inzerce, prodej, prodám, bazar

Ps 4 1 Tb 7 her 2 ovladače , nabíjecí stáníce

Kategorie: Herní konzole

Dobrý den prodám Ps 4 1 Tb 7 her 2 ovladače , nabíjecí stáníce , při rychlém jednání sleva jistá .
Ps 4 1 Tb 7 her 2 ovladače , nabíjecí stáníce
Podobné inzeráty
PS4 Pro - konzole, ovladač, nabíjecí stanice + hry
Prodám PS4 Pro (vyměněn původní HDD za SSD) s ovladačem. K PS4 Pro nabízím za zvýhodněnou cenu také Sony nabíjecí stanici pro 2 ovladače a řadu her. PS4 Pro - 6500 Kč Nabíjecí stanice Sony pro dva ovladače - 500 Kč Hry: Far Cry 5 250 Kč Call of Duty: Advanced Warfare (nerozbaleno) 300 Kč Dying Light The Following: Enhanced Edition 400 Kč Uncharted 4 200 Kč God of War 200 Kč The Last of Us 200 Kč Prey 200 Kč Wolfenstein II 200 Kč Diablo III - Ultimate Evil Edition 300 Kč Marvel’s Spider-Man 200 Kč Tom Clancy's The Division 100 Kč Titanfall 2 100 Kč Killzone: Shadow Fall 200 Kč Rage 2 150 Kč NieR: Automata 150 Kč Just Dance 2015 100 Kč Vše dohromady: 10 % sleva Osobní předání Praha a okolí, mimo Prahu + poštovné V případě nákupu více her se můžeme domluvit na levnější ceně.
Nabíjecí dok pro NS Switch
Profesionální design: Tento dok je speciálně navržen pro nabíjení ovladačů Joycon. Dokonale se hodí k vašim NS Switch/Switch OLED Joyconům. 4 nabíjecí ovladače v 1: Nabíjecí stanice může nabíjet 4 NS Switch Joycon současně a má rychlou rychlost nabíjení pro ovladače Joycon. LED indikátor: LED se rozsvítí, když se ovladače nabíjejí pro Joycon. Při plném nabití svítí červeně a při plném nabití se rozsvítí zeleně. SNADNÉ POUŽITÍ: Jednoduše jej zapojte do portu USB během nabíjení, nabíjecí kabel USB (součástí balení), který se zapojuje přímo do přepínače. Jednoduchý design umožňuje nabíjet jakýkoli Joycon. Přenosný a stabilní: Vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu a speciálního designu, který je stabilnější než ostatní. Lehký, přenosný, pevný a odolný.
iPega 9187 Charger Dock pro Nintendo Switch - 2ks k dispozic
stav zanovni, pouzit parkrat Praktická kompaktní nabíjecí stanice pro Nintendo Switch. V jednu chvíli můžete nabíjet dva Joy-Cony, dva Nintendo Switch Pro ovladače a konzoli Nintendo Switch. Stanice je samozřejmě zabezpečena proti přebití a zkratu. Vyrobena z vysoce kvalitního materiálnu s dlouhou životností. LED indikace vám ukáže, zda je už plně nabito. Parametry: nabíjecí stanice pro Nintendo Switch lze nabíjet současně konzoli, 2x Joy-con ovladače a 2x Nintendo Switch Pro ovladače ochrana proti přebití ochrana proti přepólování ochrana proti zkratu LED indikace stavu nabití Barva: cerna cena za 1ks !!! 2ks k dispozici stav viz foto cena v obchodech od 499,- osobni odber ZAJECI, nebo Zasilkovna po platbe za postovne predem 89,- RUSIME RODINNOU SBIRKU NINTENDA, MRKNETE NA ME DALSI INZERATY !!!
XBOX 360 ELITE HDMI HDD KINECT HRY...
Nabízím tuto lehce použitou kompletní velkou sestavu Xbox 360 Elite. Hraní her lze pohybem těla za pomocí Kinectu. Vše v pěkném stavu, plně funkční, popř na nějaké záruce se lze domluvit. Sestava obsahuje: herní konzoli xbox360 s veškerou napájecí, HDMI a video kabeláží. Kinect na hraní her pohybem, nabíjecí stanice lithiových baterií, baterie lithium 2x, externí přenosný HDD, 2x ovladače, multimediální chatovací sluchátka 2x, herní profi sluchátka 2x, slot na tuškové baterie a k tomu také 7 her včetně her na kinect. Zařízení je bezpečně zabaleno v krabici, cca 10kg, takže osobní převzetí Jihlava, popř. Velký Beranov. Odeslání nejlépe balíkovna jako balík do 15kg
Sony PS4 Dualshock 4 + nabíjecí stanice
Dobrý den, prodám PS4 Dualshock s dobíjecí stanicí z důvodu nevyužívání. Vlastnosti ovladače: - Ovladač lze připojit také k PS5 - Přepracované analogové páčky a spouště - Bezdrátové připojené - Integrovaná dobíjecí baterii přes microUSB - Vstup na 3,5 mm jack pro stereo sluchátka s mikrofonem - Bohaté vibrace - Reproduktor pro skvělý herní zážitek - Světelná lišta pro přehlednost ve hře - Pohybové snímače s gyroskopem Vlastnosti dobíjecí stanice: - Design PS4 - Zapojení přímo do konzole (nebo jiného zdroje) pomocí USB-A - Zvládne rychle nabíjet oba ovladače - Světelně signalizuje, jestli je ovladač dobitý/vybitý - Obsahuje 2 zástrčky do ovladače, které, které při hraní nijak nezavazí a díky nim se ovladače nabíjejí bezdrátově Preferuji osobní předání v Jindřichově Hradci, po domluvě možnost i zaslat.
Nintendo Switch- perfektní stav s příslušenstvím+hry
Prodám mojí domací konzoli Nintendo Switch z čisté a nekuřácké domácnosti, Nintendo bylo vždy ve skřínce a používalo se minimálně. Nikdy se nenosilo ven. Skvělá výbava pro děti bez dalších nákladů. Bude dodáno v originálních balení. Součásti prodeje je: Konzole - v perfektním stavu, prodávám bez pamětové karty, ochranný kryt, dle foto. Ovladače - 2x originální ovladače bez známek použití( jeden pár ochrané kryty, dle foto), k nim příslušenství. Jeden originální pár dokupován a je v kompletním balení. Nabíjecí stanice na ovladače- originální Nintendo v kompletním balení Dockovací stanice - bez poškození a originál příslušenství Joystick konzole na ovladače - byla součástí konzole Obaly a chrániče na joystiky + Hry- FIFA 2022 a Mario !!! Nejlépe osobní převzetí, nebo posílám poštou po uhrazení zálohy dle dohody. Věřím, že konzole udělá radost nejenom malým ,ale i dospělým :)