inzerce, prodej, prodám, bazar

PS4] Virtuální Realita V2 + Kamera + 2x PS move ovladače

Kategorie: Herní konzole

Prodám virtuální realitu pro PS4.
Headset je již bez záruky.
- Nemám žádné hry mám všechny digitálně licencované.
Move ovladače už se dají špatně sehnat a jejich cena není zrovna přívětivá.. na oplátku ale budete moci využívat funkce headsetu na 100%

Čočky, kamera, ovladač 2x, kabely, sync krabička, Mini-usb kabel - Jsou v dobrém stavu!
Headset má po letech trošku opotřebované potahové materiály!

100% FUNKČNÍ!!

Pokud je možnost pište mi E-mail.. !! Zbynekbal97@ !!
Pokud ve vás vládne nutkání mi zavolat bránit vám nebudu.
PS4] Virtuální Realita V2 + Kamera + 2x PS move ovladače
Podobné inzeráty
Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet
Základní desky Záložní zdroje Zvukové karty Ostatní Knihkupectví Jasmínka Janča, Zentrich: Herbář léčivých rostlin - komplet 1-7 díl Knihkupectví Jasmínka Jasminka koupit Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - [16.3. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 1 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 2 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 3 Prodám tuto virtuální realitu pro Playstation 4 nebo Playstation 5. Je to kompletní balení včetně všech kabelů, takže stačí zapojit a můžete ihned hrát. Vše je v perfektním stavu jako nové! Téměř nehrané. Kompletní balení včetně originální krabice a všech obalů a manuálu. Nebráním se dohodě. Upřednostňuji osobní odběr v Českých Budějovicíh nebo mohu poslat zásilkovnou. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat!
VIRTUALNÍ REALITA KOMPLETNÍ SET + 10 her
Dobrý den, prodám virtualni realitu značky SONY Playstation VR v kompletnim setu, tak jak je na fotce. K virtualní realitě jsou VR brýle, VR kamera, 2x pohybové ovladače (PS move) + dobijecí stanice na ovladače, Set top box + kompletní kabeláž k zapojení a propojení se zařízením včetně adaptéru, HDMI, micro USB, atd… Virtualní realita je kompatibilní se zařízením PS4/PS5. Dále v ceně je 10 her z toho 7 nerozbalených, originál hry přímo na VR. Ideální osobní odběr v Přerově, Olomouci, Zlíně nebo Prostějově. Vše jak nové a v perfektním stavu.
Playstation VR kompletní set - Záruka 12měsíců - TOP STAV
Dobrý den prodám zánovní virtuální realitu značky SONY Playstation VR v kompletním setu. K virtuální realitě jsou VR brýle, VR kamera, 2x pohybové ovladače (move) + dobíjecí stanice na ovladače, AIM CONTROLLER (pistol na virtuální realitu) Septobox + kompletní kabeláže k zapojení a propojení se zařízením včetně adaptéru, HDMI, micro USBB atd... Virtuální realita je vhodná pro propojení s herní konzolí PS4 nebo PS5. Vše je jak nové v perfektním stavu. Na herní zařízení bude vystavena faktura a poskytnuta záruka v délce 12 měsíců od data koupi. Herní konzoli je možné vyzvednout osobně nebo zasílám po celé ČR kurýrní službou do 2 pracovních dnů vše záleží na dohodě. Při jakémkoli dotazu nebo informaci mě neváhejte kontaktovat jsme firma zabývající se prodejem herních konzolí v Brně.
PS4/PS5 PSVR + 2x PS Move, platí do smazání
PS4/PS5 VR - PSVR + 2x PS Move, platí do smazání PS VR v1, kompletní balení, vše otestované a funkční, v dobrém stavu. Krabice to trochu schytala, ale obsah je v pořádku. Kompatibilní s PS4 i PS5. Původní balení bylo bez PS Move ovladačů, přikoupil jsem původní PS3 Move ovladače, které jsou lepší, mají totiž kromě gyroskopů i magnetometry. Přidám k nim i nabíjecí mini-USB kabel. Podívejte se prosím i na mé další nabídky. Pište prosím e-maily. Platí do smazání.
Virtuální realita na Playstation - TOP STAV
Prodám virtuální realitu na Sony Playstation 4 nebo Playstation 5. Celkové rozlišení Full HD 1920 × 1080 px, 120Hz K virtuální realitě je kompletní příslušenství včetně kabeláže k zapojení a adaptérů, sluchátka a originální krabice. Ideální dárek na narozeniny. Virtuální realita je jako nová použita pouze párkrát. Je možné osobní odběr v Brně nebo zasílám i PPL po celé ČR vše záleží na domluvě.
Playstation VR, virtuální realita
Prodám virtuální realitu (VR) pro Playstation. Vše funguje bez problému až na PS Move ovladače. Jeden z ovladačů nejde zapnout, pravděpodobně z důvodu, že jsem je nepoužíval a odešla baterka (podle internetu jde koupit za pár korun a vyměnit). V balení jsou VR brýle, veškerá kabeláž, kamera, držák na kameru, stojánek na brýle, nabíjecí stojan na ovladače a hry. Hry: - Playstation VR Worlds (VR) - The Inpatient (VR) - Gran Turismo: The real driving simulator (VR) - Farming Simulator 17 - The Walking Dead: The telltale series - NHL 17 V případě zájmu, popřípadě jakýkoliv dotazů, mě můžete kontaktovat na tel., nebo email.