zaslat vzorkovník a vyrobit v jiné barvě. Zásilkovna na výdejní místo - 79,- Zásilkovna na adresu - 109,-
Nahřívaný tabák
Přístroj na nahřívaný tabák + 3 krabičky k tomu. Nové ,nevhodný dárek
Nové zařízení PULZE na nahřívaný tabák
Prodám nové, nikdy nepoužité zařízení značky PULZE na nahřívání tabáku pro všechny druhy náplní. Originální balení, 2 režimy (Standart a Eco), vydrží na 20 tabákových náplní, výroba v Německu, osobní předání. Expresní nabití do 90 minut.
Levný tabák Barlon
Balíte si cigarety, protože chcete ušetřit? Sháníte tedy levný tabák? Zdánlivě se jedná o doutníky, ale Barlon doutníky obsahují kvalitní tabák vhodný k balení cigaret. Stačí je rozříznout, vyjmout tabák a ubalit si cigarety. Vím, o čem mluvím, kouřil jsem tento tabák minimálně 10 let. Z jedné krabičky Barlon naplníte minimálně 25 dutinek (cca 1,4g = 1 dutinka), díky čemuž vás vyjde krabička cigaret (20ks) na 47,-Kč. Krabička Barlon (5ks) stojí v obchodech kolem 81 Kč, přestal jsem kouřit, prodávám zásoby, mám k dispozici více kusů. Doutníky Barlon jsou jednotlivě balené do celofánu, který brání vysychání doutníků. Hmotnost obsahu: 35g Balení: 5 ks doutníků Preferuji osobní odběr-Praha 10-Strašnice. Odeslání přepravní službou je možné jen po platbě předem, případně na dobírku po zaplacení zálohy 300,- Kč na přepravní náklady předem. Zálohu samozřejmě odečtu v dobírce. Děkuji za pochopení.
Pulze
Prodám komplet, pouze vyzkoušeno. Pulze 500kč 10x cig.Pulze 800kč(některé neotevřené a z některých odebráno max 3ks na zkoušku) Osobní odběr nebo zásilkovna.
Zahřívaný tabák nepoužitý přístroj a naplne Pulze
V původním obalu, nepoužitý pristroj Pulze a 15 krabiček náplní