inzerce, prodej, prodám, bazar

PS5 + sluchátka puls 3D + PSN účet 101 her celkem 269 her s

Kategorie: Herní konzole

Prodám PS5 - 10000kc
Sluchatka - 1500kc
Účet - 5500kc
S PS plus mám 269 her jinak zakoupeno je 101 her a to jak na PS4 tak PS5. Psko i sluchátka jsou ještě v záruce.
PS5 + sluchátka puls 3D + PSN účet 101 her celkem 269 her s
Podobné inzeráty
Playstation 4 PRO (1TB) + PSN účet (cca 500her)
Prodám PS4 v super stavu (čištěn, nekuřácké prostředí, šlape jak hodinky) + 1 ovladač. Na ovladač přidám vyjímatelné gumové chytky pro lepší grip + dokoupen velmi kvalitní HDMI kabel. Dále prodám český PSN účet. Na účtu je aktivní PS+ prakticky nepřetržitě od roku 2012 (v současné době neaktivní), takže účet obsahuje velké množství PS+ her na PS3, PS4, PS5 a PS Vita (celkem přes 300 her). Dalších cca 170 her a DLC zakoupeno mimo PS+. Seznam her, které byly v PS+ např. zde: Zakoupeno např.: Resident Evil Village; Diablo II: Resurrected; The Evil Within 1,2; Horizon Zero Dawn a spousty dalších (o zábavu postaráno) Dále přidám cca 9her na discích (Assassins Creed Vallhala; Killzone Shadow Fall; God of War; NHL 19...) Celkově snad ani nelze vyčíst, na kolik mě za ta léta toto všechno přišlo (konzole jsem měnil od ps3, přes ps4 až k nynější ps4 PRO), nicméně nastaly jiné starosti, než "co si dnes zahrát" a tak se musím své sbírky zbavit a snad tím potěšit dalšího nadšence. Pište pouze na email, jsem vcelku vytížen.
PSN účet 60 her, včetně VR her + BeatSaber (včetně OST)
Prodám svůj PSN účet. Je tam 61 her, většina zakoupená. Součástí i spousta her na VR, jako např Beatsaber, včetně spousty koupených packů. Předání nejlépe osobně se změnou emailu.
PS5 s mechanikou
Prodám PS5 + PS5 Pulse 3D Wireless Headset + dok + PS5+ účet ze spoustou her (předplatné ps+extra do 8/23) ,v záruce do 5/24 (pouze osobní předání) stav jako nové, popřípadě samotné PS5(13,500,-)
Playstation 5 s mechanikou + 27her
Nabízím 3 měsíce starý PS5 (500GB) - k němu dva originální ovladače - CD horizon forbidden west - CD grand turismo 7 K Playstationu prihazuji I PSN účet na kterém je spousta her: Hogwarts legacy digital deluxe Sackboy a big adventure Among the sleep Minecraft deluxe collection Green hell Dying light 2 Life is strange true colors Hell let loose Crash bandicoot 4 it's about time Red dead redemption 2 Vsechny díly The dark pictures anthology FIFA 23 NHL 22 Knowledge is power Police simulátor: patrol officers God of War ragnarok Call of duty modern warfare 2 Assassins Creed valhalla (+všechny DLC) A way out UFC 4 Rust console edition Je možné si za dalších 1.000 Kč vzít i sluchátka od Steel series (viz obrázek) Cena je pevná. Pouze osobní předání Liberce nebo Praha. Inzerát platí do smazání
Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet
Základní desky Záložní zdroje Zvukové karty Ostatní Knihkupectví Jasmínka Janča, Zentrich: Herbář léčivých rostlin - komplet 1-7 díl Knihkupectví Jasmínka Jasminka koupit Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - [16.3. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 1 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 2 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 3 Prodám tuto virtuální realitu pro Playstation 4 nebo Playstation 5. Je to kompletní balení včetně všech kabelů, takže stačí zapojit a můžete ihned hrát. Vše je v perfektním stavu jako nové! Téměř nehrané. Kompletní balení včetně originální krabice a všech obalů a manuálu. Nebráním se dohodě. Upřednostňuji osobní odběr v Českých Budějovicíh nebo mohu poslat zásilkovnou. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat!
Playstation VR + kamera pro PS4 / PS5
Playstation VR + kamera pro PS4 / PS5 Set pro virtuální realitu na Playstation 4 / PS5 - PSVR Soucasti je krome samotnych bryli i Playstation kamera vcetne polohovatelneho drzaku na TV. Veskere potrebne kabely jsou samozrejme soucasti. Perfektni stav, vse je jako nove, hrane jen par hodin. Kupovano pred 2 lety. Moznost prodat i s PS4 nebo s redukcí pro PS5 Osobní převzetí v Kutné Hoře. Případně mohu poslat přes Zásilkovnu (+80)