inzerce, prodej, prodám, bazar

Průvodce dívky absolutně vším

Kategorie: Pro mládež

Prodám knihu Průvodce dívky absolutně vším. Autor Melissa Kirsch. Dobrý stav.
Průvodce dívky absolutně vším
Podobné inzeráty
knížky pro milovnice koní
Prodám 12 knížek pro milovnice koní. Knížky jsou v hezkém stavu. 1) Dívky v sedlech 1 - Bonnie Bryantová 2) Dívky v sedlech 2 - Bonnie Bryantová 3) Dívky v sedlech 3 - Bonnie Bryantová 4) Dívky v sedlech 4 - Bonnie Bryantová 5) Dívky v sedlech 32 - Bonnie Bryantová 6) Tajemství černého údolí - Sabine Giebken 7) Zima setkávání - Angela Dorsey 8) Lásky a koně ze Studené Lhoty - Barbora Robošová 9) Studená Lhota, ráj trapasů a koní - Barbora Robošová 10) Klára a Drobeček – Poník v nebezpečí - Anne Bachnerová 11) Klára a Drobeček – Začarovaný poník - Anne Bachnerová 12) Můj první poník - Sandy Ransford Cena 45Kč/ks. Zasílám Zásilkovnou.
Kniha pro zamilované dívky
Dobrý den. Nabízím knížku pro dívky s názvem ,, Když tě zasáhne láska ,,. Tichý průvodce a rádce pro zamilované dívky. Zcela nová. Cena 50 Kč. Osobní odběr v Hradci Králové nebo možnost zaslání zasilkovnou či poštou. V případě zájmu mne kontaktujte telefonicky, sms nebo e-mailem. Děkuji.
Knihy Průvodce pro nesmělé dívky - Anita Naik
Prodám dvě nové knihy Průvodce pro nesmělé dívky od Anity Naik z roku 2008. Díly Jak získat báječné tělo a Jak na pěkný sex. Cena za díl 99 Kč.
Knihy pro dívky
Prodám knihy pro dívky Jake už to ví za 30 Kč a Román pro dívky za 70 Kč. Při koupi obou celková cena 90 Kč.
Průvodce pro nesmělé dívky
Ideální pro dospívající dívky, prodávám jako set
Mix knih pro dívky od 9 - 15 let
Prodám mix knih pro dívky od 9-15let: - NOVÉ BARVY PRO KRÁSU, Gizela Watermannová. Kniha obsahuje i šablonyk osobnímu barevnému otestování. Kniha je ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - MODA, KRÁSA A ŽIVOTNÍ STYL, Lucie a Nicole Ehrenbergerovi. Kniha je ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - HOLKA Z POPELNICE,Jacqueline Wilsonová, pevná vazba s přebalem. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 60Kč - TAJEMSTVÍ, Jacqueline Wilsonová. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 60Kč, - Čarodějka Jennifer, E.L. Konigsburgová, od 9let. Ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 50Kč, - Pořád mi pijou krev, Kimberly Pauley. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 40 Kč - Pijou mi krev aneb upírkou na vlastní nebezpečí, Kimberly Pauley. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 40 Kč, - Klukům vstup zakázán, Thomas C. Brezina, měkká vazba: Klub čarodějek, od 9 let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30 Kč, Ségra na zabití, od 9 let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč, - Prima rande, Dagmar Geister, od 11let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč, - Adrianin druhý případ, Jela Mlčochová, OD 12LET. V pěkném stavu. Cena 40Kč, -Kam utíkáš, Daisy?, Jenny Oldfieldová, od 9let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30 Kč, - ALICE A.... DOOOST DOBRÁ RODINKA, od 11let. Čtená, mírně pokrčený rožek knihy, jinak v bezvadném stavu. Cena 30Kč, -POCAHONTAS- INDICKÁ PRINCEZNA, Mari Hanesová. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 30Kč. - MOJE SÉGRA JE UPÍR- SKANDÁLZUBNÍ!, Sienna Mercerová. 1x čtená, ve výborném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - UPÍŘÍ DENÍKY- PROBUZENÍ, E.J. Smith, od 15let. 1x čtená, v bezvadném stavu, jak nová, vhodná jako dárek. Cena 80Kč, - PRODANÁ - ZVLÁŠTNÍ ZNAMENÍ, Iva Macků Zasílám Českou poštou dle jejího ceníku, Balíkovnou za 65Kč nebo Zásilkovnou za 79Kč. Osobní předání na mé adrese nebo u Olympie v Modřicích. Při větším odběru z mé nabídky mohu dovézt do Brna k Vaňkovce. Inzerát je platný do smazání. Mám zde více inzerátů, můžu zkompletovat balíček podle vašeho přání.