inzerce, prodej, prodám, bazar

PS4 PRO + WR brýle + 12 her

Kategorie: Herní konzole

Prodám zánovní PS4PRO 1000GB + WR brýle nové + 12 her tel.
PS4 PRO + WR brýle + 12 her
Podobné inzeráty
LG 360 VR (LG-R100) - Steam deck
Prodám VR brýle LG 360 VR. Jedná se o brýle pro virtuální realitu firmy LG. Brýle jsou primárně určeny pro připojení k mobilnímu telefon LG G5 přes UBC-C konektor. Pozor, brýle nelze připojit do jiného mobilního telefonu a jsou kompatibilní pouze s tímto jedním modelem. Údajně fungují i s LG V20, ale to nemám vyzkoušeno. Tyto brýle nevyžadují žádné vkládání mobilní telefonu a LCD mají přímo integrované, čočky je možné doostřit a je možné měnit také vzdálenost mezi očima. Napájení a přenos obrazu probíhá přes jeden usb-c kabel. Brýle je možné použít např.: pro Steam deck nebo je možné brýle použít na klasickém PC. Pro PC je potřeba mít usb-c s alt. modem (podpora display portu přes usb-c). Brýle se po připojení hlásí jako další monitor, ale mají obraz rozdělen na polovinu pro každé oko zvlášť a je otočen o 90 stupňů směrem dovnitř. Pokud brýle tedy chce používat na PC, je potřeba použít další nástroje, které obraz upraví např.: pro hraní her nebo pro přehrávání videa. Projekt OpenHMD má dokonce podporu pro tyto brýle, takže by je mělo být možné použít i pro SteamVR. V případě zájmu mohu poslat odkazy na různé projekty nebo poradit. Brýle jsou pouze vyzkoušené a jsou jako nové v originálním balení viz. foto. Vhodné pro pokročilejšího uživatele. V případě PC se nejedná o plug and play řešení a je potřeba si s tím trošku pohrát. Součástí balení jsou brýle, plastová krabička na brýle + originální krabice s manuálem a čistícím hadříkem na čočky. Mám k dispozici více kusů. Preferuji osobní předání nebo zásilkovnu.
Playstation 4 PRO (1TB) + PSN účet (cca 500her)
Prodám PS4 v super stavu (čištěn, nekuřácké prostředí, šlape jak hodinky) + 1 ovladač. Na ovladač přidám vyjímatelné gumové chytky pro lepší grip + dokoupen velmi kvalitní HDMI kabel. Dále prodám český PSN účet. Na účtu je aktivní PS+ prakticky nepřetržitě od roku 2012 (v současné době neaktivní), takže účet obsahuje velké množství PS+ her na PS3, PS4, PS5 a PS Vita (celkem přes 300 her). Dalších cca 170 her a DLC zakoupeno mimo PS+. Seznam her, které byly v PS+ např. zde: Zakoupeno např.: Resident Evil Village; Diablo II: Resurrected; The Evil Within 1,2; Horizon Zero Dawn a spousty dalších (o zábavu postaráno) Dále přidám cca 9her na discích (Assassins Creed Vallhala; Killzone Shadow Fall; God of War; NHL 19...) Celkově snad ani nelze vyčíst, na kolik mě za ta léta toto všechno přišlo (konzole jsem měnil od ps3, přes ps4 až k nynější ps4 PRO), nicméně nastaly jiné starosti, než "co si dnes zahrát" a tak se musím své sbírky zbavit a snad tím potěšit dalšího nadšence. Pište pouze na email, jsem vcelku vytížen.
Výměna PS4 PRO za PS4 SLIM
Rád bych vyměnil ps4 pro (bílou edici) poslední revize CUH-6B za slim verzi ps4 S Vaším doplatkem: ps4 slim 500gb = 3000,- ps4 slim 1tb = 2500,- ps4 fat 1tb = 3500,- O ostatní verze nemám zájem a na barvě také nezáleží. Osobní setkání s vyzkoušením obou konzolí je nutností. Praha nebo Tábor
PS4 Pro - konzole, ovladač, nabíjecí stanice + hry
Prodám PS4 Pro (vyměněn původní HDD za SSD) s ovladačem. K PS4 Pro nabízím za zvýhodněnou cenu také Sony nabíjecí stanici pro 2 ovladače a řadu her. PS4 Pro - 6500 Kč Nabíjecí stanice Sony pro dva ovladače - 500 Kč Hry: Far Cry 5 250 Kč Call of Duty: Advanced Warfare (nerozbaleno) 300 Kč Dying Light The Following: Enhanced Edition 400 Kč Uncharted 4 200 Kč God of War 200 Kč The Last of Us 200 Kč Prey 200 Kč Wolfenstein II 200 Kč Diablo III - Ultimate Evil Edition 300 Kč Marvel’s Spider-Man 200 Kč Tom Clancy's The Division 100 Kč Titanfall 2 100 Kč Killzone: Shadow Fall 200 Kč Rage 2 150 Kč NieR: Automata 150 Kč Just Dance 2015 100 Kč Vše dohromady: 10 % sleva Osobní předání Praha a okolí, mimo Prahu + poštovné V případě nákupu více her se můžeme domluvit na levnější ceně.
Hry na PS4 + příslušenství
Prodám hry na PS4 + příslušenství: FIFA 23 - Prodáno NHL 22 - Prodáno F1 2020 - 200 Kč (Seventy Edition) NHL 16 - Prodáno Dokovací stanice na PS4 - 350 Kč Dobíjecí stojan na ovladače - 100 Kč *Dokovací stanice na PS4 - Dokovací stanice a nabíječka Nitho Multistand pro PS4 Slim a PS4 Pro, 2× USB, 2× micro USB, kompatibilní s ovladači DualShock 4, nabíjení až 4 ovladačů současně, LED indikace stavu nabití, rozměry 355 × 280 × 155 mm Osobní odběr možný na trase Děčín - Teplice. Kontakt: michalmiler@ / Telefon:
HORI ONYX Plus Wireless Controller - Ovladač pro PS4 a PC
Toužíte po něčem novém, protože se vám ohrálo ovládání na myši a klávesnici? Pak vám gratulujeme. Gamepad HORI ONYX Plus Wireless Controller - PS4 je výtečný způsob k přesnému ovládání her na PC a PS4. Herní ovladač navíc obsahuje i Vibrace a Analogové páčky. Analogové páčky slouží k dokonalému ovládání automobilů v závodních hrách. Černá barva ovladače a stylové provedení spolu s léta trvající výdrží a odolností přepínačů naprosto jistě nadchnou každého nadšeného fanouška videoher. Nejzásadnější vlastnosti herního ovladače HORI ONYX Plus Wireless Controller - PS4 Absence nadbytečných kabelů vás v žádném případě nebrání vzdáleností od konzole Zážitek ze hry dokresluje Vibrace a Analogové páčky Herní ovladač je zárukou pro pohodlný způsob, jak dosáhnout vítězství v každém souboji Platforma - PC, PS4 Připojení - 3,5mm Jack (na ovladači) Typ připojení - Bezdrátové Rozhraní - 2,4 GHz Barva - Černá