inzerce, prodej, prodám, bazar

Psí obleček DOG

Kategorie: Psi

Prodám psí obleček značky DOG, spodní část rozepínací na druky, pro menší plemeno, skoro nové
Psí obleček DOG
Podobné inzeráty
Prodám značkovou psí tašku a obleček + vánoční obleček
Dobrý den prodám značkovou psí tašku, obleček + vánoční obleček. Pejsek mi do toho už vyrostl. Je to pro malou čivavu. Velikost upřímně nevím.
Psi bouda Bella 2600
Psi bouda Prodam Psí bouda BELLA. Velikost M. Nova, nepouzita, jeste slozena. Objednana spatna velikost, nestihli jsme vratit. Puvodni cena 3880 Prodejni cena 2600 Montáž je velmi jednoduchá na základě obrázkového návodu a zvládne jí opravdu každý. Psí bouda Bella zaujme čistým zpracováním a vynikající kvalitou. Dřevo odolné proti povětrnostním vlivům zaručuje dlouhou životnost. Asfaltové pásy na střeše, které jsou zarovnané a těsné, chrání psí boudu před deštěm. Dřevěné nožičky zajišťují, že podlaha boudy je chráněna před vlhkostí a chladem, protože materiál neleží přímo na podlaze. Psí bouda Bella má obzvláště atraktivní design. Je glazována v moderních a obzvláště stylových barvách a je zdobena roztomilou psí kostí. Na zahradě, na balkoně a na terase se Bella rychle stane nepostradatelným poutačem a oblíbeným místem pro vašeho psa. Rozměry boudy ve velikosti M: Výška: 82 cm Se střešním přesahem: 78 cm x 87 cm (šířka x hloubka) Bez převisu střechy: 62,5 cm x 71 cm (šířka x hloubka) Vstup: 28 cm x 41,5 cm (šířka x výška)
Psi oblecek NOVY
Prodam uplne novy psi oblecek, z velice mekkeho a hebkeho materialu. Jde o velice teply flece. Oblecek je univerzalni oranzove barvy, velikost XL, delka 43 cm a sire pres hrudnik 65 cm. Vhodny pro stredni az vetsi plemena. Ma prodlouzeny limec pro lepsi ochranu krku a lemi jako zakonceni pro lepsi tepelni izolaci.
Psí obleček
Prodám úplně nový psí obleček, v původním balení. Vínová barva, psí popruh, kšíry na oblečku. Délka 27 cm, šířka 20 cm. Vevnitř Kožíšek. Velikostně čivava, yorkshire. PC 800
NOVÝ obleček svetr Bork červeno-růžový zateplený v. 75cm
Pohodlný a moderní svetřík pro psy je vyroben z nejkvalitnější a nejmodernější úpletoviny na trhu. Tento typ oblečku je navíc zateplený podšívkou z měkkého a příjemného flanel fleecu. Obleček je vhodný do chladnějšího, ale suchého počasí. Střih oblečku navržen tak, aby neomezoval psa v pohybu a přizpůsobil se jeho tělu. Velmi lehce se obléká. Okraje svetru jsou obšity pružným lemem, díky kterému svetr neodstává od těla a udržuje teplo uvnitř. Obleček má navíc všitou gumičku, kterou lze provléknout za ocásek. Do velikosti 45 cm je součástí oblečku odnímatelná kapuce. Svetr zdobí velmi oblíbený maskáčový vzor. Oblečky z úpletového materiálu mají následující vlastnosti: zahřejí psa i v těch největších mrazech prodyšné pružné a velmi pohodlné při nošení snadná údržba Velikost 75 Obvod krku 63cm Obvod hrudníku 76-96cm Délka zad 75cm. Foto pejska je kamarádky. Toto je stejný obleček jen jiná látka. PC 1100Kč
Psí obleček
Prodám nový zateplený psi obleček, délka 53 cm, obvod 68cm. Duvodem je špatná velikost