inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem/prodej, Prostory určené ke komerčnímu využití nebo

Kategorie: Ostatní

Ev.č. 01125
Hledáte k pronájmu nebo ke koupi objekt, který můžete využívat pro komerční účely? Nebo byste raději investovali a chtěli vybudovat v této lukrativní lokalitě byty? Obě možnosti Vám nabízím v Nivnici u Uherského Brodu. Tuhle budovu si buď můžete koupit, anebo si ji pronajmout pro Vaše komerční účely. Velkou devizou je právě zmiňovaná lokalita s perfektní občanskou vybaveností, parkovací místa, a když budete chtít, objekt se dá rozšířit, případně nadstavit. Zkrátka možností je tu spousta.

Objekt má podlahovou plochu 1 288 m2 a nachází se téměř v centru obce Nivnice a je přímo přístupná z veřejné komunikace. Zastavěná plocha je 972 m2 a celková plocha pozemku je 1 806 m2. Budova má 2 nadzemní patra a je částečně podsklepená. Všechna patra jsou propojena nákladním výtahem. Možnost využití je zde komerční (aktuálně je zde výroba), ale prostory se dají také přestavit na byty, k čemuž vybízí i územní plán obce. Výška budovy se dá nadstavit a to až na 15 m od terénu. Je zde taky možné rozšířit prostory a zastavit území nádvoří. Po bytech je v Nivnici velká poptávka, kvůli perfektní občanské vybavenosti a krásnému prostředí v okolí. Pozemky jsou užívány v jednotném funkčním celku s objektem č. p. 100, vedeny jako stávající plochy občanského vybavení.

Obec Nivnice má cca 3 500 obyvatel. V okolí najdete mateřskou a základní školu, obchody, poštu, restaurace, hotel, koupaliště a spousty dalšího. Velkým městem v dojezdové vzdálenosti 7 km je Uherský Brod, kde najdete všechno, co by v Nivnici scházelo. Na Slovenskou hranici je to 15 km.

Výměry budovy:
•1. P.P. - kotelna, sklady, dílna, výtah - zastavěná plocha 245,16 m2, výška 3,37 m
•1. N.P. - původně prodejna potravin a restaurace se sklady a zázemím zaměstnanců, nyní provozní prostory stolárny, výtah - zastavěná plocha 806,59 m2, výška 3,35 m
•2. N.P. - původně restaurace, salonek, nyní showroom nábytkářské firmy, kanceláře - zastavěná plocha 236,65 m2, výška 3,60 m

Výměra pozemku
•p. č. 1173 - ostatní plocha, výměra 834 m2,
•p. č. 1174 - zastavěná plocha a nádvoří, výměra 972 m2

Zaujala Vás tahle nabídka a chtěli byste více informací? Neváhejte a volejte, sdělím Vám jakékoli detaily, které budete potřebovat a domluvíme si osobní prohlídku.

Chtěli byste, abych i Vás zastupoval při prodeji nebo pronájmu?
Stačí mi napsat, jsem tu pro Vás kdekoli a kdykoli.

