inzerce, prodej, prodám, bazar

Pronájem, průmyslový areál, Česká Lípa

Kategorie: Ostatní

V rozvíjející se průmyslové části v České Lípě nabízíme moderní výrobní nebo skladovací areál po kompletní rekonstrukci včetně velmi kvalitního zateplení v roce 2012 o celkové ploše 8250 m2 k dlouhodobému pronájmu. Dle dohody s majitelem lze pronajmout část areálu nebo budov.

Celý areál je technologicky kompletně vybaven a díky tomu připraven k okamžitému provozu bez velkých vstupních nákladů.
Předchozími nájemci byly nadnárodní firmy s vysokými nároky na exteriér i interiér. V hlavní hale v minulosti sídlila internetová lékárna, největší svého druhu v Evropě, proto jsou veškeré prostory klimatizovány, částečně vybaveny antistatickým linem s kvalitním interiérovým vybavením. Dalším nájemcem byl výrobce Automotive se sídlem v Německu. Pro manažery jsou proto k dispozici i dvě kompletně vybavené bytové jednotky. Pro zaměstnance šatny, kuchyňky, sociální zařízení, vše moderně zařízeno.

Areál je kompletně oplocen, vjezd je zajištěn pojezdovou bránou na dálkové ovládání pomocí GSM telefonu. Celý areál má nový asfaltový povrch s odvodněním. Venkovní parkoviště je pro až 45 osobních automobilů.

Prostory pro výrobu a skladování jsou mimo klimatizace dostatečně prosvětleny denním světlem, na oknech jsou fólie proti UV záření. Špičkové datové a telefonní sítě, EPS a EZS společně s bezpečnostním kamerovým systémem a s napojením na zabezpečovací firmu, která sídlí přímo v areálu.

Areál se skládá z několika budov. Lze pronajmout jako celek, nebo po částech. Vytápění objektu a ohřev TUV je zajištěn pomocí plynových kotlů. Všechny prostory mají možnost vlastního měření odběru elektrické energie, vody a plynu.

Součástí areálu jsou zpevněné venkovní plochy o celkové rozloze 5617 m2.

Poznámka: Výše nájemného se odvíjí od délky nájemní smlouvy a množství pronajatých prostor.

ev.č.: 5572
provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH, bez energií
třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná
dle vyhlášky č.264/2020 Sb.
druh objektu: smíšená
stav objektu: velmi dobrý
umístění objektu: okraj obce
typ domu: patrový
zastavěná plocha (m2): 2600
užitná plocha (m2): 8250
plocha parcely (m2): 8250
celková plocha (m2): 8250
počet podlaží objektu: 3
počet míst k parkování: 45
Pronájem, průmyslový areál, Česká Lípa
Podobné inzeráty
Pozemek - Bývaly vojenský areál II.
Nabízíme k pronájmu jedinečný areál o ploše 17.314 m2 v Katastru obce Benátecká Vrutice,27 km od Prahy po dálnici D10 , sjezd Benátky nad Jizerou, 0.5 km západně od vesnice Jiřice. Příjezd do areálu po obecní panelové cestě. Plochu 453 m2 tvoří budovy a zastavěná plocha, dalších 9638 m2 je ostatní plocha a 3 m2 lesní pozemek. Budovy jsou v katastru nemovitostí vedeny jako Objekt občanské vybavenosti, v minulosti sloužily jako autodílna s montážní jámou, chata a protiatomový kryt Granit 3 (tunel) o průměru 7m a délce 35m. V tomto areálu se dále nachází dva vrty. Koryto rybníka (retenční nádrže) o rozloze cca 6000 m2 je z ½ na ostatní ploše a z ½ na lesním pozemku. V minulosti byla tato nádrž napouštěna přilehlými vrty. Elektřina je přivedena sloupy VN k nové trafostanici o výkonu 100 KW,patřící k areálu (není ČEZu). Areál je v územním plánu veden jako Plocha občanského vybavení- se specifickým využitím (OX). Možné využití - zábavní park, ZOO, střelecký areál, jezdecký areál, areál vodních sportů, golfový areál, motokrosový areál, dále stavby a zařízení pro účely rekreace a cestovního ruchu (např. pozemky rekreačních luk, přírodní koupaliště, pláž, veřejné tábořiště, lanové centrum, dětské hřiště, apod.) Areál obzvláště vhodný jako výcvikový prostor, příměstský dětský tábor, střelnice, karavan city, mobilheim park , apod. Prostor lze zavozit až 20 tis m3 zeminy v rámci rekultivace. V případě prodeje je cena 1000,- za m2. Klikni na " Moje další inzeráty ".
Průmyslový areál 5272m2 Kyjov
Nabízíme k prodeji rozlehlý, oplocený areál o celkové výměře 5.272m2. Nachází se v okrajové části města Kyjov. Areál je dobře přístupný z hlavní silnice a je také napojen na železniční vlečku. Po vstupu hlavní branou se nalevo nachází částečně podsklepená třípatrová budova cca 40 x 15m. Na kraji budovy je kancelář, šatny, kuchyňka, sprchy a sociální zařízení, následují 3 poschodí, kde se nachází kóje na vyčištěné osivo. Výška stropů cca 3m. Za ní je technologie 14 x 15m na čištění a sušení např. hrachu, máku apod. Na střeše budovy je umístěn dopravníkový pás. Vpravo od budovy navazuje kryté stání s váhou cca 16 x 31m. Po levé straně se nachází nakládací rampa a napojení na železniční vlečku. Napravo od vstupní brány se nachází velký sklad cca 55 x 15 m, výška stropu cca 5m, 2 x vrata. Celý areál je napojen na veškeré sítě. Cena k jednání v RK, areál je možno uvolnit po dohodě. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. ev.č.: 13065 Informace o ceně v RK třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb. druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: centrum obce typ domu: přízemní zastavěná plocha (m2): 2183 užitná plocha (m2): 5272 plocha parcely (m2): 5272 celková plocha (m2): 5272 počet podlaží objektu: 3 počet míst k parkování: 10
Prodej, komerční areál, 30339 m2, Dubí - Bystřice
Nabízíme k prodeji komerční areál o celkové ploše 30339 m2 v okrajové části města Dubí, okres Teplice, část Bystřice., které tvoří jeden funkční celek. V areálu jsou zpevněné plochy, travnaté pozemky a budovy. Areál celkově oplocen, příjezd po zpevněné komunikaci. Areál napojen na vodovodní přípojku, a elektrickou energii s vlastní trafostanicí. Areál provozován od roku 1993 firmou, která se zabývala zpracováním dřeva a následnou dřevovýrobou. V územním plánu je tento prostor veden jako manipulační plocha pro průmyslovou výrobu s možným využitím pro výstavbu průmyslových, skladovacích a výrobních prostor s převažujícím způsobem využití jako plochy staveb pro výrobu, skladování a zemědělských staveb. Areál má velmi dobrou polohu na okraji obce s napojením na silnici 1.třídy a dálnici na SRN. Hranice se SRN cca 10 km. Pro podrobnější informace kontaktujte naší kancelář. ev.č.: 6494 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.78/2013 Sb. druh objektu: cihlová stav objektu: dobrý umístění objektu: okraj obce typ domu: přízemní zastavěná plocha (m2): 948 užitná plocha (m2): 948 plocha parcely (m2): 30339 celková plocha (m2): 30339 číslo podlaží v objektu: 1 počet podlaží objektu: 1 počet míst k parkování: 10
Prodej, průmyslový areál, 6841 m2, Nové Město pod Smrkem
Prodej komerční nemovitosti o celkové ploše pozemku 6841 m2 v obci Nové Město pod Smrkem. V původním záměru se jednalo o bývalou stáčírnu topného oleje a kotelny. Areál je oplocen a v současné době již není využíván. V územním plánu je toto území zařazeno jako plocha pro výrobu a skladování - lehký průmysl. Jedná se o uzavřený areál na východním okraji obce z roku 1974. V samotném areálu se nachází kolejová dráha, na jižním okraji areálu jsou umístěny tři zásobníky v betonové jímce. Uprostřed areálu je umístěna kotelna a vedle kotelny vyzdívaný komín o výšce 90 m. U příjezdové komunikace se nacházejí dva skladové objekty. V areálu zůstalo původní strojní vybavení kotelny, které je pevně zabudované do příslušných objektů. Areál má vlastní tranformátor o výkonu 250 kvA, převod napětí 22/0,4 kV. Příjezd zajištěn po zpevněné asfaltové komunikaci. Inženýrské sítě k dispozici. Bývalou kotelnu je možné přestavět na skladovací nebo výrobní prostory. Po demontáži a odstranění stávajících budov, komínu a nádrží bude mít nový majitel k dispozici zajímavý komerční pozemek. Na základě jednání s majitelem nemovitosti je možná dohoda o ceně. Pro další informace nebo domluvení prohlídky přímo v areálu volejte makléře. ev.č.: 4419 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.78/2013 Sb. druh objektu: smíšená stav objektu: dobrý umístění objektu: centrum obce typ domu: přízemní zastavěná plocha (m2): 6841 užitná plocha (m2): 6841 plocha parcely (m2): 6841 celková plocha (m2): 6841 počet podlaží objektu: 1 počet míst k parkování: 10
Výrobně skladovací areál s pozemkem 9.525 m2, Smržov, okr. H
Ev.č. 001P2204 Exklusivně prodáme velký výrobně skladovací areál v obci Smržov. Jedná se to tyto parcely s budovami: - pozemek označený jako stavební parcela p. č. st. 147/1 o výměře 2781 m2- zastavěná plocha a nádvoží jehož součástí je stavba č. p. 108 - stavba pro výrobu a skladování. - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/7 o výměře 223 m2 - ostatní plocha - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/9 o výměře 183 m2 - trvalý trávní porost - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/10 o výměře 1990 m2 - trvalý trávní porost - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/15 o výměře 430 m2 - ostatní plocha - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/16 o výměře 547 m2 - trvalý trávní porost - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 298/3 o výměře 3365 m2 - orná půda Vše v Katastrálním území Smržov u Smiřic, obci Smržov, okr. Hradec Králové, jak je zapsáno na listu vlastnictví č. 347. Dojezdová vzdálenost do Hradce Králové je 15,6 km a do Jaroměře 11 km. Podlahová plocha budov je přibližně kolem 3.500 m2 a pozemkové zázemí je přes 9.000 m2 pozemku. Areál je napojen na všechny potřebné sítě ZTV. Svojí polohou a velikostí může být zajímavý hned pro několik typů investic a budoucích provozů. Lze kombinovat skladování, výrobu a administrativu, ale areál nabízí také prostor pro případnou změnu využití, například ubytovací zázemí pro zaměstnance a podobně. Areál může být zajímavý pro velké společnosti, ale i pro ty menší firmy s tím, že zbylé kapacity pronajme, nebo pro ně najde nové komerčně výnosné využití. Informace o ceně u RK. Pro více informací a možnost prohlídky volejte na tel. . En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Prodej výrobního a skladovacího areálu, 3233 m², Mladé Buky
BO! Vám nabízí rozlehlý výrobní a skladovací areál umístěný ve východních Čechách v obci Mladé Buky. Tento areál byl od počátku využíván majiteli objektu pro své vlastní podnikatelské aktivity v oblasti koupelnových doplňků a předložek. Výstavba objektu probíhala v několika etapách v letech 1992-1998, následně byl průběžně modernizován. Mladé Buky se nachází v těsném sousedství města Trutnov. Areál je součástí komerční zóny při silnici první třídy I/14 Trutnov - Vrchlabí a železniční tratě Trutnov - Svoboda nad Úpou. Ve vzdálenosti cca 12 km od areálu je plánována výstavba dálnice D11 Hradec Králové - Polsko. Uvedení dálnice v úseku Trutnov - státní hranice do provozu je v současné době plánováno na rok 2026. Objekt je koncipován ve tvaru písmene U a je využíván jako administrativní budova a sklady. Areál je převážně jednopodlažní, administrativní část má 2 nadzemní podlaží. Budova je nepodsklepena a je kompletně vytápěna. Svislé nosné konstrukce jsou zděné, vodorovné nosné konstrukce jsou dřevěné trámové. Budova je zastřešena sedlovou střechou se skládanou taškovou krytinou. Příčky jsou zděné, vnější povrchy tvoří omítky. Na podlahách jsou položeny keramické dlažby nebo jsou podlahy betonové. V administrativní části je položena plovoucí podlaha, dlažby a koberce. Jsou zde zavedeny veškeré inženýrské sítě kromě zemního plynu - veřejná kanalizace, veřejný vodovod a elektrická energie. Velkou výhodou v dnešní energeticky náročné době je teplovodní ústřední vytápění. Součástí objektu je výměníková stanice a elektrorozvodna. Provozy jsou vybaveny lokální klimatizací. Celkový stavebně technický stav budov je velmi dobrý, jsou průběžně udržovány a modernizovány. Celý areál je oplocen, plochy dvora jsou zpevněny asfaltovým povrchem. U vstupu je parkoviště. Mladé Buky jsou turisticky atraktivní lokalitou, v těsné blízkosti objektu se nachází golfový a wellness resort U Hrádečku, skiareál s bobovou dráhou a dětským parkem. Nedaleko najdeme Jánské Lázně se Stezkou korunami stromů a skiareálem Černá hora nebo vyhlášené středisko Pec pod Sněžkou. Rádi Vás s tímto areálem osobně seznámíme. ev.č.: 1855 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. druh objektu: cihlová stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: centrum obce typ domu: přízemní zastavěná plocha (m2): 3233 užitná plocha (m2): 3411 plocha parcely (m2): 5311 celková plocha (m2): 8544 počet podlaží objektu: 2 počet míst k parkování: 10