inzerce, prodej, prodám, bazar

Ps5 digital edice + 3 hry

Kategorie: Herní konzole

Prodán ps5 digital edici cca 2 měsíce starou
K tomu účet kde je nhl 23, god of War ragnarok a hogwarts legacy
Playstation je v záruce. Kupovan v jrc.
Při rychlém jednání možná sleva
Pouze volat nebo psát sms.
Ps5 digital edice + 3 hry
Podobné inzeráty
Hry na PlayStation 4 (PS4 a PS5)
Prodám hry na PS4/PS5: LEGO Worlds (CZ titulky) - 300 Kč LEGO Marvel Super Heroes - 300 Kč Marvel's Spider-Man: Miles Morales (CZ titulky) - 400 Kč Mafia Trilogy (obsahuje Mafia I definitivní edice - CZ dabing, Mafia II definitivní edice - CZ dabing, Mafia III definitivní edice - CZ titulky) - 500 Kč Tom Clancy's The Division (CZ titulky) - 200 Kč Star Wars: Battlefront II - 350 Kč Star Wars Jedi: Fallen Order - 300 Kč Osobní předání Česká Lípa, případně mohu zaslat PPL, balíkovnou, poštou nebo zásilkovnou.
Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet
Základní desky Záložní zdroje Zvukové karty Ostatní Knihkupectví Jasmínka Janča, Zentrich: Herbář léčivých rostlin - komplet 1-7 díl Knihkupectví Jasmínka Jasminka koupit Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - [16.3. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 1 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 2 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 3 Prodám tuto virtuální realitu pro Playstation 4 nebo Playstation 5. Je to kompletní balení včetně všech kabelů, takže stačí zapojit a můžete ihned hrát. Vše je v perfektním stavu jako nové! Téměř nehrané. Kompletní balení včetně originální krabice a všech obalů a manuálu. Nebráním se dohodě. Upřednostňuji osobní odběr v Českých Budějovicíh nebo mohu poslat zásilkovnou. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat!
PS5 s mechanikou
Prodám PS5 + PS5 Pulse 3D Wireless Headset + dok + PS5+ účet ze spoustou her (předplatné ps+extra do 8/23) ,v záruce do 5/24 (pouze osobní předání) stav jako nové, popřípadě samotné PS5(13,500,-)
Sony PlayStation 5, herní konzole PS5, nerozbalený, faktura
Sony PlayStation 5, herní konzole PS5, nerozbalený, faktura, záruka, Digital Edition (bez mechaniky) Nový, nerozbalený, záruka 24 měsíců. CZ distribuce (). Faktura včetně DPH. Osobní odběr je možný v Českých Budějovicích a okolí. Sony PlayStation 5 Digital Edition (bez mechaniky) Možnost zakoupení také v našem e-shopu (s certifikátem Heureka - Ověřeno zákazníky):
Playstation 4 a ps5 hry v top stavu velky vyber
Prodam ps4 a ps5 hry velký výběr ceny sou od 200kc do ??Kč domluvou..hry je možné odkoupit osobně v Poličce možnost vyzkoušení na předání.. Platí do smazání !!předání osobně v Poličce nebo odesílám doporučeně po platbě na účet mám zde hodnocení.. Dělám servis konzoli ps4 a ps5 řeším různé závady, dělám kompletní čištění s pastovaním a výměnou Thermal pad po tomto servisu je vaše konzole ticha a rychlejší ,nehrozí přehřátí!! Více info na tel nutné se domluvit dopředu!!
PS5
Prodám konzoli PlayStation 5 s mechanikou. Jedná se o kompletní balení se vším všudy. Balení obsahuje: -1 konzole PS5 -1 ovladač DualSense -1 HDMI kabel -1 USB C kabel -1 zdrojový kabel -1 hra Horizon Forbidden West PS5 (použitá) -1 hra Uncharted Legacy of Thieves PS5 (nová origo zabalená) Celé toto balení bylo zakoupeno dne 19. 12. 2022 u . Záruka je platná dle zákona po dobu 24 měsíců od tohoto data. Účtenka je samozřejmě součástí. Konzole je ve 100000% stavu. Odehrány pouze 2 hry. Prodávám z důvodu nevyužití. Prosím případné zájemce ať mě nejprve kontaktují formou sms. Cizí čísla nezvedám. Ozvu se obratem zpět. O CENĚ NESMLOUVÁM!