inzerce, prodej, prodám, bazar

Proutěný košíček - kulatý a oválný

Kategorie: Ostatní

Nabízím proutěné zboží, vše je nové nepoužité, nakoupeno do zásoby, bohužel nevyužito, vše nechávám za nízké ceny.

Košíček kulatý průměr 15cm, výška 20cm – 100Kč
Košíček oválný 20x13, výška 23cm - 120Kč

Osobní odběr možný v Polešovicích
a nebo pošlu kýrem GLS po platbě předem (90Kč za dopravu – doprava na adresu). A nebo 60Kč v případě dopravy do GLS parcelshopu. (výdejní místo)


Na jakékoli dotazy rád odpovím.

Proutěný košíček -  kulatý a oválný
Podobné inzeráty
Košíčky a dřevěné různosti
Různé věci z pozůstalosti: dřevěný kruh - nádobka s víkem + dřevěný talíř /made in Thajland/ O30cm, -cena za obě věci 120kč, proutěný košíček -cena 30kč proutěný košíček malý - cena 20kč dřevěná nádoba s víkem V-33cm, O 17cm /prasklý spodek do půlky a prasklé víko do půlky,jde zatmelit./- cena 50kč dřevěná starší váza na suché kvítí V- 26cm - cena 40kč, dřevěné postavičky- cena 60kč/kus dřevěná nádobka se 4 skleněnými ampulkami, V-16cm -cena 40kč, proutěná nádobka V-10cm-cena 20kč, 2x proutěné košíky, úvnítř látkové- cena 80kč/kus, dřevěný podstavec na kytky/čtverec na kolečkách/ - cena 150kč, kulatý ,dřevěný podstavec na kytky/na kolečkách/- cena 120kč, dřevěný košíček na květináč -cena 150kč, proutěné nádobky na drobností- cena 10kč/kus, proutěný košíček s folii úvnítř- cena 40kč, dřevěná úzká váza -cena 100kč
Proutěný košíček oválný
Proutěný košíček, pěkný, prakticky nepoužívaný, oválný tvar 25 × 17 cm. Výška 15 cm plus ucho dalších 15 cm. Oválný otvor 20 × 14 cm. Cena 250 Kč.
SFINX Smaltovaný oválný pekáč BSE štika 32 cm.
SFINX Smaltovaný oválný pekáč bez poklice BSE štika 32 cm, výška 7 cm, nepoužitý. Oválný smaltovaný pekáč ŠTIKA je modifikovaný oválný pekáč SFINX. U pekáče Štika je upravená výška na 7 cm tak, aby se v něm mohli pohodlně připravovat méně objemné pokrmy a zároveň nezabíral příliš místa ve Vaší domácnosti. Pekáč Štika doporučujeme zejména k přípravě rybích pokrmů.
Velký oválný pekáč Zepter 8 l, pr. 38 cm
PRODÁM VELKÝ OVÁLNÝ ZEPTER PEKÁČ VČ. VLOŽKY PRO VAŘENÍ V PÁŘE. OBJEM 8 LITRŮ, PR. 38 CM Pro zdravé a chutné pečení a dušení potřebujete oválný pekáč z kolekce nádobí Zepter Masterpiece. Ukázka vaření : ČÍM JE NÁDOBÍ ZEPTER TAK VÝJIMEČNÉ? Pokroková technologie spolu s krásným designem značí, že každý detail nádobí Zepter je důkladně promyšlený a vyrobený s vysokou precizností, aby vám umožnil jedinečný zážitek z vaření. Výsledkem jsou moderní a funkční nádoby pro zdravé vaření. Nádoby Zepter jsou lídrem na trhu díky těmto vlastnostem: OCHRANA ZDRAVÍ: Všechny nádoby Zepter zaručují nižší spotřebu tuků, kalorií a naopak vyšší příjem vitamínů, minerálů a bílkovin, při současném zachovaní výživných, biologických a organoleptických vlastností potravin. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak) OVÁL je výjimečnou pánví z kolekce nádobí Zepter Masterpiece Cookware, a to díky své jedinečné konstrukci a designu. Můžete ho používat na přípravu dušených či smažených jídel, ale hlavně pro vaření a pečení velkých porcí jídel. Neexistuje lepší způsob, jak přeměnit pár jednoduchých přísad na chutné a zdravé jídlo s minimálním obsahem tuku, s minimem stráveného času a s minimálními náklady na energie. Až vyzkoušíte Zepter pekáč, pak si budete jisti, že s vždy připravíte rychlá, úsporná, a přitom zdravá jídla. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, kardiovaskulární onemocnění, cukrovka a rakovina). Nezdravá strava, připravená nesprávným způsobem a v nekvalitních nádobách, je hlavní příčinou srdečních chorob – zabijáka č. 1. Zeleninu vaříme zásadně ve vodě, jídlo smažíme při vysokých teplotách v nebezpečných přepálených tucích. Ve nádobí Zepter můžete smažit při nižších teplotách, než jak je zvykem v běžných pánvích, ve kterých se olej zahřívá na vysoké teploty. Tím, že se olej v Zepter pánvi nepřepálí, jsou jídla mnohem lehčeji stravitelná. Tak jako vždy, Zepter nabízí zdravější a především dlouhodobé řešení. Oválný pekáč Zepter je vyroben z vysoce kvalitní Zepter oceli. VYROBENO: V Itálii PRŮMĚR: 38 cm (delší strana) VHODNÉ PRO POUŽITÍ DO MYČKY: ANO Součástí je : - ZEPTER OVÁL 38 cm s poklicí + děrovaná vložka - Čistidlo na nádobí - Gourmet kuchařka s recepty a návody pro zdravé vaření - Receptář s českými recepty Ukázka vaření : Původní cena : 16.390 Kč Ovál je několikrát použitý, ale je jako nový - viz. foto ....
Proutěný secesní košíček po babičce
Prodám hezký košíček š 16cm v 6 cm Pošlu Poštou zásilkovnou Balíkovnou Osobní odběr Praha 10 Zahradní Město balné 30 Kč
Háčkovány košíček
Oválný košíček rozměry 20cm na 15 cm. Použití na vše možné.