Těším se, jak se potkáme osobně na místě!
Filip Hladiš & Explicit Reality
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: volejte makléři, bez DPH, včetně právního servisu.
Pronájem/prodej, Prostory určené ke komerčnímu využití nebo
Podobné inzeráty
Prodej/pronájem, Prostory určené ke komerčnímu využití nebo
Ev.č. 01053 Hledáte ke koupi nebo k pronájmu objekt, který můžete využívat pro komerční účely? Nebo byste raději investovali a chtěli vybudovat v této lukrativní lokalitě byty? Obě možnosti Vám nabízím v Nivnici u Uherského Brodu. Tuhle budovu si buď můžete koupit, anebo si ji pronajmout pro Vaše komerční účely. Velkou devizou je právě zmiňovaná lokalita s perfektní občanskou vybaveností, parkovací místa, a když budete chtít, objekt se dá rozšířit, případně nadstavit. Zkrátka možností je tu spousta. Objekt má podlahovou plochu 1 288 m2 a nachází se téměř v centru obce Nivnice a je přímo přístupná z veřejné komunikace. Zastavěná plocha je 972 m2 a celková plocha pozemku je 1 806 m2. Budova má 2 nadzemní patra a je částečně podsklepená. Všechna patra jsou propojena nákladním výtahem. Možnost využití je zde komerční (aktuálně je zde výroba), ale prostory se dají také přestavit na byty, k čemuž vybízí i územní plán obce. Výška budovy se dá nadstavit a to až na 15 m od terénu. Je zde taky možné rozšířit prostory a zastavit území nádvoří. Po bytech je v Nivnici velká poptávka, kvůli perfektní občanské vybavenosti a krásnému prostředí v okolí. Pozemky jsou užívány v jednotném funkčním celku s objektem č. p. 100, vedeny jako stávající plochy občanského vybavení. Obec Nivnice má cca 3 500 obyvatel. V okolí najdete mateřskou a základní školu, obchody, poštu, restaurace, hotel, koupaliště a spousty dalšího. Velkým městem v dojezdové vzdálenosti 7 km je Uherský Brod, kde najdete všechno, co by v Nivnici scházelo. Na Slovenskou hranici je to 15 km. Výměry budovy: •1. P.P. - kotelna, sklady, dílna, výtah - zastavěná plocha 245,16 m2, výška 3,37 m •1. N.P. - původně prodejna potravin a restaurace se sklady a zázemím zaměstnanců, nyní provozní prostory stolárny, výtah - zastavěná plocha 806,59 m2, výška 3,35 m •2. N.P. - původně restaurace, salonek, nyní showroom nábytkářské firmy, kanceláře - zastavěná plocha 236,65 m2, výška 3,60 m Výměra pozemku •p. č. 1173 - ostatní plocha, výměra 834 m2, •p. č. 1174 - zastavěná plocha a nádvoří, výměra 972 m2 Zaujala Vás tahle nabídka a chtěli byste více informací? Neváhejte a volejte, sdělím Vám jakékoli detaily, které budete potřebovat a domluvíme si osobní prohlídku. Rádi Vám pomůžeme i s vyřízením financování na míru v naší sesterské společnosti Explicit Invest, takže můžete mít doslova všechno pod jednou střechou. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce a to případně i formou elektronické aukce. Chtěli byste, abych i Vás zastupoval při prodeji nebo pronájmu? Stačí mi napsat, jsem tu pro Vás kdekoli a kdykoli. Těším se, jak se potkáme osobně na místě! Filip Hladiš & Explicit Reality En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: volejte makléři, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Komerční objekt na prodej Řepiště Řepiště - 8000m2
Reality Holding plus Vám nabízi Naše společnost Vám nabízí k prodeji atraktivní, prvorepublikovou, prostornou, celopodsklepenou vilu v Řepištích vhodnou ke komerčnímu využití. Jedná se o nemovitost z roku 1937 se zastavěnou plochou 130 m2, užitná plocha je 440 m2 a celková plocha pozemku činí 8000 m2. Dům je cihlový s valbovou střechou a pozemek je oplocen. Nemovitost leží na rovinatém pozemku, pozemek lesa je velmi členitý. Nemovitost je napojená na všechny inženýrské sítě vyjma kanalizace, dům má septik. Dům je po několika rekonstrukcích v minulých letech s prvky architektury 30. let minulého století, zejména co se týče dispozičního řešení. V I. PP jsou sklepní prostory, 5 velkých místností. V I. NP je byt o dispozici 3+1 – vstupní hala, kuchyně s komorou, obývací místnost, ložnice, zimní zahrada a sociální zařízení. Ve II. NP jsou pak tři ložnice, technická místnost se vstupem na půdu, WC a velká terasa. Ve III. NP je půdní prostor vhodný k rekonstrukci s možností dalšího bydlení. Vytápění a ohřev TUV je plynovým kotlem nebo kotlem na pevná paliva. Na pozemku se dále nachází zahradní domek s garáží, v části lesa je studna. Jedná se o nemovitost vhodnou jak k bydlení, tak ke komerčnímu využití – a to jako sídlo firmy, ubytování, pronájem, ordinace, školka apod.. Vila se nachází v enklávě rodinných domů s návazností na sousedící les. Nemovitost je dobře dostupná z centrální části obce s veškerým občanským vybavením. Uvedená cena je bez provize RK a právního servisu. Provize činí 4 % z kupní ceny. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této vily. Pro více informací k nabízené nemovitosti kontaktujte naši společnost. Ev. číslo: 138880 Kontakt: .
Na prodej komerční objekt Karviná Mizerov - investiční příle
Reality Holding plus Vám nabízi Naše společnost Vám nabízí k prodeji atraktivní, prostornou nemovitost vhodnou ke komerčnímu využití - celopodsklepenou vilu a malý domek na pozemku, v Karviné Mizerově na ulici Chodská. Jedná se o nemovitost se zastavěnou plochou 151 + 41m2, užitná plocha je 393 m2 + 30 m2 a celková plocha pozemku činí 957 m2. Dům je cihlový se sedlovou střechou a pozemek je oplocen. Nemovitost leží na rovinatém pozemku a je napojená na všechny inženýrské sítě. Dům je po kompletní rekonstrukci v roce 2015. V I. PP jsou sklepní prostory, 5 velkých místností. V I. NP je byt o dispozici 4+1 s vlastním sociálním zařízením. Ve II. NP je pak rovněž byt o dispozici 4+1 s koupelnou a toaletou. Ve III. NP je půdní prostor. Vytápění a ohřev TUV je plynovým kotlem, dále je k dispozici kotel na tuhá paliva. Dům má 4 klimatizační jednotky. Samostatný domek je o dispozici 1+1. Dům se prodává s kompletním vybavením, mj. 3xTV, 3x lednice, 4x klimatizační jednotky apod. Nemovitost je v současné době pronajatá, výnos z této činnosti činí cca 420.000,- Kč/rok. Jedná se o nemovitost vhodnou jak k bydlení, tak ke komerčnímu využití – pronájem, ubytovací kapacita, sídlo firmy, ordinace, kanceláře apod.. Vila se nachází ve velice klidném místě v enklávě rodinných domů, vil s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této vily. Pro více informací k nabízené nemovitosti kontaktujte naši společnost.Ev. číslo: 138891 Kontakt: .
Na prodej komerční objekt Tichá Tichá - 2866m2
Reality Holding plus Vám nabízi Naše společnost Vám nabízí k prodeji atraktivní, prvorepublikové, dvougenerační, vesnické, stavení – statek vhodný ke komerčnímu využití v obci Tichá, okr. Nový Jičín. Předmětem prodeje vlastní rodinný dům, hospodářská stavení, stodola a velký pozemek. Jedná se o nemovitost z roku 1930 s celkovou zastavěnou plochou všech objektů 354 m2, užitná plocha všech objektů je 320 m2 a celková plocha pozemku činí 2866 m2. Zastavěná plocha rodinného domu je 150 m2, užitná plocha RD je pak 320 m2. Dům je cihlový s polovalbovou střechou a pozemek je oplocen. Nemovitost leží na rovinatém pozemku. Nemovitost je napojená na všechny inženýrské sítě vyjma kanalizace. Dům je po rekonstrukci před cca 8 lety a následně v roce 2020. Dispozičního řešení je následující. V I. PP jsou sklepní prostory o ploše cca 60 m2. V I. NP je byt o dispozici 4+1 s vlastním sociálním zařízením. Ve II. NP je byt 3+1 s vlastním sociálním zařízením. Ve III. NP je půdní prostor vhodný k rekonstrukci s možností dalšího bydlení. Vytápění a ohřev TUV je plynovým kotlem nebo kotlem na pevná paliva. Na pozemku se dále nachází hospodářské stavení s garáží a velká stodola. Nemovitost má vlastní studnu. Náklady na provoz činí cca 7.000,- Kč/měsíc. Jedná se o nemovitost vhodnou jak ke komerčnímu využití, tak k bydlení. Objekty by se daly využít k pronájmu, jako objekty pro rekreaci, pro zemědělskou činnost, sídlo firmy apod. Nemovitosti se nachází v okrajové části obce. Nemovitost je dobře dostupná z centrální části obce s veškerým občanským vybavením. Uvedená cena je včetně provize RK a právního servisu. Doporučujeme Vám prohlídku i koupi této nemovitosti. Pro více informací k nabízené nemovitosti kontaktujte naši společnost. Ev. číslo: 138890 Kontakt: .
Pronájem výjímečných komerčních prostor v centru města Jihla
Hledáte komerční prostory k podnikání v centru a chcete něco vyjímečného? Tak pro vás mám zajímavé prostory 222m2 v polosuterénu v opravené cihlové budově na dosah centra města Jihlavy. Tyto prostory můžete využít k různým účelům podnikání jako je atypická restaurace či bar, administrativní prostory, prostory pro kulturu, menší hranou scénu, studentský klub či klub jiného zaměření. Záleží na vás po čem sníte, že byste chtěli provozovat. Prostory jsou připojeny na veškeré sítě. Vytápění je zde pomocí samostatného plynového kotle. Nechybí skladové prostory a sociální zařízení. Využijte této ojedinělé nabídky a přijďte se podívat. Pronájem je možný od 1.4.2023.
Pronájem komerčního prostoru - haly
cena pronájmu je stanovena od velikosti pronajatého prostoru(čím menší plocha- tím vyšší cena), Vám zprostředkuje pronájem haly ke komerčnímu využití. Jde o halu, která je určena hlavně pro výrobní účely. Celková plocha haly je cca 6500 m², která je rozdělená pro jednotlivé nájemce na menší části.Momentálně můžeme nabídnout již pouze volné prostory - o velikosti 150 m². Hala není vytápěná, v hale je jeřáb o nosnosti 8t a výška háku pod jeřábem je 7,5-11 m, takže umožńuje manipulaci i s objemnými břemeny .Nosnost podlah je 10.000 kg/m², tudíž lze zde umístit i velké výrobní stroje. Je zde také dostatečný příkon el. energie (až 1000A). Vjezd do haly je řešen přes velká vrata (6x4,15m), která umožňuji pohodlný vjezd do haly i pro kamióny a nakládku, čí vykládku provádět jeřábem, přímo uvnitř haly. Součásti haly jsou také menší kancelářské prostory, které mohou sloužit jako jako zázemí firmy. Cena pronájmu těchto prostor je řešena samostatně. Hala prošla nově rekonstrukci, má novou střechu, nová vrata a také došlo ke kompletní opravě veškerého soc. zařízení a šaten pro zaměstnance. Sprchy jsou vytápěny el. lokálním topením a voda je ohřívána el. bojlerem. Před halou je také dostatek park.míst pro os. vozidla. Cena pronájmu haly je stanovena od 90.- Kč/m²/měsíc a v závislosti na velikosti a délce pronajatého prostoru je možné ji i snížit. Majitel preferuje samozřejmě dlouhodobý pronájem, ale nebrání se za určitých podmínek ani krátkodobému pronájmu. Hala je ihned k dispozici. Kauci požaduje ve výši 1 měs. nájmu a provize RK je stanovena také ve výši 1 měs.nájmu, dle velikosti pronajatého prostoru. Ev. číslo: 628883. Energetický štítek: G