inzerce, prodej, prodám, bazar

ps 4 1TB slim

Kategorie: Herní konzole

ps 4 1TB slim, málo hrané. V ceně dva ovladače a 5her +hdmi kabel
ps 4 1TB slim
Podobné inzeráty
Výměna PS4 PRO za PS4 SLIM
Rád bych vyměnil ps4 pro (bílou edici) poslední revize CUH-6B za slim verzi ps4 S Vaším doplatkem: ps4 slim 500gb = 3000,- ps4 slim 1tb = 2500,- ps4 fat 1tb = 3500,- O ostatní verze nemám zájem a na barvě také nezáleží. Osobní setkání s vyzkoušením obou konzolí je nutností. Praha nebo Tábor
PlayStation 4 Slim 1TB (PS4)
Dobrý den, prodám PlayStation 4 Slim 1TB již bez záruky. 1x PlayStation 4 Slim 1TB 1x DualShock 1x Hra Death Stranding plus kabeláž originální krabici již nemám. Pouze osobní předání v Čerčanech (kousek od Benešova u Prahy) Kontaktovat mě můžete na: email: eicopfeiffer@ tel. číslo:
Koupím PlayStation 4 slim 500GB/1TB nebo PRO verzi i s VR
Koupím PlayStation 4 slim 500GB/1TB nebo PRO verzi. Dále koupím i PS4 Slim verzi na náhrdní díly. Nejlépe dva ovladače a hry k tomu. Svoje nabídky s foto a cenou posílejte na e-mail. Pouze osobní předání - Plzenský kraj cca do 60km. Děkuji :)
Herní konzole Sony Playstation 4 1TB PS4 SLIM
Nabízím použitou herní konzoli SONY Playstation 4 1TB SLIM Konzole je použitá, je plně funkční, bez poškození. V ceně: konzole Sony PS4 1TB, kabel, ovladač + 1x hra + možnost dokoupit další originální ovladač za 1000,- + možnost dokoupit hry (seznam odešlu na vyžádání) Záruka 14 dní na vyzkoušení, je již po původní záruce. Inzerát je platný do smazání, cena je pevná. Osobní převzetí v Poličce. Dobírka po dohodě 250,- nebo po platbě předem je poštovné 200,- Dodání do 24 hodin balíkem Do ruky České pošty.
PS4 Slim 1TB
Prodám herní konzoli Playstation 4 Slim s úložištěm 1TB s kompletním příslušenstvím. Herní konzole je jako nová a je k ní hra Uncharted 4.V případě zájmu mě kontaktujte emailem.
PS4 Slim 1TB + ovladač + FIFA 20 hra
Na prodej herní konzole Sony PS4 verze Slim s pamětí 1TB. Byla v čistém nekuřáckém prostředí a pravidelně čištěna. Jsem první majitel. - důkladně vyčištěna od prachu - v továrním nastavení (prvním zapnutím si vše nastavíte) - černý ovladač Dualshock - hra FIFA 20 - nový kabel HDMI, kabel USB (nabíjení ovladače) Kosmetické vady: chybí jedna gumová podložka ze 6; vrchní kryt má pár světlých skvrn Na způsobu platby a doručení se domluvíme. Použiji běžně dostupnou službu Zásilkovna, Balíkovna, Česká pošta atd.