inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem stáje/statku

Kategorie: Koně

Dobrý den, sháním pronájem jezdeckého areálu s boxy. Nevadilo by ani pastevní ustájení se zázemím a bydlením.
Pronájem stáje/statku
Podobné inzeráty
Ježdění za výpomoc,či ustájení za výhodnou cenu
Dobrý den, po dlouhém uvažovani jsem se rozhodla,že bych ráda sehnala zkušeného človíčka k sobě. Někoho kdo by mi pomohl s koňmi a chodem stáje,někoho kdo by to bral tak trochu za své. Jsem na kobylaky sama a bylo by fajn,kdyby mi někdo pomohl s výchovou hribatek,péči o koně,ježděním a sem tam s něčím okolo. Případně by semnou jel na výstavu atd. Mohlo by se to hodit někomu kdo nemůže mít vlastní koně nebo by se třeba hodilo někomu kdo by využil i možnosti ustájení vlastního koně za velmi zvýhodněnou cenu oproti běžné. (Domluvili bysme se) Třeba někdo kdo má koně důchodce a chce si ho nechat dožít ve vlastní péči a zaroveň si ale nemůžu dovolit pořídit druhého koně a rád by tedy využil možnosti jezdit na jiném ze stáje a zvládal by časově věnovat se i dalším (s něčím případně pomocí) krom svého koníka. Koník nemusí být důchodce, jen příklad. Kdyby to byl někdo s valachem,či hodným hřebcem co zvládne být i vedle kobyl, byl by to velký plus (U valachů máme víc volných míst,ale není to nutně podmínka i kobylku bysme ustajily.) Hlavně bych nejradši člověka 18+ zodpovědného, spolehlivého a opravdu zkušeného jezdce( ne někoho kdo je pokročilý začátečník a už párkrát cválal,nebo jezdil jen někde kde ho posadili na provozáka koně který byl vychozeny a šel ve štrůdlu). Opravdu zdůrazňuji,že hledám člověka se zkušeností,co umí dobře jezdit a má zkušenost i s mladými temperamentními koňmi(Nejsou zlé,či zákeřné,ale temperamentní a odpočaté-zkušený jezdec pochopí méně skušený spadne protože ho vyděsí nacválání kobyly když chtěl jen naklusat a podobně. A o to nestojím nerada bych aby se mi ozývala děvčata,co opravdu nemají zkušenosti víceleté, případně s různými tipy koní, případně i hříbaty.) Mám pět koní. Dvě babičky,jedna rekreačně ježděná,jeden chlaďásek také starší ježděn rekreačně. A pak jsou tu dvě mladé kobyly co sportovaly obě velmi šikovné jak v parkuru,tak drezuře i všestrannosti a momentálně jsou březí. ( Teoreticky by do budoucna byla možnost na nich se účastnit i závodů ). Zkouším co mi osud dopřeje. Ráda bych někoho kdo by to tu táhnul za jeden provaz semnou a pomohl mi s chovem. Nějak jsem poslední dobou fyzicky i psychicky vysílená a ve dvou se to prostě lépe táhne a co si budem povídat,například jed na výstavu s hříbětem sama je zahul natož jed případně s vícero. A i je připravit do života se dělá lépe ve dvou. Kobylky si zaslouží i více pozornosti a práce....Tak pokud se najde človíček co by se mu líbila má nabídka,buď někdo kdo by využil i ustájení za nějakou výrazně nižší částku a chtěl by zároveň být součástí chodu stáje a měl by na to všechno čas nebo někdo kdo jen nemůže mít svého koně a chce u nich být a je ochoten stát se mým parťákem co mi pomůže, budu moc ráda. Webové stránky PS.: Nehledám brigádníky,nenabízím práci. Jen buď výhodné ustájení,či ježdění za výpomoc pro zkušeného!
Pronájem/docházka
Hezky den, Touto cestou nabizime pronajem (bez odvozu do sve staje) ci dochazku pro hodnou, ale za to zkusenou tetu s pevnou rukou, pro naseho letos 10-ti leteho valaska, vyskove okolo 130cm. S Mikym nikdy nebylo poradne pracovano, takze hledame opravdu zkuseneho jezdce, ktery si s nim poradi jak na jizdarne, tak i v terenu a nejlepe mu vysvetli i nejake ty zaklady ze zeme. Je temperamentni a dopredny, ma svou hlavu, zkousi, co si muze dovolit, clovek mu musi vystavit jasne bariery, ze takto teda ne. ???? v terenu si rad vyhodi ci lekne, pokud je jezdec zkusenejsi, v pohode si poradi. Verim, ze kdyz se mu clovek bude naplno venovat, bude to milionovy konik i do nepohody.☺️…po spatne zkusenosti se slecnami mladsiho veku hledame jezdce 18+, dojezd je mozny autem ci je aut. zastavka +-15min od staje. Pro vice informaci prosim piste do e-mailu ci na tel. , pripadne zanechte SMS. :-)
Trenér/trenérka koní
Hledáme trenéra/ku koní pro naše miláčky.Jsme rodinná chovná stáj s počtem 25 koní včetně hříbat převážně APH,ČT pro jejich posun hledáme někoho kdo by je trénoval práce ze země ze sedla, lonž zvedání nohou, osedlání atd. Požadujeme praxi u koní,osobu straší 18-ti let, docházky v rámci možností alespoň 3xtýdně. Nabízíme bezplatný pronájem jednoho koně celoročně, stajník non-stop k dispozici, zázemí pro jezdce. Místo stáje Dehtáry 26. Dostupnost MHD 3 min od stáje.
Šikovný parťák - 10-ti letý valach WPBr
Ráda bych našla nový domov pro valacha Welsh part bred, z matky ČT, po otci Welsh cob (Arvalon Golden Meredith). KVH cca 150-155 cm, narozen 6/2012. Je bez zdravotních obtíží, houževnatý, nyní 24/7 ve stádě. Dobře krmitelný, pravidelně ošetřovaný fyzio, zubařem, kovářem, očkovaný včetně herpesu. Je to velmi šikovný, snaživý kůň, pro svého člověka udělá cokoliv. Nyní pracuje cca 4x do týdne = kombinace práce ze země, jízdárenské práce a vyjížděk. Různorodá práce mu vyhovuje a je tak spokojený. Na ježdění velmi pohodlný, klidnějšího temperamentu, nevadí mu, když mu koně utečou. Chodí sám i s koňmi, sám koukavější, s koňmi moc hodný. Nevyhazuje, nestaví se na zadní a není sprostý. Zná veškerý terén, především kopečky, které jsou všude kolem stáje. Poslední dobou přiježďován podle Alison Robins, snaží se vyhovět a dává vše hned najevo. Nemá skokové zkušenosti. Ze země pracuje ochotně, rád se učí novým věcem, pohodář, ale citlivý. Na ošetřování je přísnější, umí se zašklebit, ale pouze zkouší nového člověka, pokud si to s ním člověk nastaví, tak není problém. Je velmi chytrý, umí člověka přečíst, proto ne pro začátečníka a děti. Potřebuje nastavit mantinely a člověka, který ví, co chce. Potom spolupracuje bez problému a ochotně. Umí být v boxe i na pastevním ustájení, ve stádě hračička, rád se s valachy drbá, okusuje, je zvědavý objevovatel. Nejlépe pro někoho jako osobní/rodinný koník, na práci ze země, vzdělávání se. Dříve měl i základy akademické práce. Nemá rád velké proudění cizích lidí ve stáji. Nevhodný i do provozní stáje, potřebuje svého člověka. Pouze do dobrých podmínek, s předkupním právem. Mohu k němu dát i sedlo na míru od Hauzra. Cena 80 tisíc, s vybavením po dohodě. Pokud nebudu moci zvednout tel., napište sms a já se ozvu zpět.
Pronájem-Poptávka
Něco tom co hledám; Pronájem koně nebo i ponyho. Nejlépe v okolí Prahy 5(max. cca půl hodiny od Prahy 5 smíchov MHD..)popřípadě s odvozem do vlastní stáje. Kůň by měl mít min.140 cm kvh,nejlépe mezi 150-160cm.Na pohlaví a stáří koně tolik nezáleží,ale na jeho povaze a schopnostech ano.Docházka 1-6x týdně,cenově dle docházky,zázemí a případné přítomnosti trenéra. Jezdila bych převážně na vyjížďky(dle počasí) avšak i na jizdárně,nejde mi jen o ježdění ale i o práci ze země,procházky ale obecně čas strávený s koněm. Ovládám krok,klus a cval by jsem musela trochu oprášit,co se týče práce ze země umím základy.Jezdím Anglii ale někdy i na padu a parelce... cílem je se jezdecky nejen zdokonalit ale i navázt vztah s koněm a pročistit si hlavu...pronájem by samozřejmě byl podložen smlouvou a všemi potřebnými věcmi z právního hlediska aby nedošlo k nedorozumnění. Výpomoc ve stáji a péči o koně pokládám za samozřejmost z mé strany. Vážím okolo 60 kg a jsem vysoká cca 168 cm. V případě nabídky nebo otázek poprosím pouze mail,po domluvě tel.
Částečný pronájem valacha
Zdravím všechny, sháním pro Ringa člověčího parťáka. Nabízím poloviční pronájem bez možnosti odvozu do vlastní stáje za příspěvek na ustájení. Na jízdárně i pro děti ( jezdí na něm děti ve všech chodech), venku potřebuje jistotu a podporu. Není zlý ani zákeřný občas koukavý, jinak vychovaný, přiježděný. Valach je zdravý a pošetřený, nachází se v pastevním ustájení se zázemím v Zaječicích u Pyšel = nejlepší dostupnost autem. Možnost drezurních treninků. Více na fb