inzerce, prodej, prodám, bazar

Prusa MK3S

Kategorie: Ostatní

Prodám svojí originál Prusa mk3S, Tiskárna tiskne bez problémů.
Na Y ose jsou lineární pojezdy a tryska Olsson Ruby 0,4.
+ oba tiskové pláty
Prusa MK3S
Podobné inzeráty
Sestavený klon Prusa MMU2s kit od Fysetc
prodám sestavený, ovšem nepoužitý kit multimateriálové jednotky MMU2s od Fysetc pro tiskárny Prusa i3 MK3S+, případně jiné tiskárny bežící na firmware Marlin (nutno nakonfigurovat). Netisknul jsem díly extruderu a držák jednotky pro Prusa i3 MK3S+ (plánováno na jinou tiskárnu). Cena 4500,-Kč + poštovné.
Tištěné díly pro tiskárny Průša
Nabízím 3D tištěné díly pro všechny tiskárny značky Průša -Průša MK3s+ -Průša Mini+ -MMU2s - všechny starší verze - všechny upgrade tiskáren Materiál Průšament PetG nebo tepelně odolné ASA Barva dle přání. Více informací na emailu: Hotové díly pošlu přes Zásilkovnu nebo po dohodě je možnost osobního vyzvednutí.
Prusa i3 MK3S - 3D tiskárna
Prodám 3D tiskárnu Prusa i3 MK3S v perfektním stavu. jedná se o originální kus zakoupen přímo od Průši. Tiskárna byla pravidelně servisována a používána cca dva roky. Je plně funkční a připravena k okamžitému použití.
Original Pruša MK3S+
Original mk3s+ , podložka na linearech, hotend dragon celokov, box osvetleny, regulovatelna teplota, pi camera, raspbbery, lcd touch 4.3, atd. cena dle prislušenstvi.
Klon Prusa MMU2s kit od Fysetc
prodám nový nepoužitý (rozbaleno pro kontrolu obsahu) kit multimateriálové jednotky MMU2s od Fysetc pro tiskárny Prusa i3 MK3S+, případně jiné tiskárny bežící na firmware Marlin (nutno nakonfigurovat). Cena 3800,-Kč + poštovné
Obličejový štít Prusa Průša 3 ks
Prodám nepoužité štíty Průša. Kompletni.