inzerce, prodej, prodám, bazar

Prvorepublikové kanystry Meva

Kategorie: Veteráni

Prodám dva kanystry Meva,40L a 35L,původní nálezový stav,plně funkční nebo jako originální dekorace do garáže.Nejraději oba spolu,40l za 1600,- a 35l 1400,-.
Prvorepublikové kanystry Meva
Podobné inzeráty
Kanystr
Prodám plechové kanystry, retro kanystry ze sbírky. Ve všech kanystrech byl skladován benzín do jawy a trabanta. Modrý 10l za 450 Kc, 5 l zelený, nebo cervený kus za 350 kc. Stav viz foto, v kanystrech jsou sítka, nálevky jsou v pořádku. Červený kanystr nese označení tudor (méně častý oproti dilo kanystrům). Prodám do sbírky, nebo jako doplnky k auto/moto veteránům.
Kanystry
Prodam 3 20 l kanystry
Kanystry Wehrmacht
Prodám kanystry Wehrmacht nebo vyměním za Us.
Díly Škoda, W353, kanystry, stahovák, různé..
díly Śkoda Spartak, 1202, Ś 1000MB, nový filtr multikar, půlené ráfky, kanystry 5+10 litrů, maska Z25 , ozdobné poklice, starter, hlava W353 atd...
Koncová lampička Bosch 2 ks
Dobrý den, nabízím k prodeji dvě krásné kompletní lampičky v nádherném původním stavu. Nikdy nebyly na autě. Byly koupeny nové v 30. letech a sloužily jako vizuální signalizace pro služebnou v prvorepublikové vile. Označení J31S a JN2S13. Prodej i jednotlivě. Cena 6 000 Kč/ kus
kanystr Wehrmacht WD SSSR ČSLA
originál válečné kanystry 20 litrů Anglie WD , německý Wehrmacht. Dále ČSLA CCCP ... netečou. pro klub vojenské historie, či sběratele, dekorace , výbava veteránů , sběratelství , WW2 , vojsko , nafta , benzín , olej , PHM , GAZ volha škoda lada žigul fiat jeep tatra praga auto automobil . Možnost dopravy na trase UH Ol Svitavy HK Praha Plzeň Rozvadov. kontakt: nejlépe email karambaa@ popř. tel. , Podívejte se i na mé ostatní inzeráty. Pokud není inzerát smazán - JE AKTUÁLNÍ !!!