inzerce, prodej, prodám, bazar

Pudl královský - fena s PP

Kategorie: Psi

Prodám fenu královského pudla černého s PP.
2 roky stará, neuchovněná (a pro chov nevhodná - alergie na kuřecí maso). Krmená syrovým masem (barf). Pravidelně očkovaná (vzteklina, pětikombinace, tetanus), zdravá, aktivní. Má základy poslušnosti (přivolání, základní povely, triky), agilit a canicrossu. Je zvyklá na koně, kočky a větší hospodářská zvířata a nenahání je. Má vyvinutý lovecký pud, který se dokáže projevit jak v lese, tak například u menších zvířat jako jsou králíci či kachny. Je odvolatelná i z takových situací, ale musí se na tom stále pracovat. Je zvyklá na veškerou manipulaci, ač si nějaké česání a stříhání zrovna neužívá. Doma je zvyklá odpočívat, když se nudí, sama si vyhraje s hračkami. Jinak je velice aktivní a zvyklá pravidelně sportovat.

K úplně malinkým dětem není úplně vhodná - batole co vyhledává její pozornost ji buď obtěžuje a odchází, nebo si chce hrát, ale ne zrovna způsobem, které je pro tak malé dítě vhodný. Do rodiny, kde jsou děti starší alespoň tří let by zapadla dobře.

V případě zájmu pište prosím na email cernypudl@ něco o sobě, kde by fena žila a zda máte zkušenosti s tímto plemenem náročným na úpravu srsti, čas i na vybavení (návleky na tlapky, rozčesávače...). Fena je z Prahy.
Pudl královský - fena s PP
Podobné inzeráty
pudl 100% Toy  FCI
pudl 100% Toy FCI Toy Pudl z FCI rodokomen pedigree export girl boy Red Nabízím k prodeji čistokrevné štěněta toy pudla. Maminka 25cm váha 2,6kg. Tatínek 23 cm váha 2 kg toy pudl,Jsou učené na podložku, očkované, čipované a pravidelně odčervené.vet passport EU cena 2000-2600euro foto video na whatsapp , viber
Americký stafordšírský teriér
Dobrý den Touto cestou hledáme nový milující domov v teple pro rok a půl starou fenu..... Kvůli rozpadu rodiny nejsem schopna jí dopřát vše co potřebuje a to hlavně dostatek času Fena je vhodná pouze pro člověka zkušeného se znalostí tohoto plemene určitě ne do rodiny s malým dítětem neboť je dost silná a takový malý tank,určitě ne k někomu kdo má kočku či jiného pejska fena bývá dominantní určitě více info po telefonu..... Určitě hledám domov se spaním v domě v teple není to pes do kotce Děti od 10 let a výše.....protože s malými bez dozoru nikdy nebyla a nemáme tedy zkušenost. Fena odejde pouze při podpisu adopcni smlouvy a souhlasem být o fene plně informován,tato Fena není stroj na štěňata ani pes na zápasy či frajerinu je to člen rodiny a není nám jedno kde a s kým bude proto prosím pouze vážný zajemce
Pudl
Ponúkam na predaj šteniatka pudla bez PP nar. 21.11.2022. Matka trpasličí pudl , otec Toy pudl. Šteniatka sú čipované, veterinárne ošetrené (pravidelne odčervené, viackrát očkované). Po dohode možnosť vystaviť aj EU pas. Šteniatka pochádzajú z registrovaného chovu. Ku každému šteniatka bude vystavená kúpnopredajná zmluva. V ponuke je jeden red pes a jedna red fenka. Viac fotiek, pripadne videohovor, cez WhatsApp/FaceTime. Možnosť priniesť do Lanžhotu, po dohode aj ďalej. Volať len pri VÁŽNOM záujme. Cena: na cene sa dohodneme telefonicky, rýchlo a férovo. Na SMS a email nereagujem, ďakujem za pochopenie. Mobil: +421907095
Goldendoodle F1 - štěně - zlatý retrívr x pudl
Nabízíme krásná vymazlená štěňátka Goldendoodle F1. Štěňátka jsou připravena k odběru, jsou plně naočkována pravidelně odčervována a očipována, mají vystavený PET PASSPORT. Štěňátka jsou narozena v domě ale už zvyklá i na pobyt venku. Jsou socializovaná a velmi milá. Pokud hledáte rodinného psa, Goldendoodle je tou nejlepší volbou. Na výběr je černý a stříbrný pejsek. Maminka štěňátek je zlatý retrívr a otec královský pudl s PP, oba zdravotně prověření bez pozitivních nálezů.
Yorkshire , york , yorksire s PP
krásná miniaturní fena goldusz yorkshire teriéra narozená 14.7.2022 jménem Didi s 3 generačním rodokmenem /WDF po mamince biwer 2,5 kg a tatínkovi goldus o váze 1,5 kg maminka a tatínek možno vidět na místě fena v den odběru bude odčervena a očkovaná dle věku i na vzteklinu, fena je připravena na změnu domova.V domě se Didi zdržuje v naší společnosti, je zvyklá na hluk všedního dne, nebojí se lidí, ostatních psů a koček, na v den odběru si s sebou vezme průkaz původu, čip, na kterém je očkovací knížka potvrzující očkování a odčervení a smlouva o nákupu a prodeji bude také zanesena do mezinárodní databáze.
Pudl střední
Prodám štěňata plemene Pudl střední, bez PP. Jsou očkovaná, čipovaná a 2x odčervená. Vhodná do bytu pro nelínavou srst. Plemeno vhodné i pro výcvik (agility, dog dancing, aj.). Jsou odchovaná v bytě, zvyklá na psy a děti. Odběr ihned. Platí do smazání.