inzerce, prodej, prodám, bazar

Prstové pastelky - voskovky 12 ks

Kategorie: Ostatní

Prstové pastelky, použité max. 2x. Možné osobní předání v Praze nebo zaslání.
Prstové pastelky - voskovky 12 ks
Podobné inzeráty
Tužkovník, stojánek na pastelky, tužky
Stojánek na tužky či pastelky, tužkovník. Krásný dřevěný stojánek na tužky, pastelky, tužkovník pro děti s motivem kačenka. Sloužím k uložení pastelek, tužek, na stole vytváří veselou dekoraci. Děti ukládáním pastelek či tužek potrénuji jemnou motoriku otvory na 8 tužek či pastelek. Osobní odběr ve Znojmě či v Brně nebo poštou. Prosím pouze SMS, Email.
mix
desky s písmenky-Wild HORSE; sešit 523; pastelky 5 barev; 2x basničky s krtečkem; pexeso; vak na přezuvky s potiskem kočky; voskovky atd.
Prstové ponožky na jógu/cvičení Toesox vel. 38
Prstové ponožky na jógu, nikdy nepoužité. Styl Mickey (vyrobeny z polyesteru (10%), bavlny (88%) a elastan (2%). Ponožky se dají použít na jakékoliv jiné cvičení. Chodidla ponožek mají protiskluzovou úpravu, která zaručí perfektní přilnavost k povrchu podložky. Ponožky jsou pětiprsté, díky čemuž je zachována pohyblivost jednotlivých prstů.
Dámské prstové ponožky
Nabízím v podstatě nové dámské prstové ponožky. Jsou ve velmi pěkném stavu. Délka ponožek na výšku (viz. foto) 26 cm. Velikost pro dámskou nohu 38 až 40. Vyzkoušeno fyzicky na chodidlech o délce 24cm a 25cm (viz foto), ponožky sedí patou dobře tam kde pata má být. Případné další dotazy týkající se těchto ponožek rád zodpovím, nebo zašlu detailnější foto na váš email. Je možnost osobně prohlédnout a převzít na Praha 8. Preferuji osobní předání na Praha - 8 nebo 9. Nebo platba předem na účet a obratem odešlu jako obyčejnou zásilku českou poštou za poštovné 60,-Kč nebo přes zá 70,-Kč.
Dětský lustr pastelky 2x a šedý lustr z ikey
Prodám dětský lustr pastelky 2 ks,trochu vyšisované od sluníčka,papírová nálepka se odlepuje,půjde přilepit,kus 100 kc.Na čtvrté fotce šedý lustr kupovaný v ikey,bez vad.Koukněte na mé ostatní inzerce ušetříte na poštovném,možnost osobního převzetí Brno,Brno-venkov,Hodonín.
Pouzdro na pastelky a skicák
Prodám pouzdro na pastelky A4 s vysitym jménem Vaneska. Skvělé se hodí na cesty