inzerce, prodej, prodám, bazar

Pružiny na automatické otevírání kufru Škoda OCTAVIA 3 Combi

Kategorie: Příslušenství

Prodám novou sadu 2 ks nových originálních pružin české výroby v tmavě modré barvě pro automatické otevírání pátých dveří, pomocí dálkového ovládání kufru (klíčků od auta). Tyto pružiny jsou určené pro Škodu Octavii III Combi + Facelift + Scout + RS (r.v 2013 - 2020, celá modelová řada). Jde o perfektně funkční vychytávku. Pružiny se instalují do plynokapalinových tlumičů/vzpěr pátých dveří auta, které musí být v dobré kondici. Velmi jednoduchá montáž, 5 minut svépomocí, existují videa na Youtobe. Cena 550,- Kč + případné poštovné (od 23,- Kč). Možno i více kusů. Více viz přiložené foto.
Pružiny na automatické otevírání kufru Škoda OCTAVIA 3 Combi
Podobné inzeráty
Automatické otevírání kufru aut SEAT (různé modely)
Prodám novou sadu 2 ks nových speciálních pružin tmavě modré či červené barvy pro automatické otevírání pátých dveří, pomocí dálkového ovládání kufru (klíčků od auta). Vybrané typy setů pružin jsou určené pro modely: Seat TOLEDO IV s r.v. 2012 - 2018 (cena 395,- Kč, tmavě červené pružiny), Seat ALTEA s r.v.2004 - 2015 (cena 370,- Kč, podmínkou je mít přes diagnostiku povolený odskok kufru, tmavě modré pružiny), Seat LEON 3 ST (Combi) Facelift s r.v. 2016 - 2019 (cena 380,- Kč, tmavě modré pružiny) a Seat LEON 3 ST (Combi) před Faceliftem s r.v. 2012 - 2016 (cena 450,- Kč, tmavě zelené pružiny). Jde o perfektně funkční vychytávku. Pružiny se instalují do plynokapalinových tlumičů/vzpěr pátých dveří auta, které musí být v dobré kondici. Velmi jednoduchá montáž, 5 minut svépomocí, existují videa na Youtobe. Cena od 370,- Kč + případné poštovné (od 23,- Kč). Možno i více kusů. Více viz přiložené foto.
Pružiny na automatické otevírání kufru Škoda OCTAVIA 2 Combi
Prodám sadu 2 ks nových originálních pružin české výroby v tmavě modré barvě (na přání je možné zaslat alternativu v tužší tmavě červené barvě + 30,- Kč) pro automatické otevírání pátých dveří, pomocí dálkového ovládání kufru (klíčků od auta). Tyto pružiny jsou přímo určené výrobcem pro Škodu Octavii 2 Combi, včetně verze po Faceliftu a verzí Scout + RS. Mohou být ale využité také na Škodě Fábii 2 Hatchback a Fábii 3 Hatchback i Combi (pozn. u Fábie může být funkčnost podmíněna doladěním pomocí vyrovnávacích kroužků). Jde o funkční vychytávku. Pružiny se instalují do plynokapalinových tlumičů/vzpěr pátých dveří auta, které musí být v dobré kondici. Velmi jednoduchá montáž, 5 minut svépomocí, existují videa na Youtobe. Cena 320,- Kč + případné poštovné (od 23,- Kč). Možno i více kusů. Více viz přiložené foto.
Automatické otevírání kufru aut BMW (různé modely)
Prodám novou sadu 2 ks nových speciálních pružin tmavě modré či červené barvy pro automatické otevírání pátých dveří, pomocí dálkového ovládání kufru (klíčků od auta). Vybrané typy setů pružin jsou určené pro modely: BMW X1 E84 s r.v. 2009 - 2016 (cena 380,- Kč, je možné volit mezi tmavě modrými a alternativně tmavě červenými pružinami), BMW X3 E83 s r.v.: 2003 - 2010 (cena 380,- Kč, tmavě modré pružiny), BMW X5 E53 s r.v. 1999 - 2006 (cena 395,- Kč, tmavě modré pružiny), BMW 330 (E46) Sedan/Coupé s r.v. 1998 - 2005 (cena 380,- Kč, tmavě zelené nebo modré pružiny, zde pouze za podmínky použít těchto vzpěr: a BMW E90 Sedan + E92 Coupé r.v. 2005 - 2012 (cena 410,- Kč, tmavě červené volitelně tmavě modré pružiny, zde pouze za podmínky použít těchto vzpěr: Jde o perfektně funkční vychytávku. Pružiny se instalují do plynokapalinových tlumičů/vzpěr pátých dveří auta, které musí být v dobré kondici. Velmi jednoduchá montáž, 5 minut svépomocí, existují videa na Youtobe. Cena od 380,- Kč + případné poštovné (od 23,- Kč). Možno i více kusů. Více viz přiložené foto.
Pružiny na automatické otevírání kufru FORD MONDEO Combi MK4
Prodám novou sadu 2 ks nových speciálních pružin tmavě modré nebo volitelně tmavě červené barvy pro automatické otevírání pátých dveří, pomocí dálkového ovládání kufru (klíčků od auta). Tyto pružiny jsou určené pro Ford Mondeo Combi MK4 r.v. 2007-2014 (3. generace). Jde o perfektně funkční vychytávku. Pružiny se instalují do plynokapalinových tlumičů/vzpěr pátých dveří auta, které musí být v dobré kondici. Velmi jednoduchá montáž, 5 minut svépomocí, existují videa na Youtobe. Cena od 380,- Kč + případné poštovné (od 23,- Kč). Možno i více kusů. Více viz přiložené foto.
Automatické otevírání kufru Škoda OCTAVIA 3 Liftback
Prodám novou sadu 2 ks nových speciálních pružin designové tmavě červené barvy pro automatické otevírání pátých dveří, pomocí dálkového ovládání kufru (klíčků od auta). Tyto pružiny jsou určené pro Škodu Octavii 3 Liftback (sedan) + Facelift (r.v. 2013 - 2020). Součástí sady pružin jsou také vyrovnávací kroužky pro případné vyladění nastavení odskoku víka kufru (pozn.: jejich využití je individuální). Jde o perfektně funkční vychytávku. Pružiny se instalují do plynokapalinových tlumičů/vzpěr pátých dveří auta, které musí být v dobré kondici. Velmi jednoduchá montáž, 5 minut svépomocí, existují videa na Youtobe. Červená barva pružiny udává její tuhost, která je dána výrobcem. Jiná barva tedy není k dispozici, je ale možné ji svépomocí přebarvit lihovou barvou na jinou. Cena 410,- Kč + případné poštovné (od 23,- Kč). Možno i více kusů. Více viz přiložené foto.
Automatické otevírání kufru Škoda SUPERB 3 Combi
Prodám sadu nových speciální pružin v tmavě modré barvě pro automatické otevírání pátých dveří, pomocí dálkového ovládání kufru (klíčků od auta). Tyto pružiny jsou určené pro Škodu Superb III Combi (rok výroby 2015 - současnost, t.j. celá modelová řada). Jde o perfektně funkční vychytávku. Pružiny (dvě na každou stranu) se instalují do plynokapalinových tlumičů/vzpěr pátých dveří auta, které musí být v dobré kondici. Velmi jednoduchá montáž, 5 minut svépomocí, existují videa na Youtobe. Cena 480,- Kč + případné poštovné (od 23,- Kč). Možno i více kusů. Více viz přiložené foto.