inzerce, prodej, prodám, bazar

Prosklená výstavní stěna

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám výstavní stěnu viz. foto. Materiál hliník, sklo, dřevo, plátno. Stěna byla určena jako originální doplněk výstavního mola showroomů značky Hyundai, pro prezentace nových modelů.

Rozměry:
délka 400cm
výška 218cm
šířka 88cm
Prosklená výstavní stěna
Podobné inzeráty
Prosklená komoda a prosklená vitrína
Prodám prosklenou komodu rozměr v= 105 cm, s= 145 cm, h= 39 cm prosklená vitrína rozměr s= 200 cm, s= 55 cm, h= 42 cm. Prodám obě dohromady za 3500 Kč, nebo každou zvlášť za 2000 Kč/kus. Nepoškozené.
Předsíňová stěna (věšák + botník)
Předsíňová stěna (věšák + botník) - 2 dílná ...možnost samostatně umístit Italský nábytek PRAGA barva: ořech stěna použitá, velice zachovalá Stěna (vč.zrcadla) v: 135cm š: 53 cm Botník v: 45cm š: 90 cm hl: 38 cm Pouze osobní odběr.
Nábytek, Obývací Stěna-(televizní stolek) a konferenční stůl
Prodám: Nábytek, Obývací Stěna-(televizní stolek) a konferenční stůl. Velmi kvalitní nadčasový nábytek, masivní a bytelné dřevo, do bytu, na barák, na chatu atd. Stůl i stěna, nikdy nebyli použity. Velmi dobrý stav. Konferák rozměry: výška 46 cm, šířka: 70 cm, délka 120 cm. Stěna (stolek na Tv) rozměry: výška 111 cm, šířka: 47,5 cm, délka 169 cm. Cena za oba dva kusy je jen: 1000,-!!! Tel.
Předsíňová stěna - starožitná
Dobrý den, nabízíme k prodeji dubovou starožitnou předsíňovou stěnu, vyrobenou ve 30. letech minulého století. Stěna je zachovalá, v dobrém stavu. Stěna má mosazné věšáky. Uprostřed jsou funkční otevírací dvířka, za kterými může být například výklenek ve zdi. Šířka stěny je 178 cm, výška 219 cm a tloušťka 7 cm. Odvoz je nutné zajistit vlastními silami že Šlapanic u Brna. Stěna je v domku u tchána, možnost prohlídky kdykoliv. Cena je 5000,- Kč, ale je případná možnost dohody. V případě zájmu prosím o zprávu na email nebo SMS, děkuji.
Výstavní vitrína na zboží
Nabízíme Vám výstavní vitríny (10ks) ideální pro vystavení a prezentaci Vašeho zboží v obchodech. Kompletně smontovaná. Rozměr: šířka 70cm / hloubka 70cm / výška 197cm Silná stabilní konstrukce - kovový rám / sklo. Na kolečkách (jednoduchá manipulace). Do elektřiny (variabilní připojení zhora i zespod). Světla - zářivky. Dvířka jsou zepředu i zezadu a uzamykatelná. 5x Skleněné police (libovolně nastavitelné rozmezí) lze dokoupit vícero kusů. Původní cena za 1ks 21 990,-. Cena 3 499,- je za 1ks - k dispozici 10ks. Pouze osobní odběr. :)
Pult do obchodu
Pěkný výstavní pult do obchodu s úložným prostorem na uskladnění zboží. Kostka se hodí na prezentaci zboží v prostoru. Barva bílý lesk + stříbrné hrany. Lze použít jako prodejní a výstavní pult. Rozměr 120 x 120 cm, výška 89 cm.