inzerce, prodej, prodám, bazar

Psací podlozka s klipem

Kategorie: Ostatní

Prodám 6 ks psacích podložek A4 s klipem a pravitkem.

Osobní odběr v Uherském Brode nebo zaslání přes zasilkovnu.
Psací podlozka s klipem
Podobné inzeráty
Výroba psacích podložek s klipem
Výroba psacích podložek s klipem ve velikosti A4 - A5. Podložka je vyrobena z bukové pevné překližky, opatřena klipem na papíry, s vygravírovaným nápisem - logem dle vašich požadavků, nalakováno lakem.
Podložka na psaní s klipem, Praha
Překližkové lakované podložky na psaní s klipem. 8 ks s označením EN, 15 ks s označením CZ Vše za 1000.- Kč (vychází to cca 43.- Kč za kus) 636829
Podložka pod myš Razer
Speciální herní podložku IRONCLAD Elite Hard Gaming Mouse Mat. Podložka byla zkonstruována tak, aby zajistila co nejkomfortnější klouzavý povrch pro dnešní tzv. gaming-grade myši. Její působivá pískovaná vrstva zaručuje optimální ježdění myši. Díky solidní pevnosti, robustní konstrukci a vysoké trvanlivosti bude předcházeno poškození podložky. IRONCLAD Elite Hard Gaming Mouse Mat je ideálním společníkem pro dlouhodobé úspěchy každého hráče, ať amatérského nebo profesionálního. Podložka podstatně zvyšuje přesnost a reakci gaming-grade myší bez toho, abyste na podložce zpozorovali známky opotřebení povrchu. V turnajích vyladěná tkanina umožňuje myšce zaregistrovat i ten nejmenší pohyb při udržení perfektní kontroly a stálého klouzání, bez ohledu na typ senzoru. Vysokou spolehlivost zajistí navíc speciální protiskluzový podklad, díky kterému podložka nemá šanci pohnout se. Podložka nabízí extra velkou plochu s rozměry 320 x 270 mm při výšce 2,5 mm.
Luxusní taška na NTB nová
Taška Solo New York RE:NEW BRIEFCASE je vytvořena s ohledem na funkčnost a nabízí nekompromisní styl. Disponuje polstrovaným prostorem pro 11-15,6" notebook i přední kapsou na zip s vnitřním organizérem a klipem na klíče. Je vyrobena z materiálu Heathered. Má černou podšívku a integrovaný popruh na madlo kufru. Jednoduché přenášení umožní praktická rukojeť a odpojitelný ramenní popruh. Vlastnosti: Heathered - šedý materiál vyrobený z recyklovaných PET lahví Polstrovaný prostor vyhrazený pro 11-15,6" notebook / ultrabook / 11-15" MacBook Přední kapsa na zip s vnitřním organizérem a klipem na klíče Černá podšívka Integrovaný popruh na madlo kufru Odnímatelný/nastavitelný ramenní popruh PC 1399,-
Obruba dioptrických brýlí s klipem proti slunci
Obruba dioptrických brýlí s klipem proti slunci Nošeny 1,5 roku, stav jako nové. Praktický klip s magnetem proti slunci. Kupovány v kamenné české optice. Pro věk 9-11 let. Barevně univerzální pro kluka i holku. Dcera se o ně velmi dobře starala. Pořizovací cena okolo 1600 kč.
Jmenovky 5,5 x 9 cm s klipem a špendlíkem - 17 kusů
Jmenovky 5,5 x 9 cm s klipem a špendlíkem - 17 kusů. Nové nepoužité. Cena je za všech 17 kusů. Zásilkovna 80 Kč po platbě předem.