inzerce, prodej, prodám, bazar

Protiskluzová podložka Renault

Kategorie: Příslušenství

Renault podložka
Protiskluzová podložka Renault
Podobné inzeráty
Podlaha VW Caddy
Dobrý den, Prodám novou podlahu do nákladového prostoru VW Caddy MK3 + MK3 facelift. Materiál: voděodolná protiskluzová HEXA překližka o tloušťce 12mm. (Velmi kvalitní březová překližka) K vyzvednutí v Praze Horních Počernicích případně lze zajistit levnou dopravu. Štítky: voděodolná překližka, hexagrip, hexagon, protiskluzová překližka, vestavba, podlaha do vozíku, včelí úl, pro včely, karavan, spaní v autě, police, podlaha, protiskluzová podložka, molo, dřevěná podlaha, french cleat, francouzská lišta, agados, temared, vapp, humbaur
protiskluzová podložka NOVÁ
protiskluzová podložka o rozměru 22cm x 19cm. NOVÁ. cena je za 1ks. pokud koupíte 10ks zaplatíte pouze 100kč ( 10kč/ks ). pokud chcete více kusů (100-500 ) , je dohoda možná. na dobírku neposílám. osobní odběr, nebo platba předem na účet včetně poštovného.
Renault Sport podložka pod SPZ
Renault Sport podložka pod SPZ - držák, podznačník, rámeček Uvedená cena je za sadu ( tzn. 2 kusy ) 2x podložka EU standard Lze zaslat. Možnost osobního převzetí: Praha, Vysoké Mýto, Nové Město na Moravě, Polička.
Protiskluzová nano pod. seat
Protiskluzová nano podložka do auta s logem seat
Silikonova podlozka na drobnosti do auta
Zcela nova silikonova podlozka, je protiskluzova, vejde se na ni tel, tel se muze i postavit a zabezpecit v drazkach a dalsi drobnosti.
Vyhřívaná masážní podložka do auta
ULTIMATE SPEED Masážní podložka do auta UAMM 12 B2. Nová nerozbalená. Posílám přes zasilkovnu